söndag, 30 januari 2011.

Mjani, haft en helt okej vecka! Var ju långledig denna helgen å, riktigt gött!
Igår var jag och älsk på Erikshjälpen en sväng, hittade inget. Sen blev det iväg till hjärter dam och rida en tur ihop med Kikki&Jerry. Skitfint väder men blåste som fan! Så blev inte värst lång tur.
Sen fick jag backa släp, Daniel kom så snällt och frågade om jag kunde backa in det. (;

Hem, dusch, sen Challa med Kikki, köpte lite allt möjligt. Bland annat första säsongen av Familjen Macahan! :'D Käärlek! Och två nya necessärer! Med lejon och flodhäst på. :)
Åkte till stallet och tog in damerna, Jens fick komma dit med min bil och bensin å. Kikkis la nämligen av typ i Fiskevik men vi tog oss ända till stallet ändå!

Jag och älsk åkte till Age, gick till konsum och köpte mat och sen lagade vi mat ihop med Age. :) Åkte till Jössefors på kaffe och lånade med oss 940 hem, hämta upp Stina och så dröla vi lite.
-Och det var slutet på lördagen.

Imorse var jag uppe med tuppen, halv sju för att va exakt. Hämtade Stina och tog ut hästar och fixade åt Picasso. Sen hem och duscha och så åkte jag och älsk till Karlstad. (Fast jag sov hela vägen dit. Mehehe..) Blev Hööks en sväng, prövade stövlar, inge kul! :/ Sen åt vi lite på Max, åkte till Bergvik där jag hade rådamp över att jag inte kan ha jeans, sen blev det Ikea och bättre humör. Hjälpte lite. :) Kollade djuraffären i Skåre på vägen hem också. :)

Handlade, hem och åt, sen blev det Jössefors för kaffe. Tvättade bilen på vägen hem, så nu är han svart igen. :D
Kollat på Wallander och nu äre CSI. :) Ska snart sova!

sminkning, -stina och mig själv.

Orkar inte slänga upp nåt vidare till inlägg just nu, men kan ju bjuda på lite bilder från i lördags iaf.
Sminkade Stina, och sen drog jag ett rätt oseriöst drag över mig själv också, men det blev faktiskt riktigt bra!


Stina, numera van att bli försökskanin!



Bara för att jag tyckte att hon var så söt likblek&så!


Bjuder på en bild av mig också!


tisdag, 25 januari 2011.

Jag lever! Har haft rätt fullt upp, och inte orkat leta upp kamerasladden vilket har resulterat i att jag inte orkat blogga... mehehehe...
Ska försöka skriva en liten sammanfattning på senaste veckan imorn. Lite bilder blir det i varje fall!

Och jag är rääääätt glad, Petra ville byta att jobba onsdag mot torsdag, och inte mig emot, för då är jag ledig torsdag till måååndag! Whoho. Semester. :>


Lille mammuten. :D


onsdag, 19 januari 2011.

Var sjuuukt seg innan jag lyckades rava mig ut med hundarna. Väl där så märkte jag ju såklart att jag glömt nyckeln hemma! Bah. Fick åka en vända till. Gick med dom, åkte och hämtade Sillen hemma hos henne efter det. Och ut till stallet. Fixade mat eftersom skottkärrorna var upptagna, sen mockade jag. Tog in hjärtat och gjorde iordning henne för en lektion för Jeanette. Stina och Sill kollade på. :) Blev att endel bilder! :D
Gick absolut hyfsat! Jag är nöjd med dagens pass. Dock kände jag av spinningen från igår i knäna, dock bara när jag red. :P Men förutom det så är jag nöjd! Fina fina hästen. <3 Fixade iordning Picasso inför natten och sen satt jag och Sill och väntade på att Jeanette och Marri skulle komma med hö. :) Så när dom gjorde det fixade jag hö! Sill åkte med Marri hem och Stina tiggde skjuts av mig.
Mötte upp älskling på Konsum, köpte mat, åt mat, sen blev det Afro Power Dance nere på HK för min del! Riktigt kul. Men min axel fick rådamp tyvärr, typ muskelknut. Haft jätteont sen igår, så det sket sig med att jag skulle va med på BodyBalancen också! :( Men la mig i hydrojeten eller vad den heter ett tag och sen åkte jag hem.
Teve och mat, sen teve och godis. Ungefär så min kväll sett ut! Är rätt sleten måste jag medge. :o

Hade tänkt att sova tidigt men nu är klockan efter ett idag igen! Kollar på CSI Miami men tänkte lägga mig när det är slut. :)

Blev en del bilder från idag som sagt, orkar absolut inte lägga upp alla! Men några blir det iaf! ;D

 


En liten fin bild på min slav. :)

tisdag, 18 januari 2011.

Tisdagen började med hundpromenix, sen vidare till HK för ett spinningpass. Fyfan vad hårda cykelsadlarna var då, höll på att dö! Dom var fan värre hårda än vad det var jobbigt. :( Hem och duscha, sen diskade jag faktiskt litegrann. Tog en fika med Ala på City, och efter det åkte jag till stallet och passade Skruttis när Jeanette red PP. :) Skruttis var jätteglad fram tills hon nääästan hade ridit klart. Sen var han trött och otroligt gnällig, så dom åkte hem så fixade jag det sista med PP. :) Åkte hem, chilla, kolla på teve, åt och sådär som jag brukar innan jag ska jobba. Sen åkte jag till jobbet, och då hade städvagnen kommit tillbaka, whoho!
Spelade även som sagt lite wow när jag kom hem. :D


Sugen på att sminka nån igen... Stina anmälde sig frivillig fredag eller lördag, perry väl! :D
Borde färga håret också, på mig alltså.. Hmm, får bli nästa vecka. :)


måndag, 17 januari 2011.

Lite sen måndagsuppdatering, men har inte orkat skrivit efter jobbet! Har råkat spela lite wow istället. :D



Fina hjärtat :)

Sov iaf jävligt dåligt natt till måndag, tröttnade och ravade mig upp. Dröla ett tag och så åkte jag till Lidl och köpte morötter, sen till Granngården och köpte lusern, en hovkrats och en ny hink att ha morötterna i! :) Mockade och fixade mat, åkte hem och la i tvätt, sen till Solvik för promenix. Hem för tvätt, åt lite, sen tillbaka till stallet för en ridtur. Tyckte att Marri skulle komma så jag slapp rida själv och det gjorde hon, hon och Albin. :D Åkte hem, dröla, teve, mat om jag inte minns fel. Och jobb såklart, -utan städvagn..


Försök nummer ett att ta kort på Albin.


Försök nummer två. :)


söndag, 16 januari 2011.

Hade klockan på tio, men den vaknade inte jag av så älskling drog upp mig vid elva. Duschade, frukost, smink å leta kläder. Sen bar det iväg på kalas!
Min Toffel fyller 21, graaaaattis igen! <3 Fick kakor, kaffe och tårta. Mums! Var kvar där ett tag, fick skjuts hem av älsklings mamma eftersom vi lämnade tillbaka 940n. :( Jag bytte om, åkte till stallet och lekte lite med Skruttis/stre med Jeanette. :D Spelade in film på Skruttis när han gick också, så söt! Åkte till mamma med tidningar jag hade i bilen. Hon hade vatten som läckte in i köket. :/ Och i badrummet... Fick kaffe och macka, jag och Putt åt ost! Sen blev det hem, fick loss Marris bil, så åkte bort med den och fick skjuts hem, satt vid datorn i tio min och sen tillbaka till Toffel för mer kakor, kaffe och tårta. Åt massa jordgubbar å. Hem, slöa. Åt lite, slöa, kolla på En prinsessas dagbok, slöa, sen dampade jag på att kanalerna slutade existera. Jag kollade på CSI och sen blev det myrkrig, som det har varit i snart en timme nu.... Störande!

Har massor att göra imorn, fixa åt + rida hjärtat, gå med vovvarna, tvätta och jobba!

När vi försökte leka lite western. :)

 


sminkning, -marri.


Sara och Stina i bakgrunden!


Blev ingen före-bild på Marri, men hon fick iaf svart (okej, mörkgrå..) sotning. :)
Var ovant att se Marri i smink till en början, men efter en stund gick det bra. Ooooch hon var duktig och kletade inte ut allt under kvällens gång iaf! :D

 

 


lördag, 15 januari 2011.

Älsk väckte mig 12, fyfan vad gött det var att sova! :D Blev en sväng på affection och sen Erikshjälpen. Blev ett läppstift och en ögonskuggspalett på Affection och ingenting alls på Erikshjälpen. :o Kan lägga upp bild på sminket nån dag ifall nån är intresserad? :)
Blev en sväng till Högdata där Alex och Dan var. Jag snodde pizza av Alex, det var gott! Guldkusten om jag inte minns fel? Hem och bytte om, drog mig sjääääälvklart mellan bilen och dörren in. Fick ont i röven, knät och en hemsk huvudvärk. :/ Åkte till stallet, mockade, fixa mat, hämta häst, borsta häst, skritta fram häst, rida bomarbete med häst, skritta av häst. Lektionen gick faktiskt skitbra! Fast jag blev lite nojjig när PP halkade till, benen försvann. :o Marri blev med och passade Skruttis å. :D Ellerja, hon kom dit när jag sa att hon skulle det iaf. ^^
Kikki gjorde markarbete med Lista, Stina kollade på vad dom gjorde, Mona red Spök och jag gjorde bomarbete med Picasso för Jeanette. Plan kändes inte så jävla stor då alltså. :o
Fixade hjärtat, sen hem för dusch, smink och sånt och vidare till Jössefors för middag! Goooott! Sen tillbaka till stan, stallet. Drog med mig Staaaaaajna och kvällsfodrade pållarna. Åkte hem till mig, Marri var redan här. För hon hade parkerat fast sin bil utanför... Den fick vi inte loss så den fick stå tills idag (söndag alltså). Sminkade Marri efter vi hade gett upp med bilen, svart sotning! Sill, Lammköttet och Sara kom efter en stund och jag kan ju minst säga att det var ett hönshus här inne fram tills vi kom fram till att dra och käka på donken! Men kul vare. :D
Blev som sagt donken, sen dröl i bil, hem hit och gjorde fruktsallad och kollade på sista delen av Beerfest innan jag skjutsade hem Stina och Marri. :)
Somnade direkt kan jag säga, sjuuukt trött igår!

Bild ifrån fredagens tur. :)


fredag, 14 januari 2011.

Blev lite försenad uppdatering, haft fullt upp fredag, lördag och idag, -söndag.


<3

Blev inte många timmars sömn mellan torsdag och fredag iaf! Kikki hämtade mig halv tio, åkte till OK och fick oss lite mat, sen till stallet. Jag mockade, fixade mat och tog in och borstade hjärtat. Gjorde iordning oss och gick bort till Fallet och mötte Kikki&Jerry. Red runt Prästängen, riktig mystur! Märks att Picasso gillar Jerry iaf! Hon är söt. :)
Gjorde hö och lindade upp lindorna, sen åkte jag med Kikki till Solvik och gick med vovvarna!
Efter det gick jag till Kikki och stre lite, sen kom älsk och hämtade mig. :) Hem, dusch. Åkte ner till stan, och in hos mamma en sväng. Köpte (ellerja, älskling betalade så jag fick) en hatt! Skitsöt sak, svart med typ nät. Ska lägga upp en bild nån dag! Sen blev det födelsedagspresentsköp till Toffel som fyller 21. Blev en halsduk. :) Hittade lite annat på Lindex som jag la undan så att mamma fick hämta det. :D Skulle gå till bolaget, hittade en röd 745 med en svart hund i. Lille Ossi <3 Pappa kom och släppte ut han och stre lite med honom innan vi gick in. :) Gick tillbaka till mamma för att säga till henne att hon skulle betala saker åt mig på Lindex, vilket slutade med att jag fick bli med dit igen. Men köpte med mig en scarf från den lilla affären först!
Till mig blev det tre par trosor, en läppenna, ett typ hårband med rosett (ser ut som Mimmi Pigg med det på, rätt sött.), örhängen och en morgonrock! Tack mamma. :D Hon köpte en morgonrock till sig själv också.

Åkte hem, kom fram till att mina nycklar låg inne, och Jens var i Jössefors... Hans pappa hämtade honom när jag och mamma gick in på Lindex... Fick ta och åka till Donken och få mig en cheese, sen kom älsk och öppnade åt mig! La mig och sov en stund, sen blev det pizza (okej, kyckligkebab i bröd) med älskling och grannisen Hellberg! Slöing och lite godis, Mumiens återkomst och sen jobb! En timme sent tåg, femvagnars och slutade vid ett! Pääärry! Hämtade Stina och tjöta lite med henne ett tag innan jag åkte hem!

Världens mest taggade häst! (Eller hur det var?) Älskade Picasso. :)


torsdag, 13 januari 2011.

Hundarna var glada när jag kom, och Mitcho sprang i snön idag! Han är så söt. Scilla sprang och var söt också, men det hör ju till vanligheterna att hon springer. :o
Åkte hem, väckte älskling, diskade, duschade och lagade mat, - pasta och carbonarasås. Fancy!
Tog mig en tur till Konsum och pantade ur baksätet på bilen, sen upp till Fallet för att mocka åt Jerry. :) Daniel var där, han hade ridit. Alltid kul med nån att stri med! :) La Jerryboys mat i krubban och gick ut och gav honom en morot innan jag skjutsade hem Daniel och åkte till stallet. :) Mikaela kom typ när vi skulle åka å.. :)
Tog över mockningen från Stina, hon såg lite vilsen ut, meheh! Efter att vi dolat lite så lekte jag ridlärare åt Stina när hon red Picasso. :) Förutom att jag inte kan leka ridlärare så tycker jag det gick helt okej! :D Fixade åt hjärtat och åkte hem.
Lagade mat, pannbiff och potatis, och självklart sås. Blev sådär, hade kryddat dåligt. :o Nu kollar jag på Masterchef USA, i brist på annat. Ska och jobba om en timme..

Imorn blire på tur med hjärtat, Kikki och Jerry! :) Ser jag fram emot!


torsdag, 13 januari 2011, - träningsvärk.

Tänkte bara upplysa er om att jag har träningsvärk. Kom knappt upp ur sängen förut. :o
Ska kila iväg till hundarna nu, senare än jag tänkt men jag somnade om efter att klockan ringt förut. :/ Ska bara hitta kläder...

Inte Putt jag ska gå ut med men.
Här öppnar han paket på jul! :)

 


onsdag, 12 januari 2011.

Idag hade jag ju som sagt bestämt mig för att va frisk! Gick rätt bra, fram tills ikväll nu när jag känner att halsen börjar göra ont igen. :/

Åt frukost&så, mamma kom hit en sväng. Blev med henne och fyllde luft i Escorten, sen blev det en tur till Erikshjälpen, gjorde som sagt 2 fynd, som det står om i förra inlägget!
Gick med vovvarna efter det iaf, och stressade lite till Jössefors för att hämta Sillen. Hon ville bli med till stallet. :) Kom till stallet, kom på att jag hade nycklarna i Naturbruksjackan och dvs att jag inte hade några med mig! Ringde Stina så hon fick komma med sina nycklar. :D
Fixade maten och tog in älskade hjärtat, borstade, och gjorde iordning, hoppade upp och skrittade upp. Sen blev det lektion! Gick helt okej! Vissa stunder skitbra och vissa stunder lite sämre.. :) Blev riktigt sleten, märkte det knappt själv. Kordinationsförmågan dog iaf, så efter en stund avslutade vi. Både jag och Picasso var sletna. :)
Gjorde klart i stallet, skjutsa Sillen t Amigo så hon fick mat, sen åkte vi till Jössefors. Åkte hem och duscha, laga mat, åt, sen till Fallet och tog in dom pållarna.
Jag och Kikki åkte en sväng, sen hem. Romy och Michele-filmen gick på teve så jag satt bänkad! :D Jens tyckte det att det var en typisk Melina-film, jag förstår inte varför? :o Nu kollar jag på Criminal Minds och sen ska jag bänka mig vid min bok igen. :) Den är bra!

Finafina Picasso. Blev bara en bild, dom flesta blev suddiga som bara den. :(

(Jackan som jag köpte idag föresten!)

 


fynd!

Idag var jag med mamma på Erikshjälpen en sväng efter att jag hjälpt henne fylla luft i bilen. :)
Gjorde två fynd, en jacka och ett par skor!
Jackan var en svart Everest skid(?)jacka, som jag har gjort om till stalljacka. Jackan kostade 55 kronor, så jag är rätt nöjd! (Bild på jackan blir i nästa inlägg, när jag rider. :)

Skorna däremot kostade bara 40 kronor, älskar när dom har snygga pumps inne där! Inte första paret jag köper. :) Tyckte dom här var riktigt tuffa!

Oanvända för att tillägga! :)

 


tisdag, 11 januari 2011.

Vaknade vid typ tio i 6 för att jag var täppt i näsan, var vaken en liten stund. Älsklings klocka ringde vid 6, men jag har visst smittat honom så han gick inte till skolan idag. :/
Jeanette ringde och fick bli väckarklocka vid halv ett, stackarn hade skadat fingret. :(
Sen blev det soffa och säng om vartannat fram till fyra när Sillen ringde och var lite ledsen och ville att jag skulle komma dit. Åkte dit, stre en sväng&så. Kände dock att jag inte borde kört bil, var alldeles för ouppmärksam på allt. :o Tillbaka till stan, konsum, snodde med Stina, sen Kocki, jag och älsk åt mat. Jag sminkade Stina (inlägget neranför), sen blev det dröl och så kidnappa jag även med Stina och gav hästarna kvällsmat. Mötte Kikki på vägen hem så åkte till Fallet och sa hej till henne och hästarna.
Fick åka bakom NNO'n hem till Kikki å för den krångla som bara den, la av och grejer. ;o Skjutsa hem Stina och sen blev det film för mig och älskling; - Toy Story 3! Nu börjar CSI Miami så jag tänkte kolla på det och sen sova!

Imorn hade jag tänkt vara helt frisk, så då börjar verkligheten igen! :)

Jag och tjockis-HG för ett tag sen. Han låg seriöst där och sov ett bra tag.


sminkning, -stina.

Trots att jag (och älskling också föresten) är sjuk så tvingade jag hit Stina idag, rastlös som jag är.
Blev en guld/grön make up idag. Tycker det är riktigt kul att dröla och pröva att sminka nån annan, yay. :)


Före


Efter
(klicka för större bilder.)

måndag, 10 januari 2011, -bildbomb.



Eftersom jag har abstinens efter en viss röd dam i fråga så får det bli en liten bildbomb. Fina fina PP. :)


-2010.

 

-2010.


-2010.

 

-2010.


-2010.

 


-2010.


-2009.


måndag, 10 januari 2011.

Kan ju nämna att jag råkade fastna i boken jag läser, Den svarta löparen, så jag läste ut den vid fyra. Vid halv sju vaknade jag igen och var totaltäppt i näsan och skitpigg. Tog liiite blåbärssoppa och somna om iaf.

Vakna till liv vid elva, försökte bli levande, åkte och gick med hundarna. Dock inte så långt med tanke på hur jag mådde. :/ Handlade choklad och blåbärssoppa på vägen hem. Fixade tvätten och ringde och sjukanmälde mig. Satt vid datorn, dröla med tvätt, duscha, somna och sov typ två timmar, dröla lite med älskling, sen laga han mat åt mig. Har suttit på röven i soffan mestadels av dagen med datorn i knät, lär göra det en stund till också.
Stefan kom hit en sväng, jag fick en asgod muffins! :D

I lördags.


söndag, 9 januari 2011.

Kan ju börja att berätta om fredagen, började med att älskling väckte mig när han skulle till jobbet, 940n starta inte så han fick låna min pärla istället. Somnade inte om på hundra år typ, gick upp strax före tio. Fortfarande inte ett ljud i 940n, så ringde efter Kikki som kom och var starthjälp! :) Åkte till Solvik och Sunniva vid elva, fick frukost&så där, kramade henne lite å så, och kollade om jag fick plats i nån av väskorna... Så var inte fallet. :( Åkte och hämtade Stina, åkte till stallet, mockade&fixade mat och hö, sen blev det att jag longerade hjärtat. Tror faktiskt aldrig att hon lyssnat så bra på mig när jag longerat förut. :) Åkte hem och duscha och fixa lite, sen till Jössefors för att åka till köpcentret med älsk. :) Han köpte sig nya skidor och ett underställ. Jag köpte mig ett underställ, en rosa vattenflaska, en till tavla, en ögonskuggspalett och tro det eller ej, inget godis! :) Åt pizza på Pizza Pino också, sjukt gott ju! Åkte inom Jössefors en sväng, sen hem igen. :) Var gött att inte jobba kan jag lova! Satt vid datorn och kollade på teve mestadels av kvällen. :)

Lördagen skrev jag om i ett annat inlägg, men idag, söndag, har jag försökt sova bort min förkylning. Går sådär, snorar och nyser som fan! Gick upp vid två, sen kom älskling hem igen, och han hade köpt med mjölk och godis. Så jag åt frukost, spelade lite, gjorde mig iordning och så åkte vi till Jössefors och åt mat. :) Fick kaffe och glass till efterrätt å! Kom hem och kollade på Toy Story 2, satt vid datorn i en timme och nu halvkollar jag på Eragon, älskling har gått till Stefan en sväng. :)

lördag, 8 januari 2011, - smink.

Vakna faktiskt vid tio, åt frukost, dröla, spelade och åkte ner på stan en sväng. Gjorde världens klipp på en parfym, - Naomi Campbell Cat Deluxe At Night! Den stora flaskan för 200 kronor. :) Köpte ett läppstift för halva priset också, Isadora, ett rosa, fast det ser mest glittrigt ut. :) Åkte till stallet och passade Skruttis, Kikki kom dit en sväng, sen kom Marri dit också. :)
Tog med Stina hem på vägen hem, kände för att sminka och fixa håret på henne. Tog iofs två timmar, men jag är fan inte van att sminka nån annan än mig själv. :P Men jag tycker det blev bra, tror Stina blev nöjd å. :) Var riktigt kul att testa! :D
Drog även ut allt smink jag hittade, och la det på bordet. Var visst mer än jag trodde..

Foundations, pennor av olika slag, eyeliners, rouge, solpuder, nagellack, concealer, sminkborstar och penslar, ögonfransböjare, cake-eyeliner, läppstift och läppglans, mascaror, eye-primer, ögonskuggor i olika former och färger. Är nog mer som jag inte riktigt ser, men iaf! ;D

Före- och efterbild. (Klicka för att få dom större.)

 

Efter att jag drölat med Stina gjorde jag mig iordning, älskling lagade mat, och när jag äntligen var klar och hade bestämt mig vad jag skulle ha för ögonskugga så tog jag en grogg, satte på Aqua med Barbie girl och dröla lite mer! Letade upp smycken och sen kom Kikki och hämta oss. :) Jag och Kikki fortsatte sen till Annelie för utgång. Riktigt trevlig kväll! Jag var dock inte på topp, hade feber och är förkyld som attan! Gick hem vid tjugo över ett typ, tog en kvart från Rajjens och hem på grund av att det var glashalt överallt! Jävla regn..


torsdag, 6 januari 2011.

Awiie. Är rätt trött, ska upp om inte alls många timmar, men skitsamma. :o Ska lägga mig efter jag uppdaterat här lite.

Vakna vid elva, tyckte att jag kunde sova ett tag till, så ravade mig upp vid ett. Förkylningen är bättre idag, riktigt najs! Halsen är mycket bättre iaf. Gick iaf upp och gjorde fruktsallad förut, fick bli frukost. Spelade en liten sväng, gick ut och grävde fram bilen. Jens var snel hest och hjälpte mig. <3 Åkte till stallet och kikade när Stina red lektion för Jeanette, såg bra ut! :D Fast jag snodde Skruttis efter en stund, vi gick en massa och sen lekte vi med sopborsten i stallet, så gick vi lite mer. Tog med Stina hem och färgade håret på henne. Avskyr att blondera folk, jag lyckas alltid få det liiiiiiiiiiite ojämnt. :o Lagade mat och kikade på teve, sen åkte Stina till stallet/hem. Jag halvsov lite och kollade på teve innan jobbet. Såååklart så har städvagnen åkt med till Sthlm igen å, men Petra hade gjort iordning vår lilla reserv iaf. :) Men hade typ inge materiel, så det var drygt. MEEEEEEEN! (ochnej, inte så som han låter i reklamen..) Så är det ju röd dag och jag får bättre betalt. :D Lånade as usual Stina när jag slutade. :) Rätt duktiga på att prata har jag kommit fram till, klockan blir alltid alldeles för mycke innan jag sover. :o

Imorn ska jag rava mig upp så jag hinner säga hejdå-och-ha-det-så-kul-och-glöm-inte-bort-mig till världens bästa Sunniva som kilar iväg till Indien en stund. Sen blir det till stallet och fixa åt finaste PP och antagligen longera henne en sväng. :)
Ska bli lite bättre med att ladda upp bilder å. :o

onsdag, 5 januari 2011.

Måndag vare tvätt, Skruttispassning (han var jätteduktig, gick ifrån ridplan till stallet alldeles själv!) och dröla lite i stallet som stod på listan. Tåget var 50 min sent. Var en sväng med Stina efter jobbet.

Tisdagen började 1½ timme efter planeringen, red iaf ut på underbara PP ihop med Stina och Lista, Michaela och Spök. Skrittur runt Prästängen, i snöstorm typ, haha. Picasso trippade lite på vägen hem, men tyckte hon skötte sig lika bra som vanligt, trots att det var längesen jag och hon var ute på tur. :) Kollade på stövlar på Granngården å, och var nere på Galleri 39 och kollade på fotoutställningen som Jens fotoklubb har där. Hem, jag och HG halvsov på soffan när 2½ men var på, sen kom älsk hem med pizza. Åkte och jobbade och tåget var i tid, dock märkte jag att jag dragit på mig halsont och feber. :/ Var med Stina efter jobbet igår å. :)

Idag var älsk hemma från jobbet, kände sig dålig. Men han har blivit bättre under dagen iaf. :) Mamma kom hit med Putt vid elva, och vid tolv var jag och Putt i stallet och gjorde mat till Picasso. Åkte till Fallet och prata med Kikki lite å, och Putt sprang som en liten dåre. :) Kom hem, jag och Putt somna på soffan båda två, kände inte att jag var nå pigg alls.. Jens laga mat, så kom mamma en sväng, sen åkte hon och Putt hem. Tog en dusch, åkte och gav hästarna kvällsmat och sen vidare till Kastanjegatan och åt kakor och kollade när älsk, Toffel, Sunniva och Larsen spelade Mario. Sen vi kom hem har jag kollat på Snuten i Hollywood och det gör jag fortfarande, men känner att jag borde sova. Men jag är för nyfiken för att lägga mig, även om jag sett filmen flera gånger...

söndag, 2 januari 2011.

Blev faktiskt att jag gick till stallet igår! Sååå nöjd! Lånade älsklings mp3 så det gick bra. :) Blev faktiskt riktigt peppad på promenader i fortsättningen... :o Ska försöka iaf!
Missade ju såklart när alla red, men fick klappa på lite hästar iaf.. Fick skjuts hem av Kikki, var inne på Konsum och köpte tacos å. Hem och dröla lite och fixa tacos. :) Kollade på Toy story (ettan) och sen på Rallybrudar. Hannes kikade förbi en sväng också. Tror inte han riktigt fatta vad som var bra med Rallybrudar faktiskt. Själv är jag riktigt sugen på en rosa Amazon, hade varit jävligt najs! Vill ha en gul Mustangcab också. :) Menmen, det får bli när jag är rik!

Idag vaknade jag tjugo över nio men halvsov till typ elva. Gjorde mig iordning, skulle ta tacos till frukost, och juuuust när jag la på creme fraichen, som var det sista jag skulle ha på, så åkte tallriken rätt ner i golvet, gick i en jävla massa delar och det var mat över hela köksgolvet! Torkade upp, hämtade dammsugaren, som för övrigt tappade ett hjul när jag stängde av den... Sen moppade jag i köket och då dampade såklart moppgrejen! Fyfan vad sur jag var! Åkte och hämtade Stina och åkte till stallet istället! Mycket bättre.
Jeanette red Picasso på plan och Camilla var där och kikade! Riktigt kul att träffa Camilla, hon berättade en väldigt glad nyhet å! :D Jag och Stina åkte iaf upp till Fallet i Camillas bondebil när Jeanette släppte ut PP i hagen igen, riktigt tuff bil ju! Prata med Louise, Kikki och Daniel + hästar uppe på Fallet, innan dom skulle ut på tur. :) Gick in och prata med Mona + hundar, Michaela och Spök också! Åkte tillbaka ner till PP's stall när Michaela skulle till plan&rida. Drack kaffe och stre en massa. Kikki, Daniel och Louise kom förbi när dom var tillbaka från turen å. :) Mycke hästar&mycke folk, perry som fan! Folk drog sig hemåt/tillbaka till Fallet och jag och Stina gick in i stallet. Stina mockade åt Lista, så fyllde vi på lite torv till Lista och PP, sen åkte jag och köpte Kockimat. Kom tillbaka och kika när Staaajna red på plan, fick rida Lista en sväng å! Sötnöthäst! :) Anki, Michelle och Josefine kom till stallet när vi gick in och mocka å, trevligt! Tog in Picasso och sen vare stallmöte.. :) Och Skruttis var med! <3
Skjutsa hem Stina efter mötet, hem, hämtade träningskläder och drog ett Bodyjam releasepass på HK med Toffel. Hade nog varit askul om jag hängde med nåt alls och man inte krockade med nån vart man än kollade... Hem, åt, kollade på Robin Hood med älskling, den var riktigt bra! :) Sen har jag drölat lite vid datorn och nu kollar jag på triologin med CSI som gick under veckan, repris nu... Men just nu är det reklam och jag ska hämta mig nåt ätbart tror ja! :)

Tvätt&jobb imorn vad jag vet..

lördag, 1 januari 2011.

Gott nytt år hörrni! :) 2010 gick så sjukt fort, förstår inte vart all tid tar vägen
Blev pizza för mig och Kikki i torsdags, sen dröla vi lite och jag åkte hem, bytte om och åkte till ARK och hoppade bana med Lomeda. :) Tror nog vi skulle komma riktigt bra överens bara vi lärde känna varandra! Tycker iofs att det gick absolut helt okej när vi hoppade banan! Dom hindren hon rev var det mitt fel att hon rev, så jag tycker hon var duktig! :D Åkte iaf ut till stallet och sa hej till Stina som skulle rida Lista när jag kom dit, stod och dröla lite och sen åkte jag hem. Juuuuust när jag kom till ytterdörren ringer älskling och frågar om jag ska komma ut till Jössefors och äta.. Så jag gick in, tog en snabbdusch och åkte till Jössefors och åt mat. :'D Var där, åkte hem, kollade på teve och sen blev det en halvtidig kväll iaf. :)

Igår gick jag faktiskt upp i hyfsad tid, och satte mig och spelade i typ 1½ timme innan jag åkte till stallet! :o Är level 8 nu, mehehheehe! Åkte till stallet, mockade, gjorde mat och fixade hö. Skulle hämta PP i hagen men hon dröla lite och galoppera några varv innan jag fick ta med henne in, tätting! :) Gjorde iordning och skrittade upp! Jeanette kom och la ut lite bommar, så red lite bommarbete i trav, gick skitbra! Skulle testa i galopp, och i samma veva kom två islandshästar in på plan. Kan ju jämt bara påpeka att PP var aaaaningen laddad och det gick skapligt fort.. Sen höll jag på att flyga av kändes de som, kom en rad med bock.. Jeanette fråga om hon skulle hoppa upp, och de fick hon att göra. Hon red av mestadels av bockningarna så fick jag hoppa upp igen. Gick bättre igen på slutet, både travbommarna och galoppbommen på volt. Så är rätt nöjd, men fortfarande besviken på mig själv att jag gick av... Menmen, inget att göra åt nu. :) Var riktigt skönt att rida rätt häst igen iaf! Älskade, älskade Picasso. <3

Åkte hem, duscha och gjorde mig iordning, åkte till Jössefors och åt skitgod mat! Drack kaffe där och åkte hem och fixade håret. Sen gick jag och älsk till Age, men pga att de blåste så förbannat så låg ju inte håret på långa vägar så som jag hade velat haft det.. Var där och stre en sväng, sen gick jag t Marcus. Var där ett bra tag, gick ner till torget för tolvslaget och så kom älskling och dom andra också just innan tolv! Myspys. Sen gick vi tillbaka till Marcus, satt där ett bra tag till, sen kom älskling dit också. Stre och härja lite, sen tog jag, älsk, Marri, Tommy, Andreas och Sill följde hemåt. :)

Idag har jag lyckats äta frukost och nu kollar jag på Ivanhoe, men tänkte ta mig en promenad ut till stallet nu. :)

RSS 2.0