torsdag, 30 december 2010.

Näst sista dagen på året, känns lite wierd. ;o

Hade tänkt att uppdatera en gång till igår men jag skulle visst jobba, så fick snällt åka ner och göra det. Fast tåget var inte så jääättehemskt så det var ju bra iaf!

Var på hoppkurs på ARK igår, fick rida en brun dam vid namn Lomeda. 6 år, riktigt söt. Var ju inte riktigt det jag är van vid kan jag ju säga, skaplig träningsvärk idag! Men hon lyssnade fint och på slutet hoppade hon faktiskt istället för att riva. ;D Har sjukt ont i röven av sadeln, den va stenhård!
Ska dit idag vid tre också. :) Får vi se hur det går idag!
Annars idag så ringde Stina och väckte mig vid halv tio, ravade mig upp vid tio typ och hämtade henne och åkte till stallet. Kikade när Mona red Spök. Sen kolla vi när Kikki gjorde lite markarbete med Jerry. :) Skjutsa hem Stina och Michaela, nu sitter jag här och väntar på Kikki för vi ska ner på bolaget en sväng och förhoppningsvis äta nåt innan jag ska iväg till ARK.

onsdag, 29 december 2010.

Hej, jag lever!
Nu ska jag till stallet och dröla och senare idag ska jag på hoppkurs på ARK! Ska bli kul!

(nu har jag uppdaterat! :D)

torsdag, 9 december 2010.

Gött vare med 10 timmars sömn kan jag säga! :) Gick upp vid tio, dröla lite och tog på mig ridkläder. Tanka och åkte och mockade, märkte att tiden sprungit iväg så försökte skynda mig att göra iordning fina PP. Daniel och Newton väntade utanför när vi blev klara, och vi tog en ganska så lång tur ihop. :) Picasso tättade sig aningen på hemvägen dock! :P Fixade hö och mat och åkte till Jeanette och tinade. Skruttis var så söt! Han kröp runt på soffbordet. :D Brummade hemåt, bytte om och GICK ner till stan med älskling. Köpte present till älsklings kusin, sen var vi inne hos mamma en sväng! Hittade ett skitfint smyckesskrin, som såklart en av tanterna som var inne var tvungen att köpa. Sadface! Gick hem och åt mat, -kyckling, ris och currysås! Kolla på teve och satt under filten, powernap, sen jobb. Åkte och åt en korv med bröd på select innan jag kom hem, och nu ska jag ta och sova! Upp om 6 timmar.. Kan nog dra det till 6½ känner jag! :o Köpcentret i Challa med Kikki äre som står på morgondagens schema! :)


onsdag, 8 december 2010 -update.

Detta är för övrigt världens sötaste Diddi, som jag passade förra veckan. :)

 

Imorn blir det ridtur på älskade PP ihop med Daniel och Newton, och jobb på kvällen. :) Sista jobbdagen för denna veckan, fyfan vad gött! :D Fredag blir det heldag med Kikki, först till challa för julklappar och sen ska jag, för första gången, utan att bli tvingad, se på Idolfinalen! :) Ska inviga mitt pannband imorn å! :D

onsdag, 8 december 2010.

Måndagen blev det ut med hundar och tvätt, skulle åkt till stallet men jag orkade inte.. Typ sjuk. :/ Somna mellan 3 och fem, sen blev det mat å. Tåget kom inte, men tog med mig Stina ner till väntsalen och städade den. Tack för sällskapet. :) Beställde ringar från Style by Tyra också..

Tisdag, blev väckt halv tio av en från jobbet. Duschade, hade fått sms att Anders var hemma med hundarna, så roade mig med att sminka mig ett tag. Vit/rosa/gul/grön/blå och lila ögonskugga blev de. :o Hämta Jossan, åkte till Verken och bytte bil, åkte och släppte ut Ossi, åkte och besiktade Ojen. Gick igenom, finally! :D:D:D Blev en promenad med Ossi, och efter det mötte vi upp Kikki på stan, blev dock inget inköpt.. :) Fick mitt schabrak som jag köpte av Camilla. :) Åt mat, Hellberg kika förbi och sen drog han och älskling till Age. Jag åkte ner och jobba, allt bara krångla, fick damp. ;o Jobbade bort all ilska och slutade i rätt tid. :) Hälsa på Jessi en sväng, och åkte hem och la mig. Vred mig ett bra tag innan jag somnade dock.. :/


Ring, 69:- på StylebyTyra.se :)

Idag skulle jag upp vid sju, vakna av att Stina ringde tjugo över. (a) Kikki skulle hämta mig halv åtta... Men hon behövde skjutsa sin pappa till jobbet först, så hon var här kvart i, och då hade jag faktiskt (tillochmed, omg) stått och väntat några min. Sen blev det tur till Oslo och några stopp längs vägen. Var på Lilleström Häst&Hund och köpte ett Kingsland pannband, och Kikki köpte ett hönät också! Sen blev det bort till Tveita (or something like that?) och Jeanettes gamla jobb. Hängde faktiskt med på det mesta alla norskar sa, är nöjd! :) Blev mat efter det och sen ett stopp på stallet där Picasso stod innan Jeanette och hon flyttade till Arvika. :) Sen hemåt! Köpte med choklad och Julebrus. <3 Kom hem, hade fått paketet från Style by Tyra och från HM! Ena ringen var dock trasig så har mailat bild på hur den såg ut. :/ Men den andra var fin! :) Stövlarna var sjukt obekväma men dom är snygga så det gör inget. :'D Åt mat, åkte och tränade Core med Christine, vilket avslutades med att jag har sjukt ont i nacken pga att jag är sämst på att göra situps! :D Hamnat i soffan, nu äre Grannfejden + att Larsen kikat in på kaffe. :) Blir Maria Wern eller vad hon heter. ^^
(Har inte orkat tagit kort på stövlarna än..)


Halsband som jag köpte i mammas affär för ett tag sen, ganska stort i tenn. :)


Örhänge från JC, dock har jag tappat det ena..
Köpte både när jag och Marri var på stan för ett tag sen. :)


söndag, 5 december 2010.

Var lite seg med att ta mig upp i lördags, så missa mestadels av Kikkis lektion, och när Jeanette red Lista roade jag mig med att göra iordning hjärtat. Blev ett rätt bra pass, början var bra, efter ett tag gick det inte riktigt lika bra.. :P Då hoppade Jeanette upp en sväng, och sen red jag igen. :) Riktigt nöjd! Gjorde iordning Picasso och så, sen kidnappa jag med Stina till Lidl som pantsällskap. Åkte hem, duscha, sen till Jössefors för tacos. :) Hem, sminka mig och åkte och träffa Kikki i en timme.. Hon skulle nämligen och jobba! Så åkte och kidnappade Stina. :) Åkte runt en del, stod vid Volvo och sen blev det donken en sväng.. :) Kolla på american pie å!


Jeeeerryboy! :)              Samarbetsvillig dam? Nja.

Idag vare upp och göra mig iordning för praktisk hantering eller nåt åt det hållet. Grönt kort-kurs på ARK iaf. Fick visa häst för hand.. Gick bra. ^^ Hade ju prov i det i ettan för samma lärare, bara att jag fick ha en ponny idag, Alexia, och då hade jag ju min älskade Willow. <3 Jag och Marie åkte och åt mat på select, träffa Madde i ridhuset, sen blev det prov! Hoppas verkligen jag klara det! Åkte och köpte bröd, sen hem, bytte tröja, åkte till stallet, tog in hästarna där och började göra iordning Picasso för ett hoppass nere på ARK. :) Jag fick värma upp och hoppa en oxer några gånger, sen tog Jeanette över. :) Ytterst taggad dam idag kan jag lova! Söthästen. :) tillbaka till stallet och gjorde klart PP för natten. :) Hem, duscha, åt och sen har jag mest slöat på soffan.. Somna visst till en sväng innan Beck började förut också! Haha.. Nu kollar jag på Criminal Minds och efter det blir det sängen kan jag lova!


I lördags innan jag träffa Kikki. :)

fredag, 3 december 2010.

Har varit trött, därav att jag inte orkat skriva. :P
I onsdags.... Var jag ute med hundarna, sen mockade och fixade jag åt hjärtat, sen vidare till Koppom för att hälsa på Emma! :D Hittade dit på första försöket å, sö dökti jä! Hon bjöd på mackor och bullar, sen blev det ut och hämta hästar. Fick rida travare. :) Riktigt trevlig herre! Långben kallas han! Fast han kändes stor, haha. Red en tur, sen in och fick varm oboy (som jag iofs fick ta över för att den inte skulle brännas) och bullar! Riktigt mysigt. Mycket snö hade dom i Koppom å, fusk! Åkte in mot stan vid halv fyra, hann hem innan det var mörkt. :) Hämtade upp Stina så blev det tur på hjärtat ihop med Stina och Lista! Tror faktiskt det är första gången jag ridit ut på Picasso när det var mörkt. :O Fixade&så, sen hem och åt, chilla i 45 min och sen iväg till HK för mitt första pass på flera år! Bodystep ihop med min Toffel blev det. :) Hängde inte med jättebra men det var kul ändå! :D Hämtade mitt paket som jag vann när jag blev medlem å, fick en energimätare eller nåt åt det hållet och presentkort på 500:- på Nästgårdsprodukter på Konsum. Funderar på om dom inte har julskinka? :O Hem för en dusch, sen låg jag på soffan i typ 3 timmar utan att resa på mig. :D

Vaknade faktiskt före klockan på torsdagen, dvs innan tio! Lite duktig ändå. :) Dröla lite, dvs dusch och smink, och datorn. ^^ Fick frågan om att passa Diddi, sen åkte jag och gick med Scilla och Mitcho och sen iväg för att hämta Diddi. :) Gick en sväng med henne&så, sen hämtade vi upp Jossan och åkte iväg om ombesiktade bilen... Gick sådär, 3 av 4 tvåor godkända iaf.. Hem, jag och Jossan kollade på Förhäxad och Diddi sov som en liten stock. :) Diddi blev hämtad och jag fick en 940 istället för min. Vi åkte och köpte en varsin godispåse och sen kidnappa jag med Jossan till stallet. Hon vågade tillochmed klappa på Lista, och sen även Picasso! Framsteg på första försöket! :D Släppte av Jossan hos sig, sen inom auktion och stre lite med Kikki. Vidare till Jössefors och lille katten Emo och gav honom mat&så, Sillen är nämligen i Gävle. Vidare till älsklings mamma och pappa och fick mig mat. :) Drack kaffe och åt lite godis, kollade på teve.. Tåget var sent så kunde åka därifrån efter åtta. :) Hem&bytte om, ner t station. Tåget var en timme sent.. Svängde förbi Jessi en sväng å. :) Sen hem och somna jävligt fort!


Förra vintern. 940n fick tydligen vara med på bild å! :)

Idag vaknade jag alldeles för tidigt, enligt min mening. Trodde jag skulle ombesikta Ojen, men nu vare visst en broms som låst sig istället för att handbromsen hade låst sig. :P Dryg bil! Men jag gillar den ändå, lär väl ingen ha missat... Så drog mig ett tag till, sen bytte jag om och åkte till hundarna. :) Fick hämta Mitcho i sovrummet... Tur han är söt! ^^ Gick en sväng med dom, gjorde upp med Josefine att vi skulle ta lunchdejt på Kocki också. Blev barnmeny, - köttbullar och mos! ^^ Åkte till stallet, mockade, stre, fixa mat, stre, stod och stre... Typ. Sen kom Stina, hon blev med mig och fixa hö och sen tog vi in pållarna för en ridtur. :) Hade med mig kameran men glömde självklart att ta nåt kort. Har väl aldrig hänt förr? :o Picasso och Lista var piggelinisar, men det blev Lady också efter en stund! :) Dom blev lite rädda för några barn som hoppade sönder lite is, men annars var det lugnt. Gick in på ridbanan en sväng med hjärtat när vi kom tillbaka. Fining! Fixade klart häst och sånt inne, sen skjutsa jag hem Stina och åkte hem för att sova! Vilket jag inte lyckades med, men det var en annan femma. Jens visade lyckligt upp sin nya dator, och jag hoppade ner i soffan under filten. Kolla på teve, sen åt vi mat. Vid sju somnade jag, och vid kvart i åtta blev jag väckt. Sen blev det ner till jobbet. Var bara en halvtimme sent idag, men idag fick jag ett x40. Ett kort tillochmed. :) Jossan hälsa på, och Sara! Nu har jag vräkt i mig 3 varma mackor och funderar starkt på att sova. Låter som en bra plan..

Imorn blir det stallet! Kolla på när Kikki rider lektion, när Jeanette rider Lista och sen ska jag rida lektion på hjärtat! :) Efter det blir det DUSCH! Är skapligt ofräsch. Sen vettefan. :)

tisdag, 30 november 2010.

Jag vaknade före klockan! Så jävla stolt! ;D
Dusch, frukost, fix, skrapa rutor på bilen, åka och gå med småfåren. Sen till Fallet och hjälpte Kikki med lunchhö och agerade sällskap! Var duktig och fixade Jerrygrabbens mat också. :) Sen bort så jag hann mocka halva Picassos box, sen åkte Jeanette och jag och hämtade hö. :) Blev jääävligt svårt att få in allt! ^^.
Fixa mat&hö, hem, satt ner ett tag. Blev med Kikki till Jeanette, Kikki bjöd oss på lussekatter och Elias var duktig på att smula sönder dom över hela soffan! Mhehe.. Han är söt. Hem och åt. :) Efter maten spenderade jag mestadels av tiden med att frysa under min tjocka filt. :) Sen blev det jobb! Bara 5 min sent! :)

Imorn blir det fullt upp! Skriver antagligen några rader imornkväll! :D


Picasso. :) (kort från förra vintern)

RSS 2.0