söndag, 30 maj 2010.

Förlåt för sjukt dålig uppdatering, har inte haft ork. :)

Tisdag:
Hade fullt upp, - Psykologi mellan 13-16, hem, 18.30 utbildning på jobbet, var kvar till halv två. Åkte till Cissi när jag slutat och kom hem vid halv fem, vi var på roadtrip. :)

Onsdag:
Var och solade, duscha, fick sällskap av Sunniva (<3), var med henne till halv tre, sen ut till Jössefors, mötte upp älsk och åkte till Challa och köpte skor + en t-shirt. (Det var egentligen Jens som skulle ha skor, han fick också med sig ett par hem).. Till Jössefors och hämta bil, in till travet på möte, hem och åt + sällskap av finaste Sunniva igen. :)

Torsdag:
Segade mig upp, åkte till stallet, gjorde iordning Picasso och Kastor, vänta på Sandra, red, släppte ut dom, bytte hage på dom andra två.. Hem, stressa; åt, duscha, smink, hårtork. Sen vare psykologi mellan ett och fyra.. Direkt till travet och hade avslutning.. :) Kommer sakna dom små, både barnen och ponnisarna!


Atli, Putt, Klotis... Kärt barn har många namn? :)


Fredag:
Sov alldeles för få timmar, upp relativt tidigt och var på tobaken runt tio i nio.. :) Hade kommunikation mellan 9-11, fick sluta en timme tidigare! :D Så jag och Collberg uträttade massa av mina ärenden, alltid kul med sällskap! Passade Putt, slöade lite, mamma hämtade Putt, åkte till Anders och skulle grilla. Meeeen, jag fick ingen grillmat eftersom det regnade så vi inte fick igång grillen.. Fick ringa räddningen; älsks mamma och pappa som jag fick mat hos, sen åkte jag och jobbade.
Var verkligen en kväll jag inte trivdes med ensamheten på jobbet, vantrivdes som fan och allt gick i slow motion, jag måste lära mig att sova mer innan jag ska jobba!


Två töntar på väg till middag; tacos!


Lördag:
Tryckte på snooze 5-6 gånger för mycket, stressade iväg och hämta Putt och åkte till Norra Mon för att kolla på westerntävling. :)
Tredje och sista klassen Kikki var med i vann hon!! :D Dom två föregående gick inte riktigt lika "bra". Jerry blev lite rädd för domaren och så! :) Men både Christine och Jerry var sjukt duktiga! Hade fan tårar när första-pris-rosetten hamna på tränset! Åkte hem efter x antal timmar i Eda, var och köpte godis på centret å! Påminnelse till mig själv: Åk inte till centret en lördag klockan 3 nån mer gång, norskar överallt!! :P
Lämna av Putt hos mamma, stre lite med henne, hem och vila mig, sen dusch och smink. Tacos + film hos Emelie och Dan, gott! En sväng till Age också, sen hem och jättesova!


Christine och Jerry! :D (Och även en Camilla!)


Söndag:
Upp, duscha&så, åkte till Jössefors där jag lånade 940n för att åka t mamma så hon fick sin mors-dags-present! Fick även en 500lapp av "Rock Bänny" som han så fint skrev på kuvertet! ;D Tillbaka med 940n och mot Älgå för kakor och paj!
Hem, läst och ätit, tagit in hästarna, läst och kollat på teve. :)
Laddat in bilder från kameran också! :)


Idag blev bara en tönt med på kort! :o


fredag, 28 maj 2010.

En två-åring som röker 2 ciggpaket om dagen?!
Vartfan är världen på väg?
http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article7201230.ab

Ska försöka skriva om veckan imorn, kommer nog upp lite bilder också.. :)


måndag, 24 maj 2010, -update.

Det blev att Konsum ändå, men åkte Bora och älsk betalade en dricka och choklad. :)
Var på Kocki mellan 4&halv tio, lite läskigt, som vanligt, men kändes ytterligare lite bättre idag än förra gången.. :)
Huvudvärken som jag haft hela dagen har iaf släppt, det känns bra.. :) Ska kolla på Sex and the City sen! :)

Imorn blir det en mindre kul dag...
- 13-16, Psykologi
- 18.30 -> Jobbutbildning
- 20.27-02.00, Jobb..

Blä, kommer avlida av dåligt humör och tristess imorn! :o


måndag, 24 maj 2010.

Imorn äre löning!!! Kan säga att jag känner mig sjukt pank just nu, gick över 2000 till helgens alla godheter! :/ Från sparkontot för att va exakt! Men men.. :)

Har som sagt varit i stallet och gett dom frukost och fixat, sen hem och åt smörgåstårta, läste, sov, tvätta, halvsov.. Och lite i den stilen! Nu ska jag äntligen orka mig in i duschen, ska vara på Kocki om 3 timmar, så vore väl kanske bra om håret iaf var torrt! :) Funderar på att ta en sväng till konsum å, men vi får se! Har antagligen varken bensin eller pengar på kortet! ^^


Min finaste! <3

söndag, 23 maj 2010.

Jag och Christine innan festen! :)
Det blev en nyinköpt mintgrön klänning istället!


Lördag, min 20-årsdag, min och Christines 40-årsfest:

Låg och drog mig ett bra tag innan jag orkade mig upp och duscha.. Gjorde iorndning resten av smörgåstårtan&så. Städade lite, sen hämta Kikki mig så drog vi på bolaget och konsum! :) Sen blev det hem och fixa klart tårtan. :) Sen kom det folk; Micke&Catarina, mamma, pappa&Marie, Ove, Dan&Emelie, Jeanette&Elias. :) Både smörgåstårtan och tåtran verkade gå hem, perry väl! :D Fick en tavla, ett armband, en ring, pengar, lotter + geisha, efterrättsskålar, en väska, en kaffekokare.. :) Mycket nöjd! :D
Sminkade mig&bytte om, sen hämtade Kikki och hennes mamma mig, åkte ut och la upp chips och fixade bål i Högvalta.. :) Blev klara alldeles för tidigt så satt och chilla mestadels innan folk kom!
Bjöd på bål och hade limbotävling! Verkade som att dom flesta hade kul iaf! :D

Söndag:
Vaknade av att Jens undra om vi skulle äta pizza, så fixade iordning mig litegrann sen gick vi till Age, och därifrån till Shalom. Gott med pizza! :) Somnade i Ages fotölj sen, och när vi skulle gå hem tog vi omväg runt Konsum. Fick med mig en ny smak på Mer och en godispåse hem! :'D Åt lite smörgåstårta, sen blev jag hämtad så åkte jag och Kikki och red. :) Tog skrittur på två segisar! :P Meeen, jag hoppade över diket och höll på att flyga av! :D Haha..
Har kollat på teve med älskling ikväll.. :) Wallander! Även ätit hallontårta och invigit kaffebryggaren! :D Gott kaffe. :)

Imorn blire hästarna som ska ut, och tvätt. Kanske Kocki på kvällspasset? ;o

fredag, 21 maj 2010.

Fredag:
Sov 4 timmar inatt, astrött!! Upp vid åtta, gjorde mig iordning. Åkte till Komvux, eller Gymvux som det tydligen heter? Hade iaf min första lektion i Kommunikation. Var mycket roligare än jag hade föreställt mig iaf! Mycket folk jämfört med dom två andra kurserna jag läser också.. :) Köpte kaffe och en macka under pausen, åkte hem när lektionen var slut och hade damp med klänningarna, (förra inlägget).. Åkte ner t stan, provade klänningar som inte passade på Lindex, råkade köpa med mig ett par leggings hem.. Sen blev det JC, där mitt klänningproblem löste sig asbra. Fick med mig en mintgrön liten sak hem. <3 (Kommer upp bild imorn. ;) Var och köpte present t Kikki också, hoppas hon gillar den, men om inte så har jag kvittot kvar! :) Sprang (ja, seriöst, jag sprang) genom spöregnet bort till mammas lilla affär. Stre lite där, kom på att anledningen till att jag var nere på stan var för att jag skulle ha strumpbyxor.. Så gick tillbaka till Lindex och köpte de! :P Hem, bytte till Boran. Jag och älsk handlade inför imorn, 700 spänn... Hem, packade upp varor, chilla, fick mamma på besök, prova klänningen, gjorde iordning smörgåstårtan lite! :) Åkte till Älgå med Age, åt grillat med dessa dära :), sen hem igen.
Jag åkte upp t stallet med Picassos sadel, sen snattade jag henne av Christine som stod med henne och Jerry så dom fick äta gräs.. Fixade klart Picasso för natten, sen iväg och sola, ner och hälsa på BeäM en sväng när hon jobba, sen varit i Högvalta och fixat det vi kunde för imorn. :)

Nu ska jag krypa ner brevid världens finaste Jens. <3

Jag älskar dig!


fredag, 21 maj 2010, - hjälp mig!

Nu äre så här att jag har jävligt problem med vilken klänning jag ska ha imorn, HJÄLP MIG!!





Kameran ville inte ha rätt färger på dom..
1, svart med rosett.
2, rosa (typ grisrosa.)
3, vit med svart mönster
4, svart
5, röd/hallonröd.

HELP ME!

onsdag, 19 maj 2010, update.

Update, onsdag:
Hade så dåligt att göra, så kom fram till att jag för en gångs skull kunde lägga upp en bild på nåt nytt i klädesväg. :P Men fick iaf korsetten, eller vad det nu vill kallas, av mamma.. :)
Riktigt bekväm är den iaf, me like!
Blir nog söt med nån hög kjol, strumpbyxor och höga klackar? :) Eller kanske shorts och ballerina!
Nåja, vi får se vad det blir.


onsdag, 19 maj 2010.

Onsdag:
Fan vilket najs väder det har varit idag! :D Me love!
Har tvättat typ hela dagen, men har hunnit med att sola med Carro, och även tjötat med henne ett tag. :) Duschat&gjort hårinpackning (vilket var behövligt!), varit i Älgå och firat Bettan, lite senare än vad det var tänkt.. Fick goda smörgåsar och glass! :D Var inom hos mamma och hälsade på också, fick med mig tidningar, en korsett och en fönsterskrapa hem! (Här ska putsas fönster...) Sen har jag och älskling hämtat tvätt, plockat undan lite och ätit persikohalvor! :) Jag har faktiskt inte ätit choklad på några dagar nu, känner mig riktigt stolt! :)

Imorn blire upp i tid, passa Skruttis, greja lite hemma (?), till Komvux och ha psykologi (jag vill inte dit imorn heller...), försöka städa upp här hemma, kanske stan en sväng och till sist jobba på kvällen..

Bjuder på en gammal bild på mig och världens bästa grabb. <3


tisdag, 18 maj 2010.

Måndag:
Tog ut hästarna, var med Kikki på stan, var på min första lektion på Komvux, - Digitalt foto/Powerpoint. 7 pers, chill! Hade verkligen en stor jävla klump i magen när jag satt och vänta på att vi skulle börja, som tur var så var Kikki med. <3 Blev bättre när vi börja, tror jag kommer trivas med den kursen. :) Älsk hämta mig, sen åkte och jag red Picasso, BARBACKA! Men hon skötte sig görbra, lite tittig dock. :)
Jobbade på kvällen å, gick i mina egna tankar och kollade upp, och helt plötsligt var det 10 pers inne i tåget. Fan vad rädd jag blev! :P Men det visade sig att det var brandutbildning för Räddningstjänsten.. Men ändå, hade ju varit trevligt att blivit förvarnad så man inte höll på att skita ner sig!

Tisdag:
Först och främst, Grattis till världens bästa Christine, som fyller 20 idag. Min storasyster! ;)
Sov länge, pratade med Jossan i 2 timmar medan jag städade köket + toan, sen åkte jag till stallet där jag och Jeanette lasta på Jerry på transporten och åkte ner till vet. station. :) Var sjukt mycke folk där nere, men till slut fick Jerry sin vaccinationsspruta! :) Åkte tillbaka med honom, inom Kikki på hemvägen och lämnade Jerrys pass, sen hem till mat, soffa och teve. :) Har varit och jobbat också, brandutbildning idag också. Var ashungrig vid halv elva, skakade och grejer.. Så Christine, Marcus, Tommy, Louise och Sandra var fem små änglar som kom med mat åt mig, tack för det! :) Pratade med Ava det sista, och även när jag drog några små varv innan jag åkte hem.
Såg att min kusins bärgningsbil stod med varningsblinkerserna på också? Skumt.

Får se vad det blir imorn, tvätta och försöka städa står på schemat iaf!

söndag, 16 maj 2010, update.

Jag vill inte. Jag vill inte. Jag vill verkligen verkligen inte till Komvux imorn...

söndag, 16 maj 2010.

Fredag:
Red en riktigt brunstig Picasso, var i Jössefors en sväng och var och jobba. Typ så iaf

Lördag:
Sov alldeles för länge, var på stan en sväng, hittade nya leggings, ett linne och en vit ögonskugga. Är kär i linnet och leggingsen!! :D Var på travskolan, sista gången för min del, nästa helg äre avslutning men då har jag inte tid att komma.. Kalas och grejer ju! ;D Hem, duscha, somna, åt, gjorde mig iordning, jag och älsk åkte och köpte glass. Kikki hämta upp mig så jag följde med dit, planerade inför på lördag&så. Bil och rajjens var väl dom största orden på kvällen igår, drack några öl&så. :) Riktigt kul kväll, helt oplanerad från början! :)
Var hemma vid 2-halv tre nån gång, tog bort smink och somna så fort huvet landa på kudden. :)

Söndag:
Har gått upp och gjort mig iordning, det har tagit mig typ tre timmar, men nu är jag iaf klar! Tänkte snart åka till Kikki som har släktkalas idag, funderar på att sno lite mat och se glad ut :)
Nåväl, imorn börjar jag på komvux, skaplig ångest över det, men det får väl gå bra..

torsdag, 13 maj 2010.

Torsdag:

Träningstävling, dressyr, Årjäng.

Upp, fixa, stallet, borsta/knoppa Picasso, la in grejer i släpet, hem&hämtade morötterna (som jag glömt i flera dagar... Förlåt Picasso. <3), tillbaka till stallet. Jeanette, Elias, Madde, jag och såklart Picasso åkte till Årjäng. :) Framridningen gick skitbra! Men när vi kom in i ridhuset sket det sig lite, min nervositet sabbade litegranna. :/ Istället för ökad trav blev de galopp, och lite annat.. Men men, det blev en femteplats (45%) av sex ekipage iaf, och en grön rosett med hem!
Grattis till Jeanatte, 2a plats! :)
Annars har jag varit i Jössefors hela dagen efter jag kom hem från stallet typ.. :) Slöat och kollat på Narnia! :D
Får se vad det blir imorn, märks..

:)

onsdag, 12 maj 2010.

Tisdag:
Vaknade i panik av älsklings klocka som ringde 07.00. sov vidare till tjugo i åtta, gjorde mig iordning, gick med hundarna, åkte och gjorde min första prövdag på Kocki! :) Trivdes riktigt bra, förutom att jag var tvungen att ha keps! :P Var lite krångligt att komma ihåg allt hela tiden, men kan iaf med kassaapparaten! :)
Blev hem, vila, Jössefors + mat, sen städade jag tåget..

Onsdag:
Var i stallet t tolv, greja/red, åkte hem vid två. Duscha, gjorde mig iordning&så, tog en sväng på stan, letade efter en vit polo, hittade en av en slump när jag skulle gå till bilen.. Typiskt väl :P Konsum en sväng, sen varit på Kocki mellan 4 och 10. :) Idag kändes inte allt lika krångligt som igår iaf, tyckte det gick helt okej! :D Har kollat på teve nu sen jag kom hem, ska göra ren stövlarna typ nu, det behövs inför imorn!! Önska mig lycka till! :)

Nåja, stövelputs/kanske lite mer teve eller sova, natti!

måndag, 10 maj 2010.



Måndag:

Helvete vad trött jag var när jag skulle gå upp, Jens försökte nog få upp mig minst 7 gånger, och hann att gå, innan jag tog mig upp. Gjorde mig iordning&så, åkte och fyllde luft i däcken och sen var jag tvungen att åka hem och kolla så jag hade låst dörren.. Men det hade jag! :D Hämtade mamma och Putt och åkte till Kongsvinger, lämnade "little mr sunshine" för att bli klippt och jag och mamma åkte till centret. :) Fick en tröja och en andra frukost av mamma! Köpte även med en Villa hem (vilket nog var det bästa med hela resan! Haha..) Åkte hem och möttes av massa hagel, som slutade typ direkt. Släppte av mamma och Putt, hem, fixade tvätt, gick med hundarna, sen hem till tvätt och Isfolket. Idag har jag läst ut 35 och 36. :) Kanske börjar på 37 innan jag somnar.. :)
Annars har jag varit och ridit ihop med Christine nu på kvällen. :) Duktiga pållar! Inte länge kvar nu, NERVÖS. Mehe..

Ska för övrigt provjobba på Kocki imorn! :) Börjar halv tio, men det ska nog gå bra! :D Ska gå eftermiddag på onsdag.. Ska ju städa tåget däremellan också.. Men det går nog bra! :)




Idag var det två år sen jag fick ett hemskt samtal av Sandra.. Du var död..
Tänker fortfarande på dig nästan varje dag, det är så tomt där uppe utan dig.. Fyfan, saknar dig, och det är jag inte ensam om.. :(
Kändes extra tomt idag, när jag vet att det var två år sen, just idag..
Med dig, dog stämningen helt där uppe..



söndag, 9 maj 2010.

Dålig uppdatering igen, men jag har haft totalt fullt upp! :( Så här sleten som jag varit denna veckan minns jag inte när jag varit sist.. Om jag ens varit det.. Har jobbat 4 dagar denna veckan, haft stalljour på travet och sovit sjukt dåligt. :( Inte mer än typ 4-5 timmar per natt, skitjobbigt! Hoppas jag kan sova i natt iaf, men det tror jag!

Har tränat inför tävlingen med Picasso, idag och igår. Måste säga att jag är rätt nöjd ändå! Visst att det kan bli bättre, men jag är ändå nöjd! :) Hoppas verkligen det går bra! Håll tummarna på torsdag!!

Imorn ska jag till Kongsvinger för att klippa Atli, jag ska hämta mamma vid halv åtta... Så min älskade bil får sig en Norge-tripp också! :)
Annars imorn blire ut med hundarna och rida en sväng med finaste Picasso. :)

Får se om jag har tid att klottra ner nåt imorn, ni får hoppas de! ;)

onsdag, 5 maj 2010.

Ja, jag är sjukt dålig på att uppdatera, MEN, jag är jävligt glad och kär i en häst! :D

RSS 2.0