måndag, 29 november 2010.

Vaknade av att Jeanette ringde tjugo över sju, men störd mobil som jag har så gick det inte att svara för att den hade låst sig! Hon (eller jag, jag minns inte) ringde upp igen sen. Hennes stallnycklar var just då på väg till Kil, men Josefine var snäll och kom med sina iaf. :) Så det löste sig! Somnade om och gick upp typ tio-halv elva. :) Behövde inte gå med hundarna idag, men däremot fick jag åka ner till jobbet och låsa upp åt en gubbe idag igen.. Åkte hem och fixade tvätt, sen till stallet och kikade lite när Jeanette red. Hälsade på Picasso också, finingen! Fick ta av henne utrustningen och ta ut henne i hagen. Jea skulle nämligen och tvätta! :P Åkte och pantade sånt som stått i köket ett tag... Och köpte lite mat + morötter till damen. Hem och tvätta och satt vid datorn, älskling kom hem, sen fixade jag lite mer tvätt och åkte till stallet och kikade när Stina hade lektion på Lista. :) Sjuuukt kallt! Kom hem, laga mat, åt, chilla. Tröttna på att vänta på ett segt tåg så åkte till Kikki och underhöll mig där istället. Sen visade det sig att tåget blev inställt mellan Arvika och Karlstad! :) Halv elva kom det till Karlstad.. Ska vara i Arvika halv nio, så hade väl typ tre timmar försening! ;o Pratat lite skit med Kikki och haft allmänt trevligt ikväll. <3 Nu ska jag lägga mig brevid en sovande gris och sova jag också. :)
Märks imorn vad dagen har att erbjuda!


Världens finaste tjej! <3

söndag, 28 november 2010.

Blev väl ungefär som jag trodde i torsdags, gick en timmes promenad med Ossi, blev inte så långt, men iaf. :P Sen och kika på Marris lektion, sen gick jag med hundarna, sen hem och duscha&så, sen stan med Marri. Packade, åt å så, sen jobb.
Upp tidigt i fredags, packade klart och blev upphämtad av Kikki. Vidare mot Jeanette för att invänta Christin och hennes bil som skulle ta oss till Stockholm och Horse Showen! :) Resan dit gick bra, stannade på Subway i Karlstad och på Lidl för att fylla på spolarvätska nånstans, snö vare där iaf! Sen letade vi parkering ett bra tag, gjorde oss iordning, stressade till Globen, käka och kollade där inne. Sen tillbaka till Bromma där vi bodde, och där blev det donken! :)
Blev väckt av en äckligt pigg Kikki vid tjugo över åtta, ville dänga henne med en kudde kan jag lova.. Duscha, sen blev de hotellfrukost. :) Gjorde oss iordning för Globen och Mässan där. Jag köpte en ny hjälm efter många om och men. :P Dom andra köpte lite andra grejer. :) Åkte in till medborgarplatsen och åt mat och sen tillbaka till Mässan igen. :) Tillbaka till hotellet och chilla, sen på kvällen blev de kinamat för andra gången den dagen. :P Efter maten tog vi en Cosmopolitan i hotellbaren. :) Upp till rummet och prata lite, sen sooova.
Vakna typ likadand av Kikki idag... :p Dusch, sen frukost, sen åkte vi hemåt. :) Snö heeela vägen typ! Åt på Pizzahut i Örebro eller nåt sånt.. Älskling hämta mig så åkte vi till Jössefors, jag hälsade på min älskade bil, sen kolla jag på teve och råkade somna.. Sen blev det mat och kaffe och sen hem för att kolla på Beck, nu kollar jag på CSI och lär kolla på Criminal Minds också innan jag somnar.. :P

Glömde såklart ta bilder, bara några mobil blev de, märks när jag orkar lägga in dom. ;)

onsdag, 24 november 2010.

Igår var jag ute en sväng med hundarna, sen åkte jag och Sillen till stallet och var Skruttisvakt/hästskötare när Jeanette red både Picasso och Jerry. :) Åkte och pantade, tack för hjälpen Sillis! Hämta älskling åkte till Jössefors, fick mat, kaffe och dom skulle kolla på min bil. Konstaterades att de skulle ta en dag att fixa den, så igår blev det inget.. Körförbud imorn! Whoho. :P Åkte iaf och jobbade, över en timme sent, och jag fick ett (nej, två sammansatt faktiskt, x40). Var klar när jag skulle, åkte hem, kollade på Lyxfällan, det avsnittet med hon Vanita, sen somna jag.

Imorse ravade jag mig upp, pantade, hämtade Ossi och åkte bort till Fallet. Gick på promenad med Kikki och Linus, riktigt mys! Men kallt som fan vare. Men det gör jag gärna om! :) Ossi och Linus hade kul iaf! :P Åkte hem med Ossi, ut till Solvik och gick med dom små, sen hem och åt och klappade lite på min sjuka grabb som åkt hem från jobbet. Sen till Ossi för kissrunda, och vidare till stallet för mockning, matfixing och höfixing. Blev lektion för Jeanette också, kan säga att jag börjar känna av träningsvärk nu! ^^. Hem, duscha, somna, åt, kolla på teve, drog mig till Konsum och köpte godis, titta på teve, spela wii, titta på teve... Ungefär så! Beställde ett armband från Style by Tyra nyss, guldig orm typ! :) Hoppas det är lika fint i verkligheten!

Imorn blire att passa Ossi, va lite i stallet, hundarna och slöa innan jobbet? :) Märks!


Jag gillar er! :) Picasso&Jerry.

måndag, 22 november 2010.

Råkade visst vakna halv ett idag, behövde nämligen inte gå med hundarna.. Hade fått sms om det lite tidigare som jag somnat ifrån igen. ^^ Började iaf med tvätten, sen fastna jag vid datorn.. :) Sen åkte jag och hämtade Stina så åkte vi till stallet för att sätta på Lista ett täcke. :) Sen blev hon kidnappad med hit och fick vara sällskap när jag fixade med tvätten. ^^ Stre och kika på lite bilder, sen ringde Jeanette en sväng, så jag fick häst idag. :) Älskade hjärtat! Vi åkte iaf till stallet och fixade och så longerade jag Picasso en sväng. :) Sjukt mysigt med snö vare iaf! Efter vi varit i stallet fick Stina bli med och hämta mina jobbkläder hos mamma, sen fick hon bli med och handla. ^^ Kom hem, fixade lite tvätt medans älskling lagade mat. Teve + mat + matkoma blev det sen. Åkte och gick ut med Ossi vid kvart i åtta å.. :) Tåget var ca 30 min sent så åkte ner lite senare än vanligt.. Prata lite med ena taxichaufförn innan jag åkte hem. Dom ska sätta motiv på "min" Merca. :o Stackars lilla bilen! :o Får väl glo sönder den innan dom ska göra de. ^^

Imorn? Mja, hundar, stall och jobb? Måste förbi HK också! :)



Ossi, kort från typ förrförra veckan. :) Söthunden!

söndag, 21 november 2010. -update

Thaien öppnade inte förrän ett, så tog HK innan. Men sen kom vi fram till att dom inte hade nån buffé idag, så vi gick till Svarta Oliver istället! :) Tyckte jag var bra, för jämt när vi skulle börja äta kom pappa dit, så han betalade min mat sen. :D Åt panerad rödspätta, kokt potatis och remouladsås. :) Sen blev det bort till fallet och så var jag duktig och fixade Jerrys hö. Sen bort och tog in damen. Och HJÄLP vad brunstig hon var idag.. Så sjukt seg, med allt! Och allt hon hade i huvet var att hon var kär i Jerry.. Suck, hon var lite jobbig idag ja. :P Red iaf runt kanalen med Kikki och Jerry, i snön, mys! :) Gjorde ren bakbenen&så, hämta hö och dola lite. Åkte hem och duscha och kollade på teve, sen blev det Kockimat idag igen. :D Kollat mer på teve, Beck blev det också. :) Nu kollar jag på Criminal Minds och innan dess vare CSI. Dröla vid datorn å. :)
Har verkligen världens jävla shoppingsug! Och är lite ledsen att jag missar skyltsöndagen på söndag! :( Åker ju till sthlm under helgen. :) (Igen! ;D) Stockholm Horse Show med Jeanette, Kikki och Christin. :) Ska bli jävligt kul! Hoppas shoppingsuger blir liiite bättre där borta iaf. :)

Vill att det ska komma mer snö också! Blev ledsen när jag såg att det hade slutat förut. :( Ge mig snö så det blir lite ljust ute! :o


Ojen och släpet när Picasso flyttade. :) Duktig bil!

söndag, 21 november 2010.

Kan ju inte påstå att jag fått den sömn jag hade räknat med att få tills idag! :P Eftersom min älskade pojkvän inte mådde jättebra igår, och jag blir nervig för minsta lilla så har inte sömnen varit den bästa.. :P
Men ska snart iväg till thaien och äta lunchbuffé med Kikki. :) Perry frukost! Efter det blir det till HK och bli medlem och efter det ska jag till stallet för en tur på finaste Picasso ihop med Kikki och Jerry! :) Funderar på att röja upp lite här hemma innan jag ska ner till stan, vore en idé! :)
Skriver nog lite senare, men bjuder på en bild på Putt från några månader tillbaka. :)


Putt! :D

lördag, 20 november 2010.

Igår blev det hundgåing, åka och kolla batteriet på bilen, hälsa på Sillen en sväng, gå ut med Putt (alltså mer hundgåing), tog med han hemåt, handlade, var och fixade åt älskade Picasso, hem, apoteket, laga mat, mamma på besök, bjöd henne på mat, chilla, jobbade. Ett femvagnars, det var underbart! Blev klar tjugo över tolv och åkte till Sillen och sa hej igen. Hem, dröla, tog aslång tid innan jag somnade..


Jag och Lista. :)

Idag blev det ut och hämta Sillen och sno med henne till stallet. Red Lista för första gången, kändes sjukt skumt att rida "fel" häst. :) Blev iaf riktigt imponerad av tjejen! Hon var duktig. :) Blev en liten sväng på ridbanan. :) Cissi tog lite kort. :) Sen blev det att skjutsa henne till Elin, sen till Brättne på loppis typ med mamma! Fick mig en nalle och chokladkola! ;) Hade dock svårt att hitta dit, så fick ringa pappa så han fick förklara vägen. Haha. Kom hem, duschade, sen kom Larsen&Sunniva. Färgade Sunnivas hår och gjorde mig iordning, tryckte även i mig lite korv med bröd. Sen kom Degen och nån mer. :) Kan ju nämna att min käre sambo och Degen inte var värst nyktra.. Dom åkte iaf ner till Rajjens för bowling och mat med jobbet. :) Sunniva och Larsen tror jag åkte hem? :o Kikki kom iaf och hämtade mig i samma veva. :)
Vi skjutsade lite folk hit och dit, jag åt lite mat, åkte och hälsade på pappa en sväng, sen hämtade vi Wii och efter det hämtade vi Cissi och åkte till Nöjesbutiken och köpte godis. :) Sen blev det wiispel hela kvällen lång! :D Kom hem och hittade en inte så pigg pojkvän här hemma... Så nu lär jag inte kunna sova nåt bra, orolig och nojjig jag! :P


Picasso stod och tittade på. :) <3

Imorn vet jag inte riktigt vad det blir, ska till HK och bli medlem vid ett iaf! Och bilen ska bli fixad. :) Men bilgrejinga är på kvällen... Märks väl vad som hittas på annars!


fredag, 19 november 2010.

Avskyr när jag inte bloggar på några dagar, mitt minne är ju seriöst sämst. :o

Mene, var i stallet och red en riktigt pigg Picasso i tisdags, Kikki och Marri var med, dom red barbacka. :) Blev skrittur i skogen. Fixade och dolade lite där, hem, duscha, sen ut till Jössefors. Tacos! :) Fick även ett skitfint armband av älsklings pappa som varit i Skottland under helgen! Försökte ta kort på de igår men dom blev inge bra. Ska försöka med bättre sen. :) Sen åkte jag och jobbade.. :)
Onsdag och alldeles för lite sömn började med dusch och frukost, promenad ner till tåget och sen tåg 630 mot Stockholm! Sov rätt mycke så de gick fort. :D Gick från centralen till hotellet som vi hade vid Slussen. Fyfan vilka skavsår jag hade kan jag ju påpeka... Checkade in på hotellet&så, sen fick jag vila mina stackars skavsårsfötter. :o Gick på jakt efter ett apotek, men jag hittade en skoaffär först, och jag köpte mig ett par bruna Uggs för 100:-. :D Som egentligen mamma skulle få av mig när jag kom hem, men jag köpte ett par till henne också. :) Gick till dom andras hotell, sen blev det donken för middag, och sen iväg på Taste och Chaos! Vi såg Buckcherry, Papa Roach och Disturbed. Papa Roach var klart bäst på scen iaf! :) Trodde inte jag skulle kunna en enda låt, men jag kunde faktiskt tre stycken! Så jävla duktig är ja! ;D Illa dock att jag seriöst nickade till under spelningarna för att jag var så jävla trött... Tog iaf taxi därifrån och till hotellet. Sen gick vi ändå till Mcdonalds och tillbaka, med tanke på att vi tog Mcdonalds vid medborgarplatsen! ;D Mehehehhee.. Tog mig iaf 50 min att ta mig upp igårmorse! Var svinkallt på rummet! Duschade, frukost, gjorde mig iordning. Sen blev det och köpa dom andra par uggsen. :) Störde mig dock på att allt öppnade elva! Trodde det öppnade tio, gör det ju tillochmed här.. :o Gick genom gamla stan och sen blev det Drottninggatan i brist på annat. Bikbok hade 50% på allt, så hittade en stickad tröja som jag gillade. :) Sen gick vi till Centralen och satte oss där i brist på annat ett tag. :) Hittade Glitter där, så köpte mig en guldfärgad ring, tror fan det är min första! Så tänkte kolla efter några mer typ idag eller nåt. :) Sen köpte jag sushi och sen satte vi oss på tåget. Blev en halvtimme sena hem, men skitsamma. Fick nämligen åka 1a klass vagn istället för 2a. :D Åkte till Jössefors på kaffe, sen handla vi lite och hem. Medan jag vänta på att NCIS skulle börja råkade jag visst beställa ett par skor från HM. :o Kommer dock inte förrän vecka 49.. :(

Nej, nu ska jag ta tag i denna dagen också! Har en liten att-göra-lista. :) Kanske skriver ikväll efter jobbet!

måndag, 15 november 2010.

Först och främst; Sunniva, jag vet att jag glömde bort dig! Felåt! Kom på det lite senare på dagen ._. Mene, hade du påminnt mig igen hade jag ringt direkt! =O

Måste bara påpeka att jag verkligen trivs i tillvaron! Umgås med så sjukt underbara och härliga personer, har turen att få rida världens mysigaste häst, har min helt otroliga Jens som har tålamod med mig, och jag fyller dagarna med massa saker jag gillar att göra! Fyfan vad härligt det känns! Tack alla som bidrar! <3 Ni är bäst!

Idag snoozade jag i typ en timme, ehehehe.. Åt frukost, fixade tvätt, gick några meter med hundarna med tanke på att det spöregnade och Mitcho absolut inte tyckte att vi skulle gå nånstans alls!
Brummade iväg till HK för möte om provvecka, vilket resulterade i att jag antagligen kommer börja... Har tills på söndag att bestämma mig, skulle dit klockan ett och prata med honom igen... :) Jobbet betalar litegrann&så, så det blir nog inte så dyrt! :) Frågan är bara om jag har tid, men det borde jag väl lyckas med! Blir ju piggare när jag tränar, så kanske kan sluta ha sova som största intresse om dagarna! Nja, jag tror fan det blir bra med HK ja! Får som sagt var fundera lite. :)
Åkte till ARK, kom precis lagomt till att Jea, Kajsa, Kikki och självklart Skruttis plockade bort alla hinder och var klara.. Åkte med till stallet, sen ner och kika när Jea hade lektion med Kajsa och Kikki på Jerry. :) Tillbaka till stallet, sen skjutsa jag hem Kajsa. Hem och diskade&lagade mat, åt, chillade lite framför teven. Hellberg kom förbi en sväng, han, älskling och Age skulle spela Wii när jag jobba. :) Hann med kaffe och få se när älskling lagade moderkortet till sin dator med eltejp! Eltejp är fan perry grejer! :) Åkte ner och jobba, tåget var i tid, och det var mitt tåg idag, det med klotter på första toan. Lyckas nämligen nästan alltid få städa det! :) Jessi kom förbi och stre lite en sväng, försökte komma underfund med faxen när jag slutat, tror jag lyckades! Och sen blev det en tur till 7 11 för en drivers med mos, västkustsallad och rostad lök! Första gången på typ 1½ månad, så tyckte jag var värd det. :D Det tyckte Jessi också! :')

Nu sitter jag här och väntar på att varva ner... Imorn blire ut med vovvarna, till stallet och fixa och rida, panta ur bilen, packa, förhoppningsvis hinna hälsa på mamma och putt, sen ut till jössefors för mat, efter det jobb. Ska hinna duscha nånstans efter ridningen också. :o aja, hoppas jag hinner med dagen :D saknar mamma och putt faktiskt, så borde åka dit.. :)

söndag, 14 november 2010.

Mjani, vafan gjorde jag i fredags? Var halvdöd, gick med hundarna, var och fikade uppe på Fallet, passade söt-Ossi!! Pappa ringde och väckte mig, han skulle till Örebro, så jag fick mer än gärna ta Ossi. <3 Pappa hämtade honom vid fyra, då hade lille (rätt så stora nu för tiden) hunden hunnit vara med i stallet, åkt bil, busat med mig och älskling och sovit! Åt mat, sen till stallet på stallmöte... Efter det hem och äta igen och iväg och jobba. Tåget var hemskt i fredags, fyfan vad mycke skit de va.. :( Kom hem och hittade älskling och Hellberg mitt i Wiispelinga! :) Slutade med att en dosa flög in i hyllan jag satt under, fan vad jag skvatt! :P
Somna, sov 5½ timme och sen upp till Grönt Kort-kursen som dom flyttat till 10 på en lördagmorgon, whoho.. Var helt okej, gick igenom TR, hoppdelen.. Hem för frukost, sen till stallet. Mockade och fixade mat och hö. Gosade lite med älskade Picasso, red en sväng på plan. Stundvis gick de asbra iaf! :) Myste lite mer och sen åkte jag hem. Duscha och åt mat, gjorde mig iordning. Så kom Kajsa hit, älskling gick till Age, och efter de kom Kikki och Annelie också! Blev öling och en sjukt rolig kväll! Fan vad kul jag hade, tack hörrni! Marri blev med i bil sen å, älskade NNO'n. :)

Idag var jag faktiskt pigg när jag vakna! :) Åt frukost och drog på ridkläder, fick skjuts av Kikkis pappa till stallet. Tog in och fixade Picasso, sen blev det lektion. :) Riktigt nöjd med lektionen, speciellt slutet! :D Älskade häst! Har ett nytt mål nu, att jag alltid ska försöka vara så satans avslappnad när jag rider! Märks hur de kommer gå men.. :) Lyckas nämligen nästan alltid spänna mig i endera axlarna eller armarna.. Fick skjuts hem också, duschade och sen åkte vi ut till Jössefors och fick smörgåstårta (god som fan!), kakor och tårta hemma hos älsklings mormor och morfar. :) Riktigt mysigt! Sen blev det handla en sväng, och jag träffade Jessi direkt efteråt. <3 Hem för att halvsova, sen kolla film och vräka chips och kakor! (; Kollade på Grown Ups, riktigt bra! Skratta som fan. : )



torsdag, 11 november 2010.

Måste bara bara gnälla lite till en början; FYFAN VAD JAG HAR ONT I RYGGEN. Så. Slutgnällt!

Somna som en stock vid elva igår, gick upp vid tio imorse, då hade jag tröttnat på att stirra i taket! Sunnivas reaktion (på msn) var ungefär; Är du vaken NU? :o Och ja, så var det faktiskt! :D
Dröla lite, gick ut till bilen och grävde fram den. Tog seriöst en kvart! :P Åkte och gick med hundarna, Mitcho var inte riktigt lika pepp idag som igår dock. Lite synd! Åkte bort till auktion för att säga hej till Kikki, men direkt jag kom dit fick jag order om att sätta mig i bilen, för hon skulle till stallet och fixa. Så jag följde med! :D Stre lite, sen tillbaka till auktion. Jag köpte mig en tonfiskmaaaacka! Gottgott. :) Duktig Kikki. Sen blev det en sväng till älskade Picasso, mockade och fixade mat, och stre en jävla massa med Josefine under tiden! :) Så kom Jeanette och Skruttis, så jag passade Skruttis medans Picasso blev motionerad! Han var inte sååå pepp idag så det blev inte så länge.. Sen krångla hö't lite, och så ryckte jag in Lista och åkte hem. Bytte om, sen åkte jag och älsk till Jössefors för att invänta pizza! :D Åt med älskling, Dan, deras mamma och min Toffel. :) Stannade på kaffe å, och sen blev det hem till min älskade soffa och mitt älskade täcke, iaf fram tills jag skulle jobba! Har varit nere och jobbat, tog extra lång tid pga ryggen som fått nåt ryck? Så duschade när jag kom hem, för en gångs skull jävligt varmt (iaf enligt mig) och fixade med lite allt möjligt. Men nu ska jag fan ta och sova! :)

Spörs om jag hinner med det jag tänkt imorn! ;D

onsdag, 10 november 2010.


Vakna faktiskt strax efter 9 idag, orka iofs inte ta mig upp förrän Kikki tjatat upp mig vid kvart i elva.. Frukost och kläder, sen blev jag upphämtad i NNO'n. :) Gick en lite längre sväng än vanligt med hundarna, som för övrigt tyckte det var skitkul med snö! Sötnosar! Sen blev de en sväng till auktion i väntan på att Kajsa skulle sluta! Jag fick leka datalärare! :P Åkte till OK, sen tillbaka till auktion, sen till donken för lite föda! Sen plocka vi upp Kajsa och åkte till Fallet. :) Stre lite med folk medan Kikki visade Kajsa hur allt gick till&så. Sen åkte vi en sväng t ARK, trodde Madde skulle rida lektion med Deli för Jeanette, men dom flytta de till senare, men sen blev det inget ändå.. :P Åkte till stan igen, in på bolage inför lördan, sen åkte jag och Kikki runt litegranna. :) Hem och duscha, hittade en Pepsi när jag kom hem också! Söthunden! :) Åkte till Dan&Emelie och fick mat, sen hälsa jag och älskling på mamma och Putt en sväng! Putt är så liten utan all päls! Sen hem och kollat lite på teve, nu sitter älskling och spelar och jag halvkollar på Efterlyst...

Imorn vettefan vad det blir faktiskt, förutom att jobba.. :o

tisdag, 9 november 2010.

Igår, måndag alltså, blev det en tur till Kongsvinger med mamma och Atli! Och innan vi åkte fixade jag tvätt och var ute med vovvarna. Fick lunch hos mamma också. :) Lämnade Atli där han blir klippt, sen en sväng med mamma på Kongsentret (stavning?). :) Blev fika bestående av en koffeinhaltig dryck och kvikklunsj. (Stavning igen? ^^) Åkte och hämta Atli, skitliten blev han! Sötnosen. :) Åkte hemåt, lämna av mamma och Putt, sen till stallet och pussade lite på Picasso, och efter det vidare till Kocki för mat! Hem, träffa älskling i typ en halvtimme, sen ner till jobbet. :)

Idag vakna jag alldeles för tidigt av en jävla borr nånstans i närheten! Sög. Somna om lite och åkte till hundarna. :) Sen vidare till stallet och mockade, sen en skrittur på Picasso ihop med Kikki och Jerry. :) När vi kom tillbaka vare fan vitt på backen! Fixa iordning mat och hö, skulle precis gå, men då kom Jeanette. :) Stre och fixa lite, sen hem och fick besök av Sillen och Sara! :) Blev jävligt mycke skratt! :D Sen till Age där älskling och han lagat mat. :) Kollade även på Ung&Bortskämd. Sen till Jössefors för kaffe! Skulle jobbat idag å, men tåget stanna i Karlstad, och så lätt som min bil släpper hade jag ingen större lust att åka dit och städa det.. Så Frida fick ta det idag istället! ;D Körde bilen varm och sen blev det teve ihop med Kikki. :) Hem för kvällsmat och teve med älsk! :)
Nu ska jag snart gå och kolla till bilen, blir paranoid när den står där jag inte ser den! :(
























söndag, 7 november 2010.

Igår blev de höhämting, lektion på en sjukt samarbetsvillig tjej och sen mocka, ta in hö och fixa mat. :) Riktig mysdag i stallet! Kan ju dock påpeka nu att jag har träningsvärk sen lektionen. :o Stina kom och kolla på lektionen och tyckte vi var duktiga, det var kul! :) Blev glad! Kom mer folk också, men det var typ när jag ridit klart! ^^
På vägen hem från stallet fick jag bensinstopp, snälla ge mig en ny bil? :o Skulle ju egentligen fått håret färgat men så blev de inte.. Duscha, somna, åt, stallet, sen bort till Fallet och hälsade på ny häst och klappade lite på Jerry. :) Hem till Emelie och Dan, men var så trött och sleten så jag åkte och köpte godis och sen vidare hem till soffan och filten!
Idag blev de lite sovmorgon, blev hämtad av Kikki och åkte till Fallet och borstade lite på Jerry. :) Sen snodde jag NNO'n bort till Picasso och var där och greja. Tog NNO'n med Stina och Kajsa och åkte till ARK. Väl nere på ARK lekte jag fotograf, barnvakt, hästskötare och en riktig alltiallo! :) Jerry var riktigt fin på framridningen, - och Kikkis BH gick av! :P Var rätt kul.. Väl inne blev det stopp vid första hindret, men jag tycker dom var skitduktiga ändå! Kikki ställde upp, det är huvudsaken! :) Jeanette drog ett snabbvarv i 70 med en väldigt taggad (och brunstig) Picasso! Tappade även telefonen mitt under banan. :P i 90'n blev det stopp på andra hindret, och ett halft ekipagestopp. Jeanette hoppade nämligen hindret, men inte Picasso! :P Gick bra så det var lugnt så sett! Sen tillbaka till stallet och fixa och dola, handla och köpte hårfärg, sen hem för mat och hårfärgning. :) Tack för hjälpten Kikki. Och tack alla som födgyllde dagen idag, haft en toppendag! :)
Dagen avslutades med film med älskling, - In to the wild, eller nåt i den stilen! Riktigt bra, blev besviken på slutet dock. :o

Imorn blire tvätt, hem till mamma för mat och sen till Kongsvinger för att hälsa på Putts frisör. :) Efter det blir det jobb... Hoppas bilen håller hela vägen!! Vore aningen trist annars!

fredag, 5 november 2010.

Igår blev det stallet en sväng, sen hem och äta/ta det lugnt innan jobbet. Laddade upp med fruktsallad, rätt najs! Kan ju säga att jag var skapligt road när jag skulle gå av tåg-fanskapet igår.. När jag öppnade dörren var allt jag såg timmer, timmer och timmer! Whoho! Och där stod det tåget i 40 jävla min.. Var inte hemma förrän halv-kvart i tre.. Men var duktig som inte åkte och köpte mat på shell iaf! Logga in på fb när jag kom hem, och möttes av en så jävla tråkig nyhet... Vilket resulterade i störtgrinande så jag råka väcka älskling. :( Hade iaf Ava som sällskap på msn, tack. <3
Vaknade av att jag grinade imorse, men det var för att jag drömde att jag och älskling hade gjort slut. :( Fyfan vilken hemsk känsla det var! Har hållt i sig hela dagen, haft klump i magen. :/ Somna iaf om efter det och tog mig upp vid tjugo över tolv..
Åkte till Carro och kikade på lägenheten och vovven, jag är fan kär! :) Sen iväg till stallet och kika när Stina red lektion. Sen vidare till Jössefors och tacos! Sen tillbaka till stallet för kvällsfodring. Och efter det åkte jag och pantade ur min bil för andra gången idag! Lidl har gett mig 175:-, Cheese balls och choklad idag! Peeeeerry!
Har kollat på film med älskling nu under kvällen, - Cast Away. Riktigt bra faktiskt!
Nu funderar jag seriöst på att lägga mig och sova! Upp tidigt imorn, hämta hö och rida lektion.. Sen färga håret! :D

torsdag, 4 november 2010.

November.. Fan vad fort detta året har gått! Känns knappt som jag hinner med!
Just nu ligger jag i sängen, har inte tagit mig längre.. Ska väl snart gå upp och duscha och äta och sånt.. Har läst igenom lite bloggar, och fb, och bdb.. Så nu tänkte jag kladda ner nåt här i brist på annat att göra eftersom jag inte orkar gå upp riktigt än! :P
Enda jag har planerat idag är att jag ska jobba ikväll.. Blir väl antagligen en sväng till stallet å.. :) Borde ut till Sulvik så jag får bilen kollad å, får se hur de blir med den saken! :P Borde även ner till ARK en sväng.. Men äsch, senare problem!

Funderar på vad jag vill ha i julklapp också.. Helst en ny bil opch häst och ett annat jobb, men för att va lite realistisk så vet jag faktskt inte en enda grej jag vill ha... Behöver ju ny ridhjälm och nya ridstövlar, men är inte så jättekul att önska sig pengar till det av alla.. Jag har seriöst ingen aning om vad jag vill ha, det är nog fan första året det händer! Får fundera påt.. (Och känner jag mig själv rätt har jag antagligen endera en hjälm eller stövlar innan jul...) Skulle ju iofs behöva en tävlingskavaj...

Nej, nu skriker magen efter frukost!


onsdag, 3 november 2010.

Hundgåing, jobb, stall, mat och slöa framför teven kan väl beskriva dagen igår. Kanske även fått tag på ett drag å, fick ju tvåa på besiktningen...
Idag blev jag med Jessi och besikta bil, blankt papper! Fan vad äckliga alla andra är! :P Sen stan med Annica, köpte en top på Vero Moda som var på 70%, nöjd tjej! Kanske blir kort imorn. :) Sen iväg till stallet och agerade barnvakt, hästskötare, avskrittare och så la ja upp bommar som åkte i backen.. :) Sen hem, åt, Dan&Toffel kika förbi, till stallet och hjälpte Stina med kvällsfodring, sen blev det panta. Köpte lite godis och sen blev det film, Draktränaren! Fan vilken söt film, jag vill ha en sån! :'D
Nu kollar jag halft på teve och har spenderat x antal minuter med att ladda upp Teneriffabilder här och på fejan! Tror fan jag lägger mig snart..

Skriver nog imorn! :)


Bilder från Teneriffa. :)

Nu kommer bilder från Teneriffa, hoppas nån tycker det är kul att se! ;D


Blev kär i en klädaffär och i en skoaffär, nämligen dessa!


Strand + hav.


Banana split + papegoja.


Minigolf!


Strandpromenad, på väg hem. :)


Loro Park, späckhuggarshow!


Fick en ros av älskling!


Poolen + hotellet.


På hemväg förbi köpcentret Oasis, om jag inte minns fel..


Vid köpcentret Safari. :)


Båthamn i Los Christianos. :)


Vid strandpromenaden.


Playa de las Americas.


Marknad i Los Cristianos.


Grillspett, vitlökspotatis och jordnötsås, mums! Detta på restaurangen Chill Out. :)



måndag, 1 november 2010.

Har låtit bli att blogga senaste tiden för att inte skriva nåt jag ångrar sen..

Lite kort update sen sist;
En vecka på Teneriffa med världens finaste grabb. Firade även 2 år ihop där.
Jobbat sönder mig själv typ. (4 nya blåmärke sen förra veckan, whoho!)
Finaste Picasso har fått mugg. :( Men den börjar bli mycket bättre nu!
Fått mer jobbdagar.
Öööh.. Mja, det tog väl slut där! Inte så jätteintressant, men bilder från Teneriffa kommer snart iaf.. Fast troligen äre typ ingen som läser min blogg nu för tiden pga den dåliga uppdateringen! ^^

Men, nu vet ni att jag lever!

RSS 2.0