...

helvete vilket dåligt och ledsamt humör.. hoppas fan det är bättre imorn, annars ger jag snart upp..

wednesday.

vakna vid tjugo över 6 av att jens mobil vibrerade som ett mongo. slutade iaf med att jag ravade mig upp och skjutsade honom ner till tåget, eftersom det verkligen öste ner! somnade om och vaknade av att mamma ringde och väckte mig tjugo över nio, fem min innan min klocka ringde.. gick upp, åt en yoghurt och sen åkte vi på loppis. :) jag fick med mig en rosa kruka, två små skålar och en glasform att ha typ gratäng i.
skynda mig att äta och duscha, sen hade jag en lektion med id3. mötte upp alexandra och sarah, dumpade ner äpplen och två nytvättade schabrak i stallet, sen bar det av till charlottenberg! en mycket trevlig dag, trots att jag är totalt pank och inte kunde köpa nån av grejerna jag hittade.. :/
fick iaf schampo, tvål och balsam inhandlat på rusta. :) älskling stackarn fick vänta på sitt tåg från halv tre, han kom hem vid sju.. då blev det spagetti och köttfärssås i jössefors, mycket trevligt. kaffe också, sen in till stan och hem för att dega framför en varsin dator/teve.
btw. spikmattor är ingenting för mig! ajaj.

jag saknar er sjukt mycket.. men det kan aldrig bli som det var, kommer alltid känna mig som femte hjulet.. det är synd, för ni är två av dom bästa brudarna jag vet..

nattbloggis..

slutade jobba för typ en timme sen, sen blev det att jag pratade med världens bästa kusin i 45 min. :) sitter här och äter macka just nu, försöker räkna på hur mkt det kostar att äga en häst.. mer än min ekonomi tillåter just nu iaf!!
men men, drömmen kommer alltid finnas kvar, jag vill ha kastor! som min, på riktigt. för han är ju min.. men inte på papper..

älskade, älskade häst.
får träffa han imorn iaf. :) nya skor får han också!




Finaste prinsen. <3

tisdagens update.

så, nu har hela min fritid idag försvunnit. ska snart och jobba!
usch, kändes mycket lättare att dra och jobba i somras, dels för att jag nästan alltid fick sällskap, nån hörde alltid av sig på sms, och främst av allt med jobbet, det var ljust ute!!
usch, nej, inte alls pepp på att jobba, sitter hellre hemma framför teven och degar.. men men. :) behöver ju pengar!

lön på 600 spänn är verkligen inte chill!

well, ska byta om och dra mig neråt, får ju iaf köra bora! :)
tänkte ta en omväg och se om jag får se min pärla också! <3 saknar bilen. :/

menmen, om nån läser och har lust att höra av sig så är det fritt fram, jag blir glad för lite sällskap och omtanke när jag jobbar! ;)




over and out! ;D





Kastor <3


tisdag.

eftersom jag duschade igårkväll gick jag upp lite senare idag, kändes bra. käka frukost, sminkade mig och hittade kläder. sen gick jag till skolan, var med på KU3's historia B, men satt med mitt historiearbete (som skulle varit inne för typ två år sen!) mådde dåligt efter första timmen (var dubbel) så gick hem, jens fick skjutsa mig till apoteket och sen handlade vi lite. älskling. <3 har tvättid nu också, tredje och fjärde maskinen är i nu. letade även upp två schabrak till kastor som låg i förrådet som kommer få hoppa in i tvätten. ska bara hitta ett örngott att ha runt när jag tvättar. :) älskling står och diskar nu så ska jag fixa lunch sen. :) ska även fixa middagen senare.. bah.
jobba ikväll också, det suger!
men men, jag får köra bora ner till jobbet iaf. :) volvon är inte klar än.. vet inte hur långt han har kommit med den heller, hoppas jag får den denna veckan!!

måndag

sitter under en av dom rosa filtarna och kollar på en film på nian med jennifer aniston. fryser som fan, känner mig inte alls pigg. :( känns verkligen att det är höst. :/
råkade somna när älskling kom hem från skolan, vakna till liv av lite mat vid halv 6, vid 6 åkte jag med sandra t travbanan och tog in ponnysarna för att ge dom mat. :) tog även några kort på limit och glimt! en del kort blev iallafall bra. :) ska sno dom av sandra nån dag..
efter att vi hade vart på travbanan åkte vi till kastor och tog in dom för att ge dom mat. :) vi var och kika på sandras farfars 940 också, totalt sne efter en dikeskörning.. jävligt synd, för bilen var fin. fälgarna också..
kom hem och duschade, gjorde hårinpackning och skämde bort mig själv litegranna. :) sen åt jag nudlar och smörgås, och persikohalvor och glass som efterrätt! så gott! :')
nu sitter jag som sagt och fryser som fan och kollar på film. mina fötter är isbitar även att jag haft på mig duntofflorna i snart en timme..

imorn blire skolan i två timmar, mellan tio och tolv, sen tvättid och jobb.. usch, gillar inte tisdagar, just för att jag alltid jobbar då. det suger..

svenska c

skolstart för mig idag alltså.. hade dubbeltimme svenska c, med nuvarande id3 och lisbeth som lärare. hade muntlig redovisning redan efter tio min, men det gick faktiskt helt okej! fick tillochmed beröm av lisbeth, kändes bra. suger ju lite att jag inte känner nån i den klassen men, det kanske ändrar sig. :)
har just nu 6 lektioner på mitt schema, 3 timmar svenska c och tre timmar historia b, bara för att bli klar med mitt arbete.. kändes faktiskt jävligt bra att vara tillbaka i gamla miljöer igen! hatar nya ställen, känns så förvirrat alltihopa.
fick ett nytt skåp också, eller, jag delar med annica. :) ska rensa ur grejer där sen, la in allt som jag hade i gamla skåpet nämligen..
jämt nu sitter jag hemma och väntar på att klockan ska bli halv tolv så jag kan prata med vera om religion b. sen blire upp och prata med ph om naturkunskap b!
ska nog läsa medans jag väntar. :) är inne på 16 boken av isfolket nu, Galgdockan heter den. den 15 blev utläst igår förmiddag.

fan vad gött det är att bara skriva av sig lite, även om det inte är nåt viktigt eller så är det ju fan najs att bara skriva. me like.
nej, nu blire bok!

skolstart..

vadfan har man med sig till skolan? har lyckats förtränga det ganska duktigt..
bilen är fortfarande inte fixad, sadface på det. jag är totalt pank, det suger åsneballe. och jag har extrem jävla ångest över att jag måste tillbaka till skolan för att läsa upp betyg.
just nu vill jag inte vara med mer, utan bara börja jobba och tjäna lite pengar så att man har råd med nåt igen..
usch, vill verkligen inte tillbaka till skolan...

och kastors sko är fortfarande böjd, så vill inte rida han för mkt innan han skos om, blir förhoppningsvis på onsdag.. älskade häst, ljuspunkten i mitt liv. <3
var nyss hos mamma och träffade putt också, älskade vovve. <3 han har blivit så långhårig och söt nu..

aja, ska försöka komma på vad man ska packa i skolväskan nu. kul kul..

...

humöret är verkligen inte på topp just nu..!

uppsala tur och retur.

imrose bar det iväg mot uppsala, första stoppet var att hämta sunniva i karlstad! stannade och åt frukost utanför statiol på våxnäs, sen började vi den några timmar långa färden mot uppsala. :) när vi kom fram lastade vi ur hela flyttlasset in i den 19 kvadrat lilla lägennheten. :o när vi väl var klara blev det thaimat på närmaste ställe! asgott! :D sen åkte jag och emelie hem.. emelie fick köra köping-kastors stall. alltså typ hela vägen hem. jag satt och chillade. kollade till kastor, åkte en sväng, sen dumpade vi oss hos age och åt chokladpudding med grabbarna.
nu ska jag sova.
natti

dusch x2

nu är jag fan ren! tvättat hela dagen (okej, jens också dårå men.. daah.. ) och duschat två gånger. var på skolan imorse, det var inte värt alls. sen kom annica hit en sväng och drack kaffe, jag åt frukost. sen kom sunniva hit en sväng! gjorde upp att jag ska skjutsa henne till uppsala på lördag, toffel får följa med som resesällskap åt mig på hemvägen! lär bli najs! :) sen duscha jag och sånt, slappa hemma, sen blev det ett dressyrpass för jeanette. kastor krångla som fan på väg till banan, trodde aldrig att det skulle gå såpass bra som det gjorde! så stolt över han. :) tog traven direkt vid fattningen, travade både på volt och fyrkantspår, galopperade även på volt och fyrkantspår! bara han lär sig att hålla upp sig så lär det inte gå i 120 heller! tror han kommer bli skitduktig jag. :) min prins. <3 åh, är så glad! när jag kom hem duschade jag för den andra gången idag, välbehövligt vill jag lova.. både jag och kastor var ju sjöblöta när vi kom tillbaka till stallet. :) har slappat resten av kvällen.. nu är jag hungrig och funderar starkt på att fixa iordning nudlar att äta medans jag kollar på scrubs! :D

nattbloggis..

har så tråkigt!! kollar på how i met your mother,  eller vad det heter. jens sover. jag sov ju förut så jag är fan inte trött.. funderar på att gå ut och gå en sväng, jämt för att få nåt att göra. men det är så trist utan nån att ringa, verkar som alla sover nu.. :/ aja, vi får se hur det blir.
imorn blire iaf att dra till skolan en sväng och höra om jag har fått nåt schema än?! sen tvätta hela jävla dagen, sen blir det lämna bilen så det blir fixad (:D:D:D!!!!) och sen rida lektion för jeanette en sväng. :) sen fortsätta tvätta.. och åka och ta in hästarna.. myes!


tisdag och onsdag.

tisdagen, som för övrigt var min och jens 10 månaders dag, spenderades med att fika med syster, jennie och joline. sen sväng med syster på stan, upp till skolan och prata med Vera, hem till syster för att dricka kaffe och sen vänta på martina! :) gick med martina på stan en sväng, sen var det hem för att vila och äta en sväng. åkte t jobbet vid 7, skulle gå igenom nåt innan så var tvungen att stå ut med att lyssna på *****s tjat i 1½ timme, höll fan på att dö. så städade tåget, med inget batteri på mobilen och på världens sämsta humör. perry..
onsdagen började med glatt besked! pärlan är antagligen igång och rullar igen under helgen! :D sen vänta jag på att jens skulle komma hem, gjort mat och duscha oh sånt, sen blev de en sväng t älgå och hälsa på. sen hem igen en sväng, gick t martina och träffade henne och linda. :) kom hem och somna på 2 minuter. :p haha. vakna vid tjugo över åtta och gick och köpte godis, nu kollar jag klart på filmen och älskling sover.
har även lekt med en lg-telefon idag, men jämt nu så dog batteriet på den.. ;o

tankar som snurrar

dåligt med uppdatering, men inte många som läser ändå. ni överlever nog.

hatar att jag aldrig kan somna, ligger bara och tänker på allt som händer, blandade känslor som fan.. bortglömt, glädje, oro, rädsla, spänning, ångest.. just nu känns det väl mest som alltihopa på samma gång.
ångest inför skolan är inge jag gillar alls, vill verkligen INTE tillbaka dit.. kommer känna mig så jävla ensam utan en egen klass, äta själv i matsalen är det värsta jag vet. finns inget värre. får ta och försöka fixa allt så fort som möjligt, förhoppningsvis vara plugghäst hela dygnet runt för att bli klar så fort som möjligt. bli vuxen och skaffa jobb efter det. det är det målet jag har.. få ordning på allt i livet och uppfylla några drömmar.
större lägenhet, ny bil, ny garderob (jatack.), nya ridkläder och en ny sadel till kastor. helst en resa till nåt varmare ställe också. helst av allt att äga kastor, men den drömmen är och kommer nog förbi alldeles för långt borta..
glädjen just nu är ju iaf som vanligt jens, men även kastor. han har blivit så jävla duktig tack vare jeanettes hjälp. ser fram emot varje gång jag ska till stallet nu, så har det faktsikt inte varit på över ett år.. älskade älskade lilla häst, min prins.



saknar bilen också, handikappad som fan utan bil. :/
hoppas fan den blir lagad snart, men det går ju inte precis framåt när jag aldrig får svar på när den kan fixas. ny motor och grejer.. tur att pappa betalar, annars skulle jag ligga flera tusen minus..

aja, skitsamma. får försöka sova snart..

RSS 2.0