onsdag, 27 april 2011.

Sitter å väntar på mat en sväng. :)
Håller ju på att flytta grejer å sådära, snart tillbaka till nya lägenheten å! :)
Har packat upp mina älskade skor, och lite glas&porslin å sådära som vi inte använde så mycket i nya lägenheten än så länge. Även lite handdukar å köksredskap. :)
Va med Stina förut, köpte hårfärg å var på Erikshjälpen. Träffa Josefine på konsum å! :) Trevligt trevligt, dock var hon nästan blind först, så fick ringa dit henne!
Jag & Stina träffade även Ava och Jonas när vi skulle in på godishuset och köpa godis.. Vilket vi sen aldrig gjorde. :o
Åkte till lägenheten å städade lite, för det var dom sjukt dåliga på dom som bodde där innan!
Sen hem, packa, älsk kom hem, till lägenheten å plockat upp saker. Josefine kom och kikade och var sällskap å! :)
Resten av dagen består av mer flyttgrejs, panta och ta in hästar. Sen är jag nog totalt död! :o
Bjuder på en gammal bild..
Kastor


tisdag, 26 april 2011.

Vi har fått nyckeln till nya lägenheten! :D:D:D
Annars idag har jag ridit "min" älskade Picasso. Tätt som bara den dock. Brunstig. :P Stundvis riktigt fin och stundvis totalt ointresserad av mig! Red fram och tillbaka på grusvägen en stund. :)
Annars kikat in i nya lägenheten, ätit mat, jobbat&träffat Stinabaaaby. :) aka Stina the Geek! ;)
Har tvättat också!
Igår packade jag en del, sen blev det en sväng till Challa med Jeanette, Skruttis och Stina. :) Köpte två nya nagellack från Depend, ett ljusgult, tror det heter 210, och ett vitt skimrande. :) Ska inviga dom imorn tänkte jag..
Annars så var jag och jobbade&lite så. :)
Har inte så mycket vettigt att skriva direkt.. Inte mer än att jag ser sjuuuukt fram emot till vintern (eller när det blir!) Hoppas bara på ett fast jobb innan dess! Bättre inkomst i allmänhet iaf! :D:D
Smöla. <3

söndag, 24 april 2011.

Mehehhe.. Då har det gått en vecka till då!
Och vad har jag gjort tro?
Jobbat, träffat härliga människor, tro det eller ej varit på promenad(!), varit i stallet, fixat naglarna (mehehehe), varit i stallet och soooolat!
Ungefär så iaf. Har dåligt minne har jag märkt.. ;o
Kan ju nämna att vi snart flyttar!! Lägenheten är tom! :D Var förbi där förut, så ska ringa på tisdag! :) Har även fått bilen tonad, tack Dan å tack älskling! :D Marri och Douglas var med som sällskap också. :) Douglas å Pepsi blev kompisar! Zelda var inte mest impad av Douglas dock. ^^
Imorn? Jobba, plus väntsalen. Annars blir det att packa å städa lite här hemma iaf.. Kanske ut till PP också. :) <3
Red med Stina förut, hon lånade Jerryboy! :) Och, oh lord, vilken brunstig häst jag red.. Dock var det sjukt lättmockat åt henne! Och Daniel hade fixat hö. :D Happyface! :) å Stina var söt å gjorde mat och fixade lindorna! :D
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.. Men eftersom en viss Josefine gnäller om dålig uppdatering får jag väl skriva några rader, känns dock att bli rätt flum, är trött. Fast det borde jag inte vara, vaknade ju tjugo i ett! (Nu är klockan tjugotre över ett, dock tolv timmar senare!! :O
Sitter och kollar på Criminal Minds, suspect behaviour! Spännande, dock var det ännu mer spännande på vanliga Criminal Minds!
Eeeeeeh... Ja, nu vet jag inte så mycket mer att skriva. Tänkte ladda upp nån bild eller nåt så inlägget ser lite roligare ut, så det ska jag nog göra nu!
Mehehehhehehhee... Naglar! Dock slarvigt gjorda..



söndag, 17 april 2011.

Har lärt mig skriva 2011 i rubriken nu, helt otroligt!
Haft en suverän helg! :) Grymt sugen på en tatuering, bilen håller på förvandlas till en bil, snart påsk, och dom närmaste två veckorna jobbar jag tre dagar per vecka! whoho!
Just nu väntar jag på att jag ska få köpa en vinge till bilen, dock en svart så den måste lackas, men ändå!
Biiiilen :D
Dock ser han inte riktigt likadan ut nu. ;D

onsdag, 6 april 2011.

Igår var det tisdag. Tog en promenix med vovvarna, åkte och tränade, gick en sväng med Ossi. Hem, duscha, besiktade Roy'en, sen blev det stan med mamma. :) Mestadels Lindex dock! Fick mig ett par jeansshorts, tre par nya trosor, en ögonskuggspalett från Isadora och två läppstift från Isadora! Riktigt nöjd med allt! :D Det jag prövat iaf..
Chillade resten av dagen fram till jobbet. :)



Idag däremot blev det upp tidigt, skulle till Karlstad med älsk! :D
Duscha, blev klar, pantade ur bilen, åkte till KTC, släppte av älsk, åkte till stan å åt sushi. Sen satt jag på TraffiCare å stre tills älsk hade slutat. :) Kikade Solareturen, Rusta och Ikea! Åt mat på Ikea å. :) Fick med mig en Kittybok från Solareturen, en rosa hink som jag ska ha som tvätthink (bilen alltså..) på Rusta, och saxar och "en-sån-där-jag-har-mina-pumps-i" från Ikea, dock en bredare än dom jag har.. :)
Åkte direkt till Jössefors när vi kom hem, åt lite till, sen blev bilen ren plus att extraljusen åkte av! Nu ser han ut som en vanlig bil igen! :D
Blev direkt därifrån till stallet, ellerja, mellanlandning hos Daniel och lyckades med att vi åkte i hans bil till stallet eftersom min var nytvättad! :D Tog in dom&så, sen hem och kollade på film med älsk.
Nu ska jag fixa tidsinställt inlägg på andra bloggen, sen sova! ;)

 


måndag, 4 april 2011.

Grattis på 20-årsdagen världens bästa kusin! <3

Helt otroligt, en till uppdatering! :o Mehhehehe...
Rövade mig upp lite för sent, ringde elbolaget, tvättade, gjorde mig iordning, gick med hundarna, mer tvätt. Bytte om och åkte till stallet! Fixa åt hjärtat, red en liiiiten liten sväng med Daniel och Newton. :) Vi fixade åt Jerry å, sen hem, chilla lite, åt mat, och nu ska jag snart iväg och jobba! Men tåget är sent..

Egopiiiiic, taget häromdagen.


happyface. <3

Hittade bara en bild som jag kände för att lägga upp, men här är Newton och happyface-Picasso. :P Andra kvällen för henne på Fallet. :)


Newton & Picasso. :)

 

 


söndag, 3 april 2011.

Haft en fullspäckad vecka, är sleten nu kan jag lova! Men värre var det igår när jag vaknade...

I måndags hade jag tvättid, as usual, och så. Tvättade nya bilen&så, var i Jössefors. Å jag jobbade..
I tisdaaaags.. eh, har jag för dåligt minne för att komma ihåg, jag jobba iaf!
Och på onsdagen var jag och Sill i challa. Fick med mig ett par svarta jeans, ett par mörkgrå Kawasaki, ett par orangea pumps, ett par pilotbrillor, lite hårsnoddar ååå.. sen tog de nog slut tror ja. :) Fick även mina sminkborstar som älsk gett mig i försenad allahjärtansdagpresent. :) var i jössefors en sväng på kvällen å!
Torsdag, så åkte jag till stallet för att rida en sväng med Josefine å Stina, men vi strunta i det pga snöstorm. :o Fixa iaf åt Jerry, sen blev de å stå å stri med Daniel å Michaela som underhållning när jag va i stallet. Va dock där i flera timmar å fick i princip inget alls gjort! Ellerja, tog kort på Daniels sadel, men inte mycket mer. :P Va å jobba å..

Fredagen började med att jag gick med vovvarna, sen åkte jag och koppla på släpet å så kom Kikki&Jerry så vi åkte ner till ARK. Kikade när Kikki red, sen åkte vi till Fallet och bytte ut Jerry mot Picasso och åkte ner till ARK en gång till. :) Då red jag! Gick absolut hyfsat. :) Gick nog bättre än det kändes å tror ja.. :) Åkte tillbaka, sen plocka vi upp Stina å tog en sväng t skroten, å sen till donken. Tillbaka till stallet, Kikki åkte hem och jag och Stina packade Listas grejer. Så kom Daniel lagom t att vi skulle lasta Lista, som inte ville gå på. Så han var räddaren i nöden, som vanligt. :P Åkte och lasta av Lista på nya stallet, bärde in grejer, åkte tillbaka med släpet.. Åkte hem, sen jobb.
Lördag vare stall å hårfärg som stod först på dagsordningen. På kvällen blev de inflyttningsfest hos Jessi å Jossan. :) Kikki blev med dit å.. Å så blev de Rajjens! :D

Idag har jag varit i stallet, jobbat litegrann, sen varit i Jössefors och nu kollar jag på Taken.

Har för övrigt gjort en sminkblogg å, men den är ju jävligt färsk, så inget är fixat än. Tänkte ändå länka den. ;)
http://sminkofanten.blogspot.com/

Kommer in lite bilder i ett enskilt inlägg sen. :)


RSS 2.0