måååndag.

Gick att ner och tvätta två timmar innan min tid börja förut, tvättade lite, prata med Jessi i telefon. Kom upp, la mig på sängen, hade timern med tvätten som ringde efter 30 min, det märkte jag inte, så hade jag alarmet på mobilen 30 min efter det. Märkte inte det heller utan sov typ två timmar.. Tvätt, dusch, följde med mamma till Rud. Blev rktigt snyggt med nya tapeter! :) Åkte hem, slappade, hämtade älskling vid tåget och åkte till Jössefors och åt mat. Gott med mat! :D Fast nu är jag fan hungrig igen.. Suck.
Kom hem, fixade lite med tvätten, kollade på Ullared en sväng. Kollade CSI sen och hämtat upp all tvätt. Ska snart sova, är så sjukt trött!!!

Pratade med Jeanette förut, hon berättade att hon pratat med en tjej som känner Kastors uppfödare, ska bli kul att se om det bli nåt om de. Kan ju hoppas på att få se fölkort på honom iaf, han lär ju ha varit sötast i hela Norge. <3 Hade verkligen varit kul att få se nåt sånt. :) Han får nog på tappskon endera onsdag eller torsdag, ska bli jävligt gött!!! Han har ju fan varit utan i 2½ vecka nu.. Lär ju ha en pigg häst att rida sen.. Får se om det kanske blir nån tur ner till ridhuset med honom, vore kul. :)


Kastor, våren -08..

tröööötter!



Fyyfan vad jag är trött, orkade ta mig upp ur sängen kvart i åtta (började åtta..) men var där tills fyra min över iaf! Duktig tjej, dock att jag snodde Boran dit, kamremmen har ju börjat tjuta på volvon? Hade iaf två lektioner, lämnade in två grejer, stre med Emma och sen åkte jag hem. :) Sitter här och är rätt glad trots mina få timmars sömn. Blir ner till tvättstugan nu, kolla om ingen har tid före min tid som börjar tolv, då kan jag börja lite tidigare! Mellan tvätten blire lite mer sömn och dusch, båda delarna behövs! I eftermiddag blir det förhoppningsvis Challa med älskling. Nån hästbutik som har utförsäljning?! :) Kul att åka och kika iaf! Kanske finner nåt användbart!

Uh, har typ 10 punkter uppskrivna på saker jag ska försöka göra denna veckan, flera av dom är samtal till olika ställen! Får se hur bra jag lyckas, ringa är inte min starka sida känner ja! :P
Nej, ska ner och kolla tvättstugan. Skriver nog sen, lär inte ha så mycket annat att vilja sysselsätta mig med! ;)


sömnproblem.

Okej, jag kan inte somna. Efter att ha legat och vänt och vridit mig i över en timme hoppade jag till soffan och slog upp datorn igen..
Tänkte att jag kan berätta vad som hänt sen sist jag uppdaterade.. Vilket var nästan en vecka sen? Dåligt av mig, ska skärpa mig! :P

Uhm, i onsdags.. Minns jag inte riktigt vad jag gjorde? Var i skolan en sväng iaf, hade ju svenska. Och innan jag drog dit var jag en sväng med vovvarna.. I torsdags sov jag rätt länge, älsk följde med mig för att gå med vovvarna, han åkte till galleri 39. Satt hemma en stund, åkte och träffade Alexandra, sen träffade jag Jessi en sväng, hem, bakade bananmuffins (ja, dom blev faktiskt goda!), åkte ner till tågstationen för att välkomna Sunniva hem! (<3!) Skjutsade hem henne, åkte till pappa med lite muffins, åkte hem, så kom älsk hem och Sunniva kikade förbi med vovvarna! Chillade lite, sen åkte jag ner och jobbade. Efter halva jävla tåget fick jag feber och pallade knappt stå upp, så älskling kom ner och hjälpte mig. Tack baby. <3 Hem, åt mat, somnade rätt sent.
Fredag, upp med tuppen för att ta ut hästarna, gav dom mat, tog på dom täcke, tog ut dom, mockade åt Kastor, Deli och Jerry. Sen åkte jag hem och sov några timmar, vid halv fyra åkte jag tillbaka till stallet och mockade Picassos box, la in hö och fyllde på vatten. Följde med mamma på stan en sväng, sen hem, lagade mat, chillade, sen åkte jag ner och jobbade. Tog väntsalen också (yaay, mer betalt! decemberlönen ser jag fram emot!)
I lördags var Scilla på utställning (HUR GICK DET?! Hann inte riktigt med att komma och kika! :(). Drog med mig älsk på stan när jag vaknat till liv, köpte ett par skinn-imitations-leggings på MB, hittade inget mer typ. Sen en sväng till Dottevik, träffade mamma en sväng, sen tillbaka till stan och kollade FK, men hittade inget där heller.. Kom hem, åt rester, mamma ringde, åkte ner på stan med henne och köpte en tubtopp från Veromoda. Hem, duschade, halvsov, gjorde mig iordning för julbordet!
Blev hämtade av mamma vid tjugo i sju, sen tog de typ en halvtimme för resten av dom jag kände igen att ta sig till julbordet! Jag, älskling, Sandra, Ulrika (som senare blev omdöpt till Ulla... :P), Irene och Peter, sen en gubbe och hans tant vid vårt bord. :) Sjukt god mat, me like! Mycket trevlig kväll med många skratt. :) Fick iaf skjuts av mamma vid halv tio för att åka hem och byta om. Sen kom de folk hit; Emelie, Dan, Anders, Larsen, Laxen och Sandra. Sen kom Christine och efter det kom Louise och Cecilia. :) Mycket trevlig kväll, och lille HG var festens mittpunkt! Christine, Sandra och jag drog ner till stan, kikade hotellet, sen blev det Tiki. En helt okej kväll, träffade ganska många jag kände iaf! :)
Idag(söndag) ravade jag mig upp rätt sent, jävligt pigg förutom förkylningen faktiskt, Larsen kom hit, sen fick vi hemleverans från Shalom av Dan (yaay, kycklingsallad! <3) Larsen drog hem, och jag och älsk drog med oss Dan på stan, sen mötte vi upp Emelie. :) Köpte julklapp till syster och pappa iaf, och en foundation till mig!
Gick till 39an och älsk tog med bilderna hem, sen åkte jag och han till stallet och gav hästarna mat. Kollat på Brüno och ätit godis efter det.. :) Och nu är klockan 03:03 och jag kan inte sova! Underbart..

Helt jävla sjukt hur  n å g r a  b o k s t ä v e r  och  l i t e  s i f f r o r kan få mig att känna mig så l i t e n  och  l e d s e n . Men nån gång ska bokstäverna och siffrorna ändras, hoppas bara det är inom en snar framtid. För det är sjukt jobbigt så som det är nu, att ha en dröm som inte går att uppfyllas än på ett bra tag..

Förut, när jag försökte sova, låg jag och grubblade över vad jag ska berätta om på mitt anförande på svenskan på onsdag, kom på en rätt bra idé, men får se hur det går med den. :) Berättar på onsdag hur det blev om den saken! ;)



Älskar dig! <3

mweeep.

skriver imorn! ska sova nu! :P

sushi.

Måndagen blev lugn, mådde som sagt dåligt. Mådde bättre igår, var i stallet och longerade prinsen, satte även upp ett hinder. Han var verkligen duktig, brukar inte få med sig bakbenen riktigt, men fick det nu. Tror han tyckte det var roligt. :) Blev tyvärr inga kort, får bli nästa gång! Bakade muffins, blåbär, kladdkaks och choklad! Dom blev jävligt goda faktiskt, riktigt nöjd. :) Mamma var här en sväng också, hon gillade muffinsen. Mammas mobil hade dött, så hon bad älskling om hjälp. Jens satte i laddaren. Mobilen laddade som vanligt, och sen startade mamma den. "Jag hade nog glömt att sätta i vägguttaget" säger hon då.. Alltså, mamma. <3 Åt mat, sen blev de jobbet. Dammsugarmunstycket gick av på mitten, allt fanns inte med på vagnen, och det mesta krångla. Humöret var klart i bott! :P Men nån hade lämnat sushi, så det har jag faktiskt smakat på nu! Har inte bestämt mig för vad jag tyckte än men.. Får testa fler gånger! Åkte och plockade upp Jossan efter jobbet, satt och stre ett bra tag. Åkte runt i pärlan och så. :)
Hem, käkade sushi.. SOV!


Älskade Kastor, sommaren -08.

Skola idag, prata lite med Emma, hem, bytte om. Åkte till stallet, sprang runt i en jävligt lerig hade och försökte få tag på Picasso. Försökte en timme, sen gav jag upp och tog in Kastor och prövade om sadelgjorden passade istället, tror den ska passa, får sätta lite högre upp bara. :) Sen kom Jeanette och lillen, Jeanette hämtade Picasso utan några problem, hon mötte henne tillochmed... :P Stre lite, sen åkte jag hem och duscha. Åkte och tog in hästarna, sen direkt till Jössefors för att äta tacos! :D Mumma. Hem, segade, tyckte jag hade feber.. Mamma kom hit en sväng, efter att hon åkte har jag och älsk bara slöat framför teven. :) Ska snart krypa ner under täcket, är rätt trött. Hoppas jag somnar!

Har funderat på två saker under några dagar, dels på att börja på Hälsokompaniet igen, vore kul. :) Men får se hur det blir.. Och sen att skaffa en tatuering, tror jag vill ha typ en lilja eller nåt. Vet inte riktigt än... Eller nåt riktigt litet, på nåt ställe som inte syns så väl.. :) Får se vad det blir och om det blir, HK är nog nåt som kommer före tatueringen isåfall. ;D

Menmen. Natti!

weekend.

I fredags var det hundar, hästar, hästar, och jobb, trots min lediga fredag. Var klar vid kvart i elva och efter de träffade jag Jessi och Jossan. :)
Lördagen började i travstallet med att ta ut, ge mat och mocka åt ponnierna. Hem, duschade. Var nere och kollade på Galleri 39, älsk och fotoklubben har haft utställning där under helgen! :) Hämtade mamma, åkte till Erikshjälpen en sväng, hittade ett par röda pumps och 4 blåa glas (har tre sånna sen förut). Sen till julmarknaden i Brunskog. :) Köpte bara lussekatter där.. Fast dom är slut nu, goda var dom. :P Åt lite mat, sen följde älsk med mig och hjälpte mig ta in hästarna. Först ponnierna, sen Kastor. Hem och bytte om, sen hämtade jag upp Jessi och Jossan, handlade godis och taco-grejer. Åkte hem till Jossan och åt mat, åt godis och kollade på film. The Proposal, riktigt bra! :)
Inte skrattat så mycket på länge, tack tjejer. <3

Inte riktigt rätt färg som dom egentligen ser ut, och jag är sjukt nöjd för 25 spänn! ;D


Söndagen bestod av sovmorgon till halv tolv, travbanan och avslutning mellan tolv och halv fyra typ. Hem, duscha, slappa, åkte och gav Kastor&dom mat, Christine hade redan tagit in dom. :) Ut till Jössefors för att äta mat, kollade lite på teve, köpte godis, Dan&Emelie kom hit och vi kollade på Upp. :) Mådde dåligt när dom åkt hem och låg och försökte sova i 1½ timme..
Skippade skolan idag, mår inge bra! :/ Har varit en sväng med hundarna bara, och tvättat lite. Men har haft röven placerad på soffan mestadels av dagen.. Älsk ska börja med maten nu han.. <3

friday.

Torsdagens planer blev utförda. ;D Älsk följde med och gick med hundarna, och bullarna hans farmor hade gjort var jättegoda! :D
Jobbet var sjukt drygt, en full kärring kom och knackade på rutan också. Livrädd blev ja! Såg inte vem de va, så gick och öppna.. Hon sjöng iaf för mig.. Skum!

Fredagen började med en ridtur med Sandra, två pigga hästar! :P Sen hem, krångla med försäkringskassan, prata med Sunniva<3 i telefon, gick ut och gick med vovvarna. Hem, pratade med Sunniva, somnade på älsklings axel när han kommit hem, sov visst i två timmar.. Åt mat, åkte till travbanan där Irene redan mockat ganska mycket, hon hjälpte mig att ta in dom små, sen åkte jag till Kastor och tog in dom. :) Fick ett sms från min chef när jag var vid travet och hon undra om jag ville jobba med Emelie. Sååå, bestämde mig för att jag skulle göra de.. Handla, hem, duscha, slappa, jobbade. Var klara vart i elva typ, skapligt najs! Jag och Emelie x2. Träffa Jessi och Jossan en sväng också, söta tjejer det. <3
Kollar på film med älsk, och han steker ägg åt mig! :D Sen blire sova och travbanan imorn!



harold and kumar.

Kollar på film. :) Harold and Kumar, sjukt bra! :P

Har varit i Jössefors och ätit middag och druckit kaffe. Och kollat igenom en massa recept! :P
Sen kollat på teve och slappat bara.

Planer för resten av veckan;
Torsdag: Ta ut hästarna, gå en sväng med Mitcho och Skilla, träffa älskling farmor, hon fyller år. Sen jobba.
Fredag: Gå en tur med vovvarna, ta in travponnysarna, ta in Kastor&dom.
Lördag: Ta ut travponnysarna, ge dom lunch, ta in dom, ta in Kastor&dom. Sen tacokväll hos Jossan! <3
Söndag: Ta ut travponnysarna, ge dom lunch, avslutning på travskolan, ge ponnysarna kvällsmat, ta in Kastor&dom. :)
En riktig hästhelg med andra ord! :P


Världens absolut finaste häst.

royal.

Lyckades slå i huvet en jävla massa gånger när jag jobba igår, och halft paja knät när jag skulle gå med skräpet. :P Fick hjälp av älskling iaf. <3

Idag gick jag faktiskt upp såpass i tid att jag inte behövde skynda mig att bli klar, var rätt najs!
Hade en lektions svenska, trist! Sen hämta älskling mig, och vi åkte till Royal för att käka. :) 1 år och en månad idag, så vi var där för exakt ett år sen också.. :) Mys! Jag käkade kyckling och nudlar, wookat. Sjukt gott, fortfarande proppmätt!
När vi kom hem matade vi HG med syrsor (dom var sjukt äckliga!!!!) som han gladeligen jagade tills han fick dom. Han såg skapligt rolig ut, lillfjanten. <3 Efter han ätit upp dom fick älskling äran att följa med mig till stallet, och försöka ta lite kort. :) Gick på promenad med Kastor, han fick gå lös. För dåligt väder för att korten blev bra, och Kastor var rätt dålig på att ta fram öronen på korten.. :) Men får se hur dom blev, kommer nog upp ett eller två senare här idag!
Vet inte riktigt vad som händer senare idag, vore ju kul med nåt som inte händer varje dag.. :P


Älskar dig. <3

sovmorgon deluxe.

Gick inte upp förrän halv två idag, najs! :D Inte varit så trött idag iaf. :P
Åt lite, duschade, åkte till stallet och kikade till Kastor lite, lämnade dom rena schabraken. Sen stan en sväng, hem till mamma och åt, potatis, kantarellsås och fläskfile, MUMS!
Är hemma och slappar nu, innan jag ska iväg och jobba.. :)


Älskade Kastor. :)

helgen.

Inte bloggat på ett tag, varken hunnit eller orkat skriva!

Fredag: Började dagen med att ta ut hästarna, sen hem för dusch och frukost. Jag och älskling åkte till Karlstad (okej, jag sov hela vägen dit..) för att älsk skulle ta influensavaccinet. Vilket slutade med att det var en jäävligt tjatig människa som skulle ge honom sprutan, som övertalade mig att ta den då också. (Så har gått hela jävla helgen med en halvpajad vänsterarm!) Gick på Hööks och åt på Max. Blev inköpt reflexgrimma, hovkrats och snodd till Kastor, och ett par strumpor till mig. Åkte hem och var hemma till två-halv tre nån gång. Somnade på sängen, väcktes, åkte till Jössefors och åt mat. Skjutsa min Toffel + en dator till Age, hämtade pengar hos pappa, hämtade min pärla i Mötterud och åkte och jobbade. Träffa Sandra en sväng vid Volvo efter jobbet, sen blev det sängen och somnade så fort jag la huvet på kudden!

Lördag: Gick upp vid halv nio, åkte till Gateskolan på loppis. Fick träffa älsklings farmor för första gången. Hittade inget, men kul att kolla ändå! Strax före tio åkte vi vidare till Erikshjälpen, hittade dock inget där heller. Lite synd, brukar vara roliga grejer där! Blev apoteket en sväng, nässprayen var ju slut!! Sen hem, sov knappt en timme till, sen blev det mat som stod på listan. Duschade och gjorde mig iordning för travskolan, där lördagsgruppen hade avslutning. Det var ett av barnen som inte kom dit, men resten kom och hade med sig föräldrar och mor- och farföräldrar. :) Tror både barnen och dom flesta vuxna tyckte det var kul! Blev massa fika innan det var slut, fick paket av Mathilda också! Söt liten tjej. När hon kom till stallet: "Ni ska få present sen. Det är en chokladask, som ligger i paket". Älsk hämta mig, gav Kastor&co mer hö. Hem bytte om, sen smörgåstårta hos älsks mormor och morfar. :) Riktigt gott! Kakor och tårta till efterrätt, min mage hade ont efteråt kan jag lova! :( Sen blev de hem och byta om, för att invänta Jossan, Jessi och Sandra! Förfest här, Alexandra blev kär i HG. :) Tiki för armband, jag stack hem till Age och hälsade på, tillbaka till Tiki. Riktigt rolig kväll! Jens hämtade mig och jag lagade mig mat när jag kom hem, han drog tillbaka till Age. (Och kom inte hem förrän fem, men då sov jag sjukt gott!)


Söndag: Vaknade halv elva, blev hämtad kvart över av Sandra. Åkte till 7/11 för att köpa fika till långturen vi skulle på. Kom till stallet och kom på att det inte var väder till en långtur.. Jag och Kastor, Sandra och Picasso och Christine och Jerry red iväg till Myrom istället. Kastor tog bettet och stack, första gången på iaf över 1½ år som han sticker! Fick inte stopp på han förrän efter en stund, och då hade mina vantar redan gått isönder! :( Red en väldigt snäll häst (som jag tror hade dåligt samvete) på hemvägen.. Fick dock jävligt ont i vänsterarmen när han stack.. Hem, duscha, satt och tog de lugnt, sen blev det en tur till Jössefors. Var där 10 min, åkte till stan och köpte mjölk och sen åt vi mat! :'D Drack lite kaffe och kollade på teve, åkte hem och dumpade oss framför teven här hemma också. :)

Måndag (idag): Var sjukt trött när jag skulle rava mig upp imorse kan jag lova! Låg och drog mig i 40 min, sen gick jag upp, drog på mig mjukisbrallor, satte upp håret i en tofs och gick till skolan. Hade dubbeltimme svenska, men andra timmen satt jag och Emma mest och prata. Kom hem, fixade mat (okej, stekt ägg och stekta champinjoner!) åkte iväg och tankade och sen till Bilprovningen. :) Ombesiktningen gick snabbt och smärtfritt. När jag ställt ner bilen hemma följde jag med Christine till stallet (först 7/11 för fika, Sandra jobba! :) Kastor vaccinerades idag, Jerry får vänta eftersom han är så snorig! Hoppas verkligen inte det är nåt allvarligt.. Tömkörde Kastor och gick promenad med Jerry, upp till Titti och Ingvar och tillbaka. Kator var duktig, första gången jag har tömkört han. :) Tog med några schabrak hem också, hade ju ändå tvättid idag! Annars idag har jag tvättat och städat lite, ätit mat och kollat på teve, i stora drag. Älsk sitter och spelar tevespel jämt nu, han kom nyss in med en temugg åt mig. :) Vanilj!

Imorn är det sovmorgon och jobba som står på schemat, ska ut till stallet och lämna dom rena schabrakena också.. Kolla till Kastor efter sprutan, han får ju inte ansträngas så värst närmaste veckan..























Lite suddigt, men ändå. :)

jobb.

Ska iväg och jobba, bloggar när jag kommer hem! :)

ridtur. :)

Hade rekord med läsare och sidvisningar igår, naiiz. :)


Kastor, sommaren -08.

Började dagen med att få ett samtal från min chef, mitt i frukosten! :P Ska gå som lärare ikväll, alltså, fullt betalt, men vi är två som jobbar och jag visar henne det hon inte kan, dock tror jag hon kan det mesta. :P
Sandra hämtade mig vid tio, åkte och kollade vart hon ska kika på lägenhet och sen åkte vi till stallet. Kikki var fortfarande kvar, så vi fick med henne på en ridtur. :) Testade Kikkis hjälptygeltjofräs på Kastor idag, och han gick skitfint! Duktig liten häst. :) Red upp i skogen på Ålgårds/Sågmons-sidan, och till vänster på en skogsväg. Kom fram vid den snygga nordsvensken, och red längs asfaltvägen tills vi kom till Bålgårsvägen igen. :) Kastor var kolugn trots att vi gick längs vägen, stora framsteg! Travade en sväng på grusvägen (Jerry galopperade, som vanligt. :) Sen hade vi tre pigga hästar på hemvägen. :P
Kom hem, frös som fan, duschade, sminkade mig, åkte och handlade. Fixade mat, tonfiskbiffar med wookgrönsaker och nudlar. :) Sen blev det stan en sväng, och nu är Dan här en sväng. Ska snart iväg till travskolan ja, Sandra hämtar mig om typ en kvart. :)

prov avklarat!


Har varit ett nervöst vrak typ hela dagen, nervös över hur provet gick! Känns som att inget jag pluggade på satte sig! :/ Men men, märks hur det blir. Läraren verkade iaf inte fatta att jag faktiskt hade en mentor, så hon skulle skriva ett brev hur mitt prov gick. Kul, nån dag får jag post! :D På svenskan satt jag mest och stre med Emma, hon är snel. :) Var hemma typ fem min efter skolan sen blev det iväg för att träffa Sandra och Christine, köpte fika och sen hälsade vi på Jeanette, Smurf och katterna. Hundarna var inte hemma, så det var lugnt i lägenheten idag! Smurf fick en body med Mumin på, och ett par svarta brallor. Han blev skitsöt i kläderna iaf! :D
Somnade när jag kom hem :$ sen åkte vi till Jössefors och åt lasagne! Gottgott! Köpte juice och marabou på hemvägen, så det smaskar jag på nu! Väntar (som vanligt) på att NCIS ska börja! :) Älskling sitter och spelar med Larsen, så sitter och lyssnar på dom när dom pratar.. Har gjort ren mina ridstövlar också, och lagt tränset i olivolja, får se om det hjälper nåt! :)
Blir ridtur med Sandra imorn iaf, sen hem och duscha, äta, och sen sista gången på travskolan, dock att avslutningen är den 22.
Sitter och hoppas på att Sandra lyckas tjata till sig ridbana, har suttit och kollat på hinder ett bra tag. :)
Har inte fått tillbaka bilen än heller. :( Snart sista dag för besiktning på den.. Men men. :)

Ska snart smörja stövlarna så dom blir fina igen, och inte torkar. :P
Skriver nog imorn! Ni får ha det så bra, och lär er att kommentera!? :D

Puss!

x2000.


Älskar dig! <3
(Gamla bilder, men har inte varit i studion på ett bra tag nu.. :)

Somnade ju efter några minuters läsande i turismboken (y), vaknade tre timmar senare av att älsk ville att jag skulle tina köttfärsen. Hoppade in i duschen, pluggade lite, drog till Konsum för att handla grejer till köttfärssås när älsk kom hem. Käkade, drog till Leila och fick mina ögonbryn fixade (Yaay, jag ser mänsklig ut igen!), sen hem, slappa framför 2½ men och sen åkte jag ner till stationen. Träffade på Gustaf, Hanna och efter en stund Mikaela, som var såpass snälla att dom höll mig sällskap tills tåget kom in. :) Gick sjukt snabbt att städa idag, var hemma innan älskling somnade! Just nu sover han iofs som en stock, och jag ska plugga lite mer innan jag ska sova! Inte för att nåt av det jag läser fastnar ändå men... :/


Har kommit på nåt som jag önskar mig i julklapp också, som kommer stå högst upp och med störst bokstäver på önskelistan om jag gör nåt. Nämligen min älskade Kal Kastor. Sen att det inte kommer att hända var ju en helt annan sak, önska och drömma kan man ju alltid göra... :) Vill sjukt gärna ha den hästen.. Spörs vilken häst Sandra rider imorn, för den andra hade jag tänkt rida. Jag hoppas dock på att hon rider Deli imorn.. (a)

Nu blire att plugga lite det sista innan ögona trillar ihop!
Natti.

nyckeltjuv.

När jag skulle låna älsklings bil för att åka till stallet förut kom jag fram till att han tagit med sig nyckeln till skolan. Fick ringa och charma Kikki såpass att hon kom och hämtade mig! Sen blev det ut på barbackatur en sväng. :) Kastor gick faktiskt på långa tyglar nästan halva vägen iaf, sen vart han för piggelinus för det.. :P Fick ta av Deli din pyjamas, och ta av Picasso lindor och få på henne regntäcket när vi kom tillbaka.. Fick skjuts hem, och nu sitter jag här och ska snart börja plugga tror ja! Trist. :/ Har ju prov imorn, i turismen.. Hoppas jag klarar de iaf. :P

Kanske skriver senare. :)


philadelphia.

Måste bara säga att den där Philadelphia-osten, med typ vårlök och svartpeppar var sjukt god! Brukar inte gilla sånna, men denna var faktiskt suverän. :)

Är sjukt glad att jag har älskling föresten, du är bäst! <3


18/10 -08. <3

im alive.

Tänkte bara säga att jag lever!
Ridit ihop med Sandra och Lisa sista dagarna, Kikki har spenderat helgen i den kära huvudstaden.

Är sjukt hungrig men har proppat i mig sjukt mycket mat nu, senaste var fruktsallad. Det var gott!

Well, skriver kanske imorn. :)


Kal Kastor, min prins. <3

helg.

Har inte varit så pepp senaste dagarna, så har inte riktigt orkat skriva nåt.
Tur att jag har älskling som stöttar och umgås med mig iaf, älskar dig Jens.

Grattis till Jeanette som fick en liten grabb inatt! Kul. :)
Och tack till S och C som får upp humöret på mig. :)

Vaknade av att Dan ringde vid halv tolv, gjorde oss iordning, ut till Jössefors en sväng, sen upp till Jens och Dans mormor och morfar, och hunden Diddi! Fick kakor och tårta och grejer, mys. :) Hem och bytte om, åkte med Sandra till stallet. Hon, Kikki och jag red ut en sväng, inte långt dock eftersom det började bli mörkt när vi red iväg. Tre pigga hästar vare iaf! :P Kom tillbaka när det var mörkt, Sandra och jag hjälpte Kikki lite och sen åkte vi hem. Älskling och jag fixade mat, sen kollade vi på Hitta Nemo! Efter filmen åkte vi till Age och kollade på Ice age 3, efter en stund kom Emelie, Dan och Sandra också.
Kom nyss hem därifrån, är skapligt hungrig men vet inte om jag orkar göra nåt åt det.. Inget som helst sug på att gå till skolan imorn heller, suger!!! Börjar fan åtta. :( Har tvättdag imorn också, men ska hinna med och rida en sväng med Sandra också. :) Jag tar Picasso tror ja. :P

Aja, natti!


Kal Kastor. <3 kommer alltid förbli min prins!

RSS 2.0