fredag.

Orkar inte skriva nå långt..
Vakna, stallet, passade en liten söt Elias, stallet, Lidl, hem, huvudvärk, sov, NCIS + mat, Simpsons&Family Guy, jobb. Hittade Martina som missuppfattat tågtider så fick lite sällskap, fick sällskap av Jossan och Jessi också. :)

Imorn blire upp vid tio, sväng på stan, ridlektion på ARK med Picasso! Chilla under dagen, in med hästarna, ut! :)

GODNATT.

tooooooooooorsdag.

Ni är dåliga på att kommentera! :(

Kan ju meddela att jag är helt totalt jävla slut i hela kroppen, och halvslut i huvet! Tåget var rätt hemskt idag. :/ Sen också, men bara med 50 min! :D Dock är klockan kvart i tre när jag skriver det här.. Har varit hemma typ en halvtimme. Lokföraren gick mig på nerverna också kan jag säga!! :( Ställde tåget helt fel, man tycker ju att dom borde göra det dom kan för att underlätta mitt arbete, men icke.. Blä.

Började dagen idag med att ta ut hästarna, var faktiskt pigg när klockan ringde klockan sju! Tog ut dom, mockade nästan klart, skjutsade Madde och Linda ner till stan, in på konsum för frukost, tillbaka till stallet, hann typ mocka klart + fylla lite mer vatten innan jag följde med Jeanette och ombesiktade släpet, det är godkänt! Yaay! Fixade klart i stallet, åkte hem och åt riktigt frukost, la mig för att sova.. Men det tog en timme att somna!! :( Jens och en massa sms väckte mig vid 3.. Duschade, halvsov tills klockan 6 igen. Kollade på NCIS och åt pizza! :D Kollade två avsnitt 2½ men och åkte ner för att jobba.. Eftersom min vattenflaska blev tom efter två städade vagnar så har jag gått och varit törstig i flera timmar, kan ju bara nämna att juicen är slut nu!


Haera, hästen (ponnyn) jag lärde mig rida på! Saknar henne.. :(

onsdag.

Bah, skräll att tåget var sent igår? Nej, inte så. Kom samma tid som i fredags! Men men.. Övertid! ;)
Har iaf ont i heeela kroppen, sleten/träningsvärk! Inte så jävla rockigt vill jag lova. :p men har iaf orkat duscha, letat upp kläder och sminkat mig. Duktig tjej!
Mamma kom hit med Atli för typ en timme sen också, så har varit ute och gått med den lille fjanten en sväng, just nu ligger han och har tråkigt på golvet. :P
Vettefan vad det blir senare.. Mat i jössefors vid 6 iaf, skridskor ikväll kanske? Hade varit kul! :D Lär ju trilla.. Men det var en annan sak! ;D

Börjar bli lite nervös inför hopptävlingen den 13 också.. Lite mer än två veckor kvar bara! Hoppas fan det går bra, har inte nerver till att det inte skulle göra det. ^^


Gammal bild på världens finaste hund. <3

bildbomb.

Nu kommer de lite mer bilder, jämt bara för att jag har tråkigt!


Kastor och Jerry efter ridturen.


Snöig och fin efter att ha rullat sig, Jerry såg ungefär likadan ut! :P


Jerry och Picasso i hagen, bilden är från några veckor tillbaka.
Christines bild. :)



Full fart!
Christines bild. :)



tisdag.

Bah, jag har nog varit vaken iallafall 10 gånger inatt. Sovit såå dåligt :/
När jag var på väg till travbanan för att mocka och fixa lite tyckte Kikki att jag skulle bli med ut och rida.. Så jag följde med! :) Hästarna fick pulsa i vääärldens snö kan jag lova, Kastor var skapligt svett när vi kom tillbaka! Men han skötte sig exemplariskt! Duktig liten fjant. :)
Har diskat och plockat in all ren tvätt nu när jag kom hem.. Nu väntar jag på att jens ska laga mat till mig! - Spagetti och köttfärssås. Me like!
Ska bara ta det lugnt resten av dagen, fram tills jag ska jobba. Kanske orkar duscha innan.. Vi får se! ^^
Kan ju hoppas på att mitt tåg, som många andra SJ-tåg just nu inte kommer in till Arvika alls!!! :P

Bjuder på lite hästbilder! ;)


Christine och Jerry i skogen! :)


Kastorsötnos efter ridturen, snö upp till magen!


måndag.

Måndagar = tvättdagar. Sjukt segt. Menmen, gött när allt är rent sen iaf! :) Ska snart gå ner och hänga upp lite mer och starta två nya maskiner.. Sen blire nog att handla lite.. Får se vad dagen har att erbjuda, trött är jag iaf, och det snöar som fan idag också. Hmm.. Tycker att älskling kan komma hem snart, men han slutar iaf om 1 timme, märks väl när han kommer hem dock! :)

Skriver kanske sen.. :o

söndag.

Fan vad mycket snö det är ute! Kallt äre också, hos mamma var det iaf -25 för en stund sen. Sjukt ju.. :o

Blev en skrittur på Picasso med Christine och Jerry idag, mycket läskiga saker var det iaf. Fjantar. :) Annars tagit in hästarna, ätit mat i Jössefors, degat framför en dålig film, och, tro det eller ej, pluggat! Har skrivit klart en svenskagrej och snart klar med sista frågorna på HiB'n. Känns rätt så bra ändå, tänkte försöka lämna in svenskan imorn, och göra klart historian..

Tänkte väl mest säga att jag levde! Take care! :)

paloma picasso.

Var nere på ARK och hoppade med världens snyggaste tjej förut, nämligen Picasso! ;)
Gick sååå mycket bättre än förra gångerna, känns otroligt bra! Känns som att jag kanske kan lyckas att ta runt henne på en bana på tävlingen? :) Har varit på sjukt bra humör resten av dagen bara för att det gick bra och var väääldigt kul! :D Fram tills nån tant med en 4åring kom in i ridhuset så vi inte fick hoppa mer... BLÄ! Dumma tant.

Annars har jag inte pysslat med så mycket mer idag, ätit mat i Jössefors, kollat på teve där, kollat på nyaste Beckfilmen med Dan och Emelie och dragit några varv i snön... Jens körde faktiskt, inte jag. ;P

Imorn? Ingen aning. Ska iaf ta in hästarna, såpass vet jag iaf. :P


Finaste tjejen! :) <3

ytterligare blä på sj.

Bah, 1½ timme sent idag, en bättring på tio min sen igår. Duktiga. Gillade dock att det var sjukt trevlig och pratglad personal när jag kom på tåget idag, det gillar vi starkt! Sååå lättare att städa hela skiten då. :)

Annars började dagen med Elias-passning och filmade lite när Jeanette red. Sen hem, duscha, somnade (skräll?), åt på Royal med älskling, firade alla<3dag och att det var 16 månader igår. :) Älskling bjöd! Jag åt ris med kyckling och cashewnöt-gryta. Sjuuukt gott!
Köpte med godis hem också, gottigott! :D Kollade på teve&så, åkte ner till jobbet och suckade över förseningen, väntade, väntade och väntade lite till och sen började jobbet! ;D
Kände mig som en eskimå när jag gick med säckarna också, i djupsnö och jackan HELT knäppt, med luvan på!

Imorn blir det till att hoppa med Picasso, skojskoj! Hoppas jag inte hamnar på halsen bara! ;D Ska förbi travet vid halv elva också, Caprice startar på istravet! Hoppas hon sköter sig. :)

blä på sj.

Helt seriöst, ni tror inte tåget var 1 timme och 40 minuter sent?! Klockan är nu fem över tre och jag har varit hemma i typ tio min. Fyyyfan säger jag bara. Är så jävla sleten att jag skakar.. Inte så jävla pepp på att jobba imorn, det går ju bra så länge det är i tid, men som idag. BAH. Ledig några dagar sen iaf.. Gött det! Hoppas BM är bättre också, så jag inte får förfrågan om att jobba på måndag igen, har inte riktigt råd att säga nej. :o

Ah, ett gnälligt inlägg. Men som ni vet, så är jag en whinespike, gnällspik alltså. Lev med det! :)

<3!

veckan.

Sova, stallet, äta, jobba, sova, stallet, äta, jobba, sova, stallet, äta, jossan&jessi, sova, stallet, äta, jobba... Ungefär så har veckan sett ut hittills. Jobba ikväll med, och imorn kväll. Pengaaaaaar! :) Är dock jävligt sleten. Har sovit 3½ timme nu på dagen iaf.. Behövdes!
Jag och Kikki tog en travtur med hästarna igår, gick skitbra så humöret höjdes! Åkte och lämna tillbaka sadeln till Susann, fick den jävligt tråkiga nyheten att hon varit tvungen att ta bort Rex. :( Min favopöjk! Grinade hela vägen hem i bilen kan jag lova.. :(
Idag började dagen 7.00 och jag åkte och tog ut hästarna. Åkte till travbanan vid 9 och hjälte Ulrika att ta ut ponnisarna, eftersom hon hade ont i foten. Tillbaka till stallet och fixade klart, passade Elias en sväng, hem, umgicks med älskling, åt, och sen sov jag några timmar till. Har ätit och gjort kladdkakssmet också! ;D Kollat på NCIS och nu 2½ men. :)
Trala.. Hoppas på att tåget inte är sent, eller så vore det ju najs att det stannade i Karlstad? :D men men, det märks ju!

Sova länge imorn blir! Äta på Royal med älskling också, och jobb såklart.. :P

För att inte glömma, GRATTIS SUNNIVA! <3 Snart pension! ;)
Och föresten, 16 månader med världens finaste älskling idag. <3


Älskade vovven, nu har du inte ont längre.. <3

älskling.

Jag älskar dig. <3


picasso.

Tog ut hästarna imorse, fattar inte hur jag kan spendera över 2 timmar på varje utsläpp? Brukar iofs inte stressa men.. :P Hem och åt frukost, spelade tvspel med min sjuka stackars älskling. Tillbaka till stallet och gjorde iordning Picasso för hopplektion! Gick rätt bra, hamnade dock på halsen en sväng, så satt där och dinglade lite med benen och hoppade av eftersom hon stod still! :P
Annars har jag halvsovit/ätit hela dagen, skulle ju ha jobbat ikväll, men tåget var ersatt av buss. Whoho! Ska iofs jobba imorn också, pengar är bra! :)

Hittat ett skitfint fullblodssto jag är sugen på! Dock är hon tydligen en problemhäst + att hon är dräktig! Men ändå! Sjukt söt, och jag har råd med den om två månader!! :)
Men men, drömma får man! :) Så det fortsätter jag med!

Sitter och väntar på att älskling ska sluta spela så att vi ska spela tevespel!! :D


Från förra hoppningen.

blä.

Skrev ett gnälligt inlägg för nån dag sen, men inte fan ville det bli publicerat! Blev trött på blogg.se så har inte varit inne sen dess! :o

Jobb igår, inte mkt gjort idag, red lektion förut. Annars bara kollat på 2012 med älsk och Larsen typ. NCIS nu!

Ta ut hästarna imorn, hopplektion med Picasso, sova, jobba! Kind of..

Well, time for bed!

helg.

Varit hundvakt hela helgen, mysvovve! :)
Igår blev det en spontan utgång med bästa Jessica och Caroline! Mycket rolig kväll! Impulsgrejer! <3
Red även Picasso på tur igår och idag, Sandra red Kastor och Christine red Jerry. :) Igår blev det en sväng t Myrom och idag blev det upp mot Långvak och sen tillbaka till Bålgård. Pigga hästar! :)

Trött är jag iaf! Men helgen har varit bra, tomt utan hunden dock! Men men.. :)

funderingar.


Jag och Picasso.

Bah, sitter och drömmer mig bort.. Me want en häst.. Är ju lite kär i ett sto uppe i Dalarna, 35 000, dvs typ 30 000
Vore så kul att ha en egen häst liksom, har ju bara haft alla andras förut, ellerja, fram tills nu. Har förövrigt ridit puckoKastor i över 3 år nu. Söthästen. :)

Åh.. Sjukt sugen på egen häst!! Mycket bra träningskort! ;P
Men aja, kollar på NCIS för andra gången idag, blir väl snart att sova så jag kommer upp imorn.. :)
mer än jag har.. Men men, om ett år kanske! :)


Kastorbebis. <3

torsdag.

Var nere på ARK och red lektion med Picasso förut. Fyfan till pigg häst, och fyfan vad sleten jag är i magen nu!! :P Har varit nere på stan en sväng, ätit x2 och kollat på teve. Åkte ner till jobbet förut, inställt stod de, så knallade hem eftersom älskling har min bil jämt nu!
Imorn blire Ekshärad med Christine iaf, Scilla kommer även imorn, ska ju agera hundvakt i helgen! Mysvovven! :) Jobba imorn med, eftersom jag bara hoppade in extra idag.. Men sitta hemma med betalt i flera timmar framöver är ju inte helt fel! :)

trötter.

Helvete vad trött jag är då.. ^^ Kollar på nåt hundprogram på trean. Söt men ouppfostrad hund! Har varit hos Jeanette mestadels av dagen, typ mellan ett och fem, sen var i på Granngården och sånt tills klockan 6. Sen åkte jag och älsk till Jössefors och åt kalopps och fick glass till efterrätt! :D Mumma! Har fått borsta snö av bilen seriöst typ 7 gånger idag, jobbigt!! Träffade systeryster en sväng också, men efter det har jag bara sett på teve, och älsk suttit vid datorn.. Nu börjar NCIS, dagens höjdpunkt! Yaay! :)

onsdag.

Sitter här i soffan, blöt om fötterna. ^^ Pumaskor är inte bra när det är flera dm snö ute..
Har iaf varit och tagit ut hästarna, dom fick frukost när jag skjutsa älskling, och så åkte jag tillbaka och tog ut dom för typ två timmar sen.. Bara det att jag fastnade ju såklart med bilen när jag skulle ut från gården här hemma, tur att man har snälla grannar som kommer ut och hjälper en! <3 Tacktack. :)
Nu har dom iaf plogat, så borde inte fastna!!! Ska duscha och äta lite, sen blir det iväg och hälsa på Jeanette och Elias en sväng. :)

tisdag.

Hostar som ett as just nu, väcker väl snart älskling gissar jag! :/
Kom hem från jobbet för typ en timme sen, fan vad perry tåget var idag jämfört med i torsdags! Happyface.

Älskling gav mig frukost på sängen imorse, sötnos! <3 Fast, efter att jag duschat sov jag lite till. (a) Spenderade några timmar hos mamma också, sen tog jag mitt körkortskort! (DUKTIG JAG!! Baaara typ 10 månader senare..) Handla lite, hem och fixade mat a la Jeanette, dvs stekt kycklingfilé, ris och thaisoppa som får agera sås! ;D Mycket gott. Sen vart det tevetittande i drygt 2 timmar, och jobb.
Har förövrigt kommit sjukt mycket snö ute, så var tvungen att ta ett extravarv genom hamnen med bilen... Jag är kär i min pärla!!

Imorn blire upp tidigt och ta sig till stallet, sen en sväng med Christine till Ekshärad, äta mat i Jössefors och ner och prata lite med min kära storasyster när hon jobbar! :)


Älskade pärlan! <3 :D (Okejdå, pärlorna!)

hosta.

Har som sagt tvättat idag, mamma har varit här på besök, har träffat Jeanette och Elias två gånger, första gången var dom här på besök, och andra blev det upp till stallet för att ta in Picasso så hon skulle skos. :) Lillsmurfen fyller 3 månader idag! <3 Älskling kom hem ganska tidigt idag, så all tvätt har jag inte behövt ta själv. :)
Hostar som fan igen, det suger måste jag säga! Är skapligt trött också, men ska kolla på NCIS för andra gången idag nu! ;) Samma avsnitt, men ändå! Jens sitter ju (som vanligt) och spelar! Så ingen idé att sova.. HG sover sen flera timmar tillbaka, stackars liten ödla.. Känner att detta blir ett oerhört värt inlägg, kanske inte, men har man dåligt att göra så har man!
Får se till att rida nån dag också, har typ abstinens, andra dagen jag inte rider nu ju! :/ Grymt sugen på ett halvblodssto som står på Ludvika Ridklubb också.. Sjukt fin, den vill jag ha! Synd bara att jag inte har pengar till det.. :( Blä..
Får se vad det blir imorn, hälsa på mamma en sväng och städa klädkammaren, och såklart jobba, som varje tisdag sen 1½ år tillbaka..

måndag.

Måndag betyder tvättdag! Whoho..
Kan för övrigt chocka er med att jag vaknade tio över nio idag! :D Sen att jag har hostat upp mina lungor sen dess var ju en annan sak men! ;D
Kan även meddela att min klant till pojkvän <3 har tagit med mina bilnycklar till Karlstad, så min bil lär bli inplogad eftersom den inte fick stå på sin parkeringsplats igår.. Blä.
Får nog Jeanette och Elias på besök sen! :D

Mene.. Ja, nu vetni!

RSS 2.0