helg.

Det blev den rosa klänningen, svarta strumpbyxor, svarta stövlar med klack och lite smycken, med svart sotning i fredas! :) Första gången jag försökte mig på svart sotning, blev riktigt nöjd faktiskt! :)
Riktigt kul på förfesten, ellerja, jävligt trevligt iaf! Drack inte så mycket dock. Var rätt mycket folk på Tiki, bla min fd religionslärare, USCH OCH BLÄ. Men var rätt kul där med, men Freak Kitchen spela bara en låt som jag kunde refrängen på, det sög ju lite.. Men Jens hade kul! :)


Svart sotning, riktigt nöjd. :)

Lördagen började med istrav och Glimt startade sitt första lopp! Dock kom han sist, förutom den hästen som blev diskad.. Men duktig var han! <3 Blev pizza med Sandra och Christine, en ridtur med Picasso och en liten tupplur. :) Gjorde mig iordning och Jens drog till Stefan, och jag gick ner till Lisas födelsedagsfest där det var en Christine och en massa härliga brudar! Körde hem Sabinas bil till henne, åkte tillbaka till stan, satt en sväng. Var sällskap åt Christine som skjutsade på folk&lite så. :) Trevlig kväll med andra ord!

Idag började med att jag mådde skitdåligt, gjorde varmt vatten med honung, åkte till travet och tog ut ponnisarna. Mockade, fixa vattnet&de. Åkte hem, sov en sväng, åkte och gav ponnisarna lunch, duscha, åkte till jössefors, snodde badkaret och tog ett bad. FYFAN VAD GÖTT DET VAR. Sjukt längesen jag badade i ett badkar, blir väl så när man bara har dusch antar jag. Sen blev det god mat där, till travet och natta ponnisarna, sen konsum för att köpa filmgodis. Besök av min älskade Toffel, Dan och Age. Kollade på Patrik 1,5, den var fan bra! :) Pratat lite med Jeanette, ellerja, iallafall försökt, min röst vill ju seriöst inte vara med. Avskyr att vara så här hes, känner mig handikappad när ingen hör vad jag säger.. :P Nu tittar jag på nåt på teve och väntar på att Jens ska sluta spela så jag får sova!

Imorgon blire tvätta typ hela dagen, annars vet jag inte.. Ta det lugnt och försöka bli frisk vore ju najs! :)

torsdag&fredag.

Igår sov jag till typ tolv! ^^ Gjorde mig iordning, drog och käka pizza med Jossan. :) Precis som vid studenten! ;) Dock att det var lite varmare då.. Det var iaf hennes försenade födelsedagspresent, men tror den dög bra! ;D Sen fick hon följa med upp till sjukhuset, ville inte dit själv. Var och röntgade foten efter juldagen, men allt var helt iaf.. :) Sen blev det hem, byta om, stallet och rida ett pass med Picasso! Gick riktigt fint tycker ja. :)
Åkte hem och åt, gav ponnisarna mat, hem, tog det lugnt en timme, sen ner till jobbet. Där tåget var en timme för sent... KUL! Nej. Skitlortigt och äckligt var de.. En nerspydd toa också, var skitnära att jag spydde. Fyfaaan vad vidrigt det var!! Usch.. Christine och Louise kom och sa hej en sväng, och Jeanette underhöll mig genom telefon. :)
Gick av tåget vid halv tre, och då kommer det en gubbe längs perrongen, med en rullande resväska. Han typ "Jo, jag är lite tidig". Jag såg nog ut som ett frågetecken, wtf liksom. Men iallafall så visade det sig att han var tågmästare, och en sån kokar tydligen kaffe! :P Somna runt fyra..


Jag och Picasso igår, blev lite mörkt, men men! ;D

Vakna av att Christine ringde 7 min innan min väckarklocka imorse. Låg kvar en kvart, kändes som nån slängt mig nerför ett berg eller nåt. Var iaf i stallet till fem över elva. :) Blev en tur med Picasso, Christine gick promenad med oss med hunden Linus! :D Picasso fjanta sig för en skällande hund, men när vi körde lite dressyr på gården var hon fin. :) Sen jag kom hem från stallet har jag ätit frukost och suttit vid datorn, kikat lite på teve också. Fast har lyckats skaffa hemförsäkring iaf! Duktig jag. :)
Ikväll blire Tiki, Freak Kitchen spelar ju :) enda gången Jens drar till Tiki! :P Jessi blir med ikväll också! <3
Nu återstår bara problemet, VAD SKA JAG HA PÅ MIG? Funderar på den rosa jag köpte i måndags.. :)


Linus, i bakgrunden är jag och Picasso. :)

Ha en bra kväll, det ska jag ha! :)

onsdag.


Jag och Martina i måndags, klänningen jag köpte! :)
Blev bara ett muppigt kort, eftersom batteriet i kameran tog slut..

Fyfan hur jag mådde när jag vakna idag, men är bättre nu iaf.. :)
Duscha och åt (drack?) lite soppa till frukost, sen blev det en sväng på stan och fick mig TVÅ par nya jeans! :D Ett par mörka Cheap Monday utan slitningar, och ett par mörka med slitningar. :) Så nu är jag några hundra fattigare! :/ Men det gör inget! :D
Sen blev det hem och byta om, och en sväng till stallet i regnet/snön. Jeanette och Picasso, och jag och Kastor. :) Blev inte så lång tur, men Kastor var genomsvett när vi kom tillbaka! :P
Blev varma koppen igen när jag kom hem, väntar på att tiden ska gå lite så att jag kan åka och ta in hästarna.. Börjar med travisarna tror ja, och dom andra fyra sen. :P Efter hästfixet blir det iaf en sväng till mamma och äta! Gött! Och efter att Jossan och Jessi varit på bio kikar dom förhoppningsvis in här en sväng. :)


En blöt och sleten Kastor. :)

natt.



Hittade en tjuga på tåget! :D Yaay.
Hittade även en Jossan som gick av tåget också! :D

Nu ska jag försöka sova. Natti.

komvux.

Usch, är sjuk som fan. Har sovit mestadels idag, men vid tio var jag och pratade med Allan på skolan, han tyckte jag skulle prata med dom på komvux om skolan.. Så fick en tid där klockan ett.
Hon jag pratade med var jättesnäll, så står inskriven på lite kurser i maj/juni.. Ska försöka göra klart massa dret innan dess, så jag får upp poängen jag behöver.. Älsk kom hem ganska tidigt idag, me like. Medans jag sov så fixade han vid teven, eftersom den nya kommer typ imorn eller nåt. :)
Såg att jag fått mitt första MVG i betyg också, sjukt glad! :D

Har iaf ätit och proppat i mig choklad, ska snart knapra lite mer Ibumetin eftersom jag inte sjuktanmält mig idag, så ska ju snart och jobba..

Mjaja, tänkte bara nämna att jag lever!

sjukling.

Tror jag börjar bli rejält förkyld.. Hade världens halsont imorse och har frusit och varit halvdöd hela dagen.. KUL. Jag har inte tid att bli sjuk nu ju..

måndag.

Under helgen blev det två ridturer med Christine och Jerry, jag lånade Picasso. :) Myshäst! Annars var det bara lugnt, jävligt gött!



Klockan ringde 05.50 idag, och även jag gick upp. Åkte till stallet och fixade, hann inte lägga in hö i boxarna men det var Madde snäll och gjorde åt mig! Tack! :) Hem, gjorde mig iordning, Martina kom hit, sen gick vi ner till tåget och åkte till Karlstad. :) Gick och hälsade på chefen en sväng, sen åt vi sushi, vilket blev min frukost! ;D Träffade Frida också, älskar när jag stöter på henne på stan i Karlstad, glad överaskning liksom. :)
Jag och Martina gick på stan, hon köpte sig två linnen! (Och kanske nåt mer fast mitt minne sviker?)
Jag köpte iaf en rosa klänning för 120:-, armband för 40:-, en T-shirt till Jens och en nyckelring till bilnycklarna! Och en nässpray! ;D
Klänningen har jag suktat efter hela hösten, så det var ett najs köp, samma med armbanden! Så jag är glad!
Ska snart ner till stan och prova jeans... Sen till jössefors och äta mat! :D




onsdag.

Mjaja, ni tror inte att jag somnade efter att jag duschat förut eller? Ögona stod fan i kors på mig! :P Jens försökte väcka mig när han kom hem, men jag vakna inte till riktigt förrän maten stod på bordet. Gott!
Ska väl ner och handla en sväng sen, annars blire nog till att va hemma och slappa! :) Gött det å!

hoppning med Picasso. :)

Jag tror jag kommer ha grym träningsvärk imorn..!
Åkte till stallet vid halv tio, gjorde iordning hästen, drack kaffe och åt frukost med Madde, sen red jag ner till ridklubben. Lilla ridhuset och hinder vare sikte på! Måste ju säga att det gick skapligt mycket bättre mot slutet, än i början! Meen, vi skyller på att jag inte har hoppat på flera år! ^^
Alla kort blev suddiga dock, iaf alla där vi hoppade. Nöjd med dagen hittills iaf! :) Var jävligt kallt att rida tillbaka, snöade som fan så jag såg inget!
Kom hem för en stund sen, ska väl göra mig nåt att äta hade jag tänkt.. Och fortsätta att försöka få tag i studievägledarn på skolan! Det är upptaget hela tiden! :/

Bjuder på lite bilder!
Kan ju påpeka att det gick bättre och bättre, korten är tagna jämt i början! : )






nattbloggis..

Tre kommentarer när jag loggade in, yaaay! :D
Har inte hunnit/orkat uppdatera sista tiden. Men skriver imorn, kanske blir nån bild också. Ska hoppa med Picasso imorn! :)

Natti! <3

torsdag.

Ni är sjukt dåliga på att kommentera! Skärpning! ;)
Har mina stadiga 7 läsare, kul att nån läser iaf! ^^

Har haft fullt upp heeela dagen idag, så detta är faktiskt första gången jag sitter vid datorn mer än en halv minut! ;P Började dagen med att försova mig, tog ut hästarna, passade Elias medans Jeanette red en sväng. Hem, duscha snabbt som fan, hämtade upp Sunniva och Anders och drog till Karlstad! (Jag älskar min bil!) Anders skulle på jobbintervju! Hoppas de gick bra! :D Jag och Sunniva åkte ner till stan och gick på HM och prövade jeans. Gick väl... Inte så bra. Hittade ett par jag gillade, men fanns såklart inte storlek! :/ Åkte och hämta Anders igen, och åkte till Max och åt. :) Supreme <3 Sen till nån typ grossaffär med massa mat. Kartonger med godis! :'D Fick en chokladkaka av Anders, han som betalade maten på Max också. :'D Sen en sväng till Netto för att leta ögonskuggor. Mission failed. :( Sen hämtade vi älskling, JAG HITTADE DIT! :D Jävligt duktig tjej. Sen hemåt, Jens körde efter halva vägen och jag halvsov i baksätet. Drog till donken och köpte mat till Jens när vi släppt av dom andra två, och sen blev det hem. Jag hamnade under täcket! :'D Vattenpipa och sällskap av Hannes blev det också! :) Han åker tillbaka till Göteborg imorn! Cry.
Kom till jobbet och började greja, så kommer BeäM in, fan vad glad jag blev! Hade visst blivit dubbelbokat att städa tåget idag? Så vi städade båda två, och gjorde iordning vår nya lilla söta vagn som hon hade med sig! :)
Nu är jag hemma, hamnade i soffan, dock med täcker bredvid mig denna gången..

Imorn blire stan och leta födelsedagspresent till älskade Toffel. :)


Bjuder på en bild från nyår, jag vet ju att ni älskar mig? Eh..

torsdag.

Eftersom denna förbannade jävla 940n inte startar när det är kallt så har jag fått vara med och bråka med den i två dagar, men nu är iaf ojen hemma igen. <3
åkte med jeanette ut till stallet igår, red lite dressyr med kastor, gick rätt bra! han var stel i vänstersidan dock.. åt mat i jössefors och jobbade igår.


Kastor och jag i somras. :)

idag blev älsk hemma, me like <3 940n starta inte, så fick åka med Madde och hennes kompis ut till stallet. Tack! :) Blev dressyr idag igen. Värmde upp på grusvägen med att försöka flytta han för skänkeln, vilket resulterade i x antal sparkar. Men på tillbakavägen flyttade han sig jävligt fint! Gick till baksidan och red på lite volter, gick finare än igår, i båda varven. :) Seeen... Barka det och han börja protestera som fan. :P Vilket slutade i att han BARA backade, sparkade eller stegrade. Trodde fan han skulle slå över några gånger.. :/

Annars har jag varit med älskling idag bara, Carro hämtade mig i stallet förut. Tack vännen! <3
Nu kollar jag på American Pie - Band Camp, den går ju på teve... Får se vad det blir imorn, ta ut hästarna och jobb iaf!

måndag.

Varit på banken och satt in pengar - Check
Ätit lunch ihop med Hannes - Check
Köp ny del till bilen - Check!

Ridlektion med Picasso för Jeanette idag också. :) Picasso mötte mig i hagen när jag kom dit, glad blev jag! Vet inte om det var för morötterna eller mig men.. (a) Hon var sjuukt seg i början, så skippade stigbyglarna, och då gick hon mycket finare! :) Jeanette råkade få med sig min kamera hem också, så åkte och hämtade den när jag åkte hem sen, kul för 940n att få åka lite extra! ;D
Lagade mat till mig och älsk förut också, stekt lax med potatis och hollandaise(eller hurfan det stavas?), det blev iaf jävligt gött! :D

Kollat på Spårlöst ikväll också, jag blir alltid nästan tårögd av det programmet! ^^

Märks vad det blir imorn, jobba på kvällen iaf...


Suddig bild, ignorera mig och titta på den fina hästen istället! <3


Bortse från mig och foten, hästen är fin! Riktigt kär i henne nu ju.. :)

trötter.

Bah. Har verkligen kommit fram till att jag och Jens är sämst i världen på att komma upp på morgonen! Kvart i åtta ringde klockan, ett var vi uppe. (y) Har iaf ätit frukost och gjort mig iordning, väntar på att håret ska torka lite till, sen blire iväg till mamma för att fixa hennes bil, sen en sväng till Jössefors. Ska leka med Carro sen också, var sjukt längesen. Min kråka. <3

Skriver väl senna, men jämt så ni vet att jag lever! ;)


lördag.

Hur lyckas man försova sig när man har klockan på elva? Jo, man har en Jens som vaknar vid tio, stänger av klockan för att han tänker gå upp, och somnar om! Sov till tjugo över ett, men det gjorde inte mig nåt. : )
Åkte en sväng till Erikshjälpen, köpte ett par knallturkosa pumps för 20 spänn. Dock vet jag inte om dom passar helt precis, var liiite små. Ska försöka gå ut dom, annars får mamma ta dom. :) Var jämt och handla lite mat och sånt efteråt, sen hem för frukost, dusch, smink and so on. Vid fem åkte vi till stallet för att ta in hästarna, bytte täcke och lindade ben. Till Jössefors för mat, våfflor idag. Eftersom jag inte gillar våfflor åt jag bara en.. Åkte till mamma och fick hennes bilbatteri att försöka ladda lite.. Sen tillbaka till stallet för att ge dom maten. :) Sen blev det till Emelie och Dan! Anders, Larsen, Age och Sandra kom dit sen också.. Jag blev hungrig så jag gick hem, när jag är nääästan hemma kom jag på att jag inte hade några nycklar, så Jens fick också åka hem.. :p
Jag lagade iordning räkwook och nudlar. Blev skitgott. :) Sen har vi kollat på film/kollat på bilder på facebook på "Ungdomarna 1965-75". Hoppades att hitta mamma och pappa, men det gjorde jag inte. :(

Blir nog sängen snart.. Sjukt trött! :/


I hissen ner från Dan och Emelie, på väg hem. :)

friday.


Älskade lilla Kastor. :)

Har soovit så satans dåligt inatt, är jävligt trött och sleten jämt nu kan jag säga! Låg och var orolig för bilen typ hela natten. Hjälpte ju inte att Hannes ringde vid två just när jag hade somnat. ^^ Vakna igen vid 6 när älskling gick upp, sen pallrade jag mig ut till 940'n och starta den vid åtta. Åkte till stallet, tog ut hästarna, fixade mat, mockade åt Picasso. Åkte hem och åt frukost, hälsade på Jossan med världen snyggaste morgonfrill. Sen plockade jag upp Madde och återvände till stallet för en ridtur och göra klart för dagen. :) Blev barbacka (ellerja, vi hade täcken på dom) en sväng. Kastor gick riktigt fint, hade jag inte förväntat mig efter att han stått i över tre veckor! :o Madde följde med hit en sväng och fick träffa HG. :) När hon hade gått ner till bussen satt jag mest och stirrade på dataskärmen. Sen blev det dusch och försök att sova. Lyckades inte sova nåt!! Sen kom iaf älsk hem, och efter en liten stund då åkte vi med hans pappa ut och försökte få liv i Ojen. Gick sådär. Han funkade till Kärrsmossraka, där dog han ytterligare en gång, och blev bogserad till Jössefors istället! Så nu får han sova i garage inatt. :) Slipper jag för en gångs skull vara orolig att det ska hända han nåt. (Ja, Ojen är en han.) Åt iaf tacos i Jössefors, MUMMA. Sen direkt till jobbet och ett sent och förjävligt skitigt tåg. Pga min fot tog det 100 år att städa det också. Men älsk kom ner och hämta mig, så nu sitter jag här och har ont i min staaaackars fot. (Ja, det är synd om mig. TYCK SYND OM MIG!! ._.) Jens spelar, rätt roande att lyssna på dom. "Ajajajajaj!" "BAKOM!" "Liten kille på andra sidan." "Kom igen, kom igen, där kom Liten kille!"

Imorn... vettefan? Antagligen stallet en sväng. Se om jag kan tigga en ridlektion av Jeanette kanske. :) Vore skoj! Ut imorn kväll? Nja. Märks. ^^
Söndag eftermiddag blire iaf ut till Gunnarskog för att baka bullar med Annica! :D

torsdag.


Hade tråkigt under dagen! ;D

Läkarbesök stod först. Fick nån stödgrej till foten, hjälpte faktiskt lite.. :) Hem, åt, duscha, mockade lite åt travisarna. Hem, satt. Lagade mat, åt. Hämtade Ida, sen kom Sunniva och Emelie också! :D Haft Lips-kväll. Jävligt kul. :) Me like.
Skjutsade hem Ida, bilen dog på väg hem. Pappa fick hämta mig. KUL. nej. Jag är fan sur! :p Biläckel..
Emelie och Sunniva var iaf kvar när jag kom hem igen, dom fick mig på bättre humör! <3
Sen kom älskling hem, och nu sitter jag och mumsar på blockchoklad som jag ska ha i mina muffins när jag äntligen orkar göra dom. (a)
Lånat hem 940n iaf, så blir att köra den till stallet och ta ut hästarna imorn.. Vill inte köra nån annan bil än Ojen, men när han bråkar så..
Annars vet ja inte vad det blir imorn, jobba kväll iaf.. :P

onsdag.

Jens gick upp tidigt, det gjorde inte jag! Kom upp vid elva. Åkte till stallet tolv, red en liten sväng med Picasso, trots -25 ute! Hon skötte sig jättefint, börjar bli riktigt kul att rida henne nu. :) Tycker om henne mer och mer för varje dag också! :) Sötfjanten!
Haft tvättid hela dagen, så varvat tvätt med dusch och smink. Handlade lite åt Jeanette och hälsade på henne och lillsmurfen. :) Hämtade upp Jens, tog in hästarna och nattade dom, hem och åt pizza. Sen somnade jag ju såklart på soffan, vaknade halv tio. Får se när jag somnar sen! :P



Finaste Paloma Picasso. :)


Finaste lillKastor. Vinkeln gör att han ser sjukt liten ut! Vore ju även bra om han fick sko på sig igen..

stygnen är borta!

Var och tog bort stygnen bakom örat idag. Har inget att pilla med nu ju! ._.
Jens följde med till stallet och hade lite fotosession med Jeanette och Picasso i snön. :) Sen hem och åt och duscha, sen somna jag och nu har jag vaknat till liv igen! Hurra!

Gårdagen började med ett samtal till Verkstan om att få ta bort stygnen och kolla foten, fast dom sa idag att jag har fått tid på torsdag hos en läkare med foten.. Satt hemma och satt mest, vid ett åkte jag till Granngården för att byta mina vantar jag fick i julklapp, men så klart hade dom ingen storlek som passade, så fick beställa ett par sånna i min storlek. :) Åkte ut t stallet och red Picasso. Gick helt suveränt, jag var nöjd och glad hela dagen! :D
Var och åt mat i Jössefors också igår, sen hem, chilla, åkte ner till tågstationen och fick reda på att tåget var inställt. :) Åkte till Jeanette och satte mig där hela kvällen, med Spots i knät! :P

Vore helt underbart att få skaffa mig en häst, och Annica, stallet i Stålsberga vore nog perfekt. :) Men men, pengarna förökar sig inte även om det vore perfekt läge. :(


Jag och Picasso, igår. :)

måndag.

Duktiga jag ställde klockan en timme försent! Whoho. Men lyckades ringa ner till Verkstan ändå. :) Sjukt seg väntelista men jag överlevde det också! Ska och ta bort stygnen imorn, dom ska även få kika på foten..

Senare idag blir det som sagt lektion med Picasso, hon är antagligen inte halt längre. Syndes inte nåt i hagen iaf sa Jeanette. :) Får se hur mycket till träningsvärk jag har senare idag och imorn! ^^

Nu fåre fan bli frukost, och fortsätta drömma om denna dära valacken jag såg på annons igår..

söndag.


Dom små söta i filmen! Iallafall på ett ungefär! ;)

Idag har inte känts som söndag, snarare typ.. Lördag! Vaknade vid halv tre, åt lite, gjorde oss iordning, åt mat.. Pantade lite, åkte till Age och kollade på film. :) Prinsessan... Nånting. Nån anime iaf. Sitter hemma nu framför varsin dator och dricker glögg. :)
Imorn ska jag upp tidigt och ringa till Verkstan för att få tid att ta bort stygnen och kolla på foten, blir även en ridlektion med Picasso imorn. Se jag fram emot! :D Hittade en valack på annons nyss, stämmer in på allt som jag vill ha i en häst.. Ge mig 35000 och en stallplats, plix? Drömma får man ju faktiskt göra. :)


Trött tjej som snart ska hoppa i säng!

lördag.

Lördag idag, känns dock som.. Jag vet inte, söndag? Råkade vakna två timmar senare än jag tänkt, jag var nog lite trött.. Fixade iordning mig lite iaf och åkte till stallet. :) Skulle passa Elias! Jeanette fick inte tag på Picasso på över en halvtimme, så jag fick försöka. Första försöket, jag var bra stolt! ;) Visade sig när Jeanette hade hoppat upp att Picasso var halt. :/ Åkte hem när allt var klart i stallet, duschade, gjorde iordning mig och sen åkte jag och älskling till Dan och Emelie, som bjöd på potatis, sås och rödspätta. Och kaffe och kaka! ;) Var sjukt gott, tack för maten! :D
Dan drog till Micke en sväng, men vi andra tre satt kvar och stre ett tag, fram tills Emelie och Dan skulle åka till mormor-Emelie och Jens skulle till Age. :)
Jag åkte och köpte mig lite choklad och drog vidare till Jeanette där jag umgåtts med henne, Elias och katterna hela kvällen! Vi stre som fan, och klockan gick fan fort. Fick även smaka på Norges variation av julmust, och jag kan ju säga att om jag ska ha "juldricka" nästa år får jag fan åka över gränsen och köpa sån. Fyfan vad god den var! :D Julebrus eller vad det hette. ^^
Kallt och halkigt på hemvägen, men hade inte förväntat mig nåt annat. Verkade vara ganska mycket bilar ute idag?
Imorn vettefan vad det blir, en sväng till stallet kanske.. Märks väl.. :)


Den där bjuder jag på! Försökte få med sminket, nya ögonskuggorna Martina köpte med åt mig. Men korten blev inge bra, men lite syns de på detta kortet iaf. Ni får kika noga! ;)

första dagen på året.


Glimt. :)

Årets första dag spenderades med att sova länge, kom upp vid två. Vid tre åkte jag ut t travbanan en sväng, kollade efter Irene, men hon var inte där. Så hälsade lite på hästarna istället. :) Efter det åkte jag t stallet och kollade hur jag hade in och utsläpp framöver, Jeanette var där också. :) Köpte med lite mat hem, blev skinkschnitzel, potatis och champinjonsås. Riktigt gott! :D Kollade på Ice Age 2 medans vi åt, sen gjorde jag smoothie på banan, jordgubbar och en clementin. Den blev också god! ;D Kollade på Harry Potter, jag missade sista timmen bara för jobbet :/
Är iaf hemma nu, sleten som fan. Fick två knäckebröd av älsk nyss. <3

Får se vad det blir imorn, stallet en sväng iaf! :)

happy new year!

Gott nytt år allihopa! :) Mitt år invigdes i soffan hemma hos älsklings föräldrar, med dom, älskling, mamma och Putt. :) och Pepsi och Zelda såklart.
Åt god mat och god efterrätt! Riktigt mysig kväll, roligaste nyåret hittills tror ja. :P Gött att slippa vara bakfull imorn! ;D

Annars idag så började dagen med att ta ut hästarna, sen kom Jeanette och Elias dit en sväng, så kom dom med hit och kikade lite på lägenheten och hjälpte mig att väcka Jens! :D Sen blev det stan en sväng, köpte nya ögonskuggor. Går i silver/grå/svart, typ. :) Invigde det förut, men tror blixten blixtra bort det mesta! :P Gillar den nya kameran hittills iaf. :) Efter stan blev det dusch, mat och halvsova på soffan. Frös så jag trodde jag skulle dö förut! Fan iskallt i denna lägenheten, jävla element! :(


Gott nytt år hörrni! Vi hörs imorn! ;)

RSS 2.0