torsdag, 19 maj 2011.

Mjani. Jobbat&sådära, å westernkurs i eda i söndags. Lekte alltiallo å tog massa kort. :) Kan lägga upp dom i ett annat inlägg.. ;D
Kan iaf berätta att tåget blev inställt ikväll, ingen är gladare än jag! Har ju även nackspärr, dock värre igår! Å igår var jag hos Kikki på kalas å. :D
Å på dagen var jag i sulvik hos Camilla. Drack kaffe, stre å busade lite med ett litet busfrö! :D
Fick ett skitfint linne av Camilla å, nya favot tror jag. :o Tänkte ni kunde få bild på det..
Suddig bild dock, men jag gillart!
Jag fyller år på söndag, glöm inte att gratta mig då!
Over and out!

onsdag, 11 maj 2011.

Låg och snoozade ett bra tag, sen ringde Kikki så jag rövade mig upp. :)
Vi köpte lite fika, sen åkte vi ut till Bergsklätt och solade och chillade i några timmar. Jag höll på att bli uppäten av en orm (ja, jag lovar... jag gallskrek iaf som att det hade hänt!) och pratade med lite muisar på vägen hem! :) Och just när vi kommit till bilen lyckas Kikki slå i tån så hon börjar blöda.. Stackars liten. :o
Åkte till stallet för att hämta lite grejer, fastna där å prata med Daniel ett tag. :D
Sen blev det hem&dusch, sen ut till Stina&Lista och prövade westernsadel tills dom ska på kurs på söndag. :)
Åkte hem, kilade iväg och handlade. Sen lagade jag tro det eller ej mat! Potatis, sås och panerad fisk! Dock blev det mest fisk med panering när jag var klar men.. :) Det var gott iaf!
Slöade lite, åkte och köpte godis, sen hem till pappa. Men det var bara Marie och Ossi hemma.. :) Åkte och tog in hästarna, fick hjälp av Michaela, hon var fortfarande där. :)
Sen hem å chilla!

tisdag, 10 maj 2011.

Två dagar på rad, fan inte dåligt! ;)
Idag har jag haft fullt upp, även lyckats böja min källarnyckel! Bradär..
Tränat, tvättat, duschat, gått med hundar, hälsat på mamma, burit upp hö, chillat & gjort iordning på balkongen litegrann. Ooooch jobbat! :)
Dock var jag jävligt skeptisk till att gå in med grejerna när jag var klar.. Satt/låg nämligen nån alkis nästan på dörren in.. Så jag ringde taxi och frågade när han var tillbaka, och just då var han vid palmviksrondellen så det var najs! Dock verkade alkisen helt borta, så det hade nog varit lugnt oavsett.. Satt inne på taxi och kikade lite på teve efter jag bråkat klart med faxjäveln. Visade sig dock att sladden var trasig! Haha..
För övrigt så hade alkisen lagt sig till rätta på perrongen när jag åkte. Kan fan inte va varken bekvämt eller nåt annat vettigt heller för den delen att ligga på en perrong. Godstågen åker ju fan förbi fort, och det blåser inte lite kallt.. Men men..
Imorn blir det att chilla en sväng med Kikki å Louise! Och efter det kanske en tur till Deje med Stina the geek. :) Å kvällen på hästarna! Undrar om tre går ute och tre står inne imornnatt också? Borde nog ta reda på det känner jag! :P
Nåja, fant-bloggen är för övrigt också uppdaterad! :) Blir nog mer imorn!

måndag, 9 maj 2011.

Trossnäs, i torsdags!
Detta inlägget är tillägnad Jeanette. ;) Du får alla bilderna nån dag!

onsdag, 4 maj 2011.

Hallå!
Just nu sitter jag hemma hos Staaajna, hon ska slinga mitt hår!

Har inget internet just nu, förhoppningsvis till veckan! :) Telia är lite drygt med att skicka det nya modemet! :(
Men har iaf flyttat in i nya lägenheten nu, känner mig inte riktigt som hemma än, men det kommer väl när vi får upp allt på väggarna å sådära, och när alla lådorna är borta. :)

Pöss!


Lilla Glimt! :)


RSS 2.0