onsdag, 28 april 2010.

Onsdag:
Fick sova 5 timmar inatt iaf! Hoppade in i duschen vid halv tio, 17 minuter över gick jag in på City för att fika med Emma.. :) För min del blev det baguette med skagenröra och en Pago. Hade två mycket trevliga timmar! :D Åkte och gick ut med Scilla och Mitcho, - i regnet! :( Åkte och hämtade Atli, kikade lite i stan, hem, läste lite, en sväng till Erikshjälpen. Där hittade jag en Isfolketbok, nummer 3 (jag har 1,2 och 47) och jag var överlycklig fram tills jag kom på att den var på norska.. Hittade inget där så åkte hem och fortsatte läsa istället, vid tjugo över fyra åkte jag hem med Putt och åkte till stallet för att ge mig ut på en regning tur med Picasso. Tyckte det gick riktigt bra idag, så jag är nöjd! :D Åkte blöt som fan från stallet till travet för ett möte. Vi var fyra pers, pratade lite, åt lite muffins, drack lite kaffe och fortsatte prata.. Sen har jag ätit/läst/kollat på teve. Nu äre NCIS, men det är ett avsnitt jag redan sett! :(

Imorn blire ut med hundarna, dressyrpass med Picasso, slappa som fan och sen blire jobb.. :)

tisdag, 27 april 2010.

Söndag:
..Bestod av en sväng till Jössefors och en ridtur på Picasso med Frida och Jerry. :) Sen blev det film med älskling!

Måndag:
Utsläpp av hästarna, dressyrpass med Picasso, gick sådär, jag tyckte det kändes förjävligt men det såg visst inte så illa ut. :) Var en sväng med hundarna, hem till tvätten, dusch, stan med Emmely<3, som jag inte träffat sen studenten!! Hämtade älsk, handlade, skjutsa hem Emmely, åt/fortsatte med tvätten. Åkte ner till jobbet, promenerade hem eftersom det inte kom nåt tåg, perry tyckte jag! :) Älsk la sig tidigt och jag kolla på teve, åkte och tanka, prata med mamma i telefon och läste, sen sov jag också. :)

Tisdag:
Vakna, Kikki ringde, råka somna om, åkte och gick med hundarna, stallet för att hämta spån, passade Skruttis när Jeanette red Picasso, upp med hästen, ner med Jerry, kollade på/tog lite kort när Jeanette hoppa med Jerry. :) Hem, dusch, handla. Jag och älsk åkte till Jeanette och grillade och åt glass, mys som fan! :D Sen blev det Jössefors en sväng där jag kollade på teve/somna på soffan, sen vare ner till jobbet som gällde. Tåget kom in idag, men var inte så hemskt mot mig, pratade med Lillan ett bra tag. <3
Nu har jag vart på 7/11 och köpt nudlar, dock har dom slutat med dom jag brukar köpa!! Sadface! Köpte gröncurry och kyckling, men den var lite för stark för att äta just innan man ska sova tror ja. ^^

Natti, nu ska jag läsa!

lördag, 24 april 2010.

Torsdag:
Var som sagt och tog ut hästarna, gick skapligt smärtfritt tycker ja! :P Sen GICK jag ner till stan och drog nåt varv där med Andrea. :) Duscha och slappa när jag kom hem, mamma kom hit med Putt, åkte till Jössefors, sen åkte jag till jobbet. Även jobbet var rätt smärtfritt, förutom att jag lyckades trampa snett med högerfoten vilket resulterade i att jag tog emot mig med vänsterknät = aj i knät. :P Meen, det börjar gå över nu. :)

Fredag:
Blev väckt av en viss Jeanette när klockan var halv två (hehehehehe...), jag hade seriöst inte vaknat av nånting.. Hämtade älskling på stationen, åkte till stallet och passade en liten Skruttis medan Jeanette red nere på ARK. :) Hem, mat, Jössefors och slappade med massa godis, åkte för att jobba.. Kom ner och såg att tåget var ersatt av buss = jag åkte hem och duschade, sen till OK för att köpa en lampa, och vidare till Jössefors där jag möttes av två förvånade ansikten. :D Kollade på film och åt pizza, mycket trevligt. :)


Pappas bil. :)

Lördag (idag):
Upp före sju, stallet strax före halv åtta. Jeanette&Elias, Camilla&Matilda och jag tog bil + släp med Picasso och åkte till Trossnäs. Händelserik liten tur måste jag säga. Började med att vi körde fel, sen var det en bom som vi fick vänta på att en gubbe skulle öppna, efter det var Audin totalt död, fick hjälp av gubben att starta, bilen hackade som fan + låt som ett mongo. Lastade iaf av hästen/värmde upp/fixade. Jeanette red terrängträning, tränaren verkade skitbra! Både jag och Camilla blev jävligt sugna! :) Tyckte iaf det gick skitbra för dom, speciellt på slutet! J&P hade ju trots allt haft uppehåll i typ två år! :P Tog massa kort&så. :) Hemvägen gick fint, åkte direkt från stallet till travet. Gick att bra där med, vädret var på min sida hela dagen! :) Älskling hämtade mig och vi åkte och kikade på loppisen på Dotteviksskolan, hittade inget annat än två Kittyböcker i fint skick.. Hem, dröla, hem till Emelie och Dan för att få mat, - tacogratäng! Mumma. :) Tog med mig älsk och tog in hästarna, åkte till pappa och kikade på nya bilen, sen har jag suttit hos Jeanette och ugglat. :) Ska snart ta och sova, har fet huvudvärk..

Imorn ska jag rida för första gången på snart tre veckor, YAAAY! :D

onsdag, 21 april 2010.

Onsdag:
Mjaani, jag somnade vid 6 imorse, älskling hade gått upp och duschat iaf! :) Upptäckte när jag hade läst ett tag att det blivit jävligt ljust ute, så jag kollade på klockan; 05.22! Bra där! Men hoppade iaf i säng då. :)
Annars har jag bärt in grejer på jobbet, passat en liten Skruttis som gick mig på nerverna en sväng, tur han är söt! :) Kollat när Jeanette red, dröla lite i stallet, hem och fixa lite, hämta älskling och Emelie vid tåget och så blev det mat i Jössefors. Sen kom Kikki och hämtade mig (och Emelie) för hon ville inte åka till stallet själv. :P Så jag blev med och tog in dom, sen blev jag med hem till henne och färgade hennes hår. :) Blev fint tycker ja!

Ska läsa ut boken nu, imorn blire att ta ut hästarna och träffa Andrea en sväng. :) Annars blire jobb på kvällen..

tisdag, 20 april 2010.

Måndag:
Igår mådde jag hemskt! Knarkade Ibumetin hela dagen, feber och illamående, inte kul! Spenderade x antal timmar i stallet, riktigt trevligt. :) Sandra kikade förbi med Eroz, så jag hämtade Kastor i hagen och gick en promenad. Och hjälp vad Picasso undrade när det inte var henne jag skulle hämta! :P Passade Elias en sväng, var med Kikki till vetrinärsstationen och lite annat, satt och dröla en sväng också. :) riktigt mysigt! Dock aningen för kallt. :(
Hade tvättid igår också, vilken skräll att jag hade det på en måndag? Njaae.. Hade ingen matlust alls, trots att älsk gjort god köttfärssås när han kommit hem. :( Men åt upp allt till slut ändå.. Hade en liten svart prick på besök också, Pepsi. :) Sen blev det jobb, och tåget var helt jävla felvänt! Började med första-klassen, vilket kändes helt fel. Allt blev i fel ordning och det snurrade över att allt var så fel! Gick runt och var skiträdd också, haha. Tyckte jag såg "den förste Jolin", från Isfolket, bakom mig hela tiden, var fan skiträdd. Men Ava räddade mig. :) Somnade direkt jag kom hem!
Började för övrigt dagen med att få hittelön på 100:- för kalendern jag hitta på tåget i fredas, me like! Välbehövliga pengar! :)

Tisdag:
Telefonen väckte mig vid tjugo över ett, DHL som sa att jobbet får grejer imorn, så jag får pallra mig dit och skriva på papper och grejer. :) Skönt att få sova iaf, vaknade mycket piggare och friskare än igår! Vilket var väldigt trevligt! Satt och kollade på teve/föreberedde middag/handlade fram till kvart i fem, då hämtade Kikki mig och vi åkte till stallet. :) Vänta tills Jeanette kom och lastade på Jerry, tog en sväng ner till vetrinärsstation och Jerry fick vaccinspruta, tillbaka till stallet, sen hem, åt (Potatis, lax och sås, mycket gott! Lyxade till det med en tomat också!), dröla, åt glass, åkte och jobbade... Meeen, tåget var 50 min sent så jag åkte och köpte godis medans jag väntade. :)
Fastna i telefon med Cissi som fick underhålla mig en sväng när jag kände mig ensam, vilket resulterade i att jag inte satte mig i bilen förrän halv tre! :) Åkte hem, sa godnatt till bilen och gick in. Nu har jag ätit en macka, kikat runt på lite bloggar + facebook och skrivit här. Kan meddela att klockan är tjugo över tre och jag funderar på att börja på den 28 boken av Isfolket! :)

söndag, 18 april 2010.

Idag har jag och världens finaste Jens varit tillsammans i 1½ år, helt otroligt att han står ut med mig! <3 Älskar dig!

Torsdagen bestod av en promenix med hundarna, travskolan och pizza. :)
Fredag bestod även den av en promenix med hundarna, men var i Jössefors, sen och jobbade. :)


Glad att snön försvunnit! Fryser bara jag kollar på bilden. :O

Gårdagen var fullspäckad, drogs upp vid elva, duscha och fixa, hämtade Dan i Jössefors, köpte en parfym i födelsedagspresent till älsklings mamma som fyllde år, travskolan mellan 2 och 4, hem och fräschade upp mig, hämta dom andra tre och åkte ut till Älgå för att få grillat kött, korv, champinjoner, körsbärstomater, bröd, sallad, pommes frites, potatissallad osv! Riktigt jävla gott var det i varje fall! :D Tårta och kaffe till efterrätt! :)
Åkte in t stan, jag bytte om och åkte och tog in hästarna och nattade dom. Hem och dröla lite, sen hämtade jag Kikkis bil och hamnade som chaufför resten av kvällen. :) Kom i säng vid fyra och upp halv nio imorse! Jag var skapligt trött kan jag lova!
Drog på mig lite smink, åkte till stallet, där vi lastade på Deli och åkte till Eda för distanstävling. :) Så, jag har varit ute mellan halv tio och fyra idag typ, det känns! Vädret var typ sol, snö, blåst, sol, molnigt, sol, sol och snö, blåsigt, sol osv. Drygt väder, sjukt kallt ute. Men men, sånt får man stå ut med! :)
Läste och somna en sväng när jag kom hem, älskling väckte mig när maten var klar, sen dess har vi handlat och kikat på teve, - Wallander idag. :)

Imorn blire till nån advokatfirma och lämna en kalender jag hitta på tåget, sen antagligen att passa lilla Skruttis? :) Annars så har vi bara tvättid! :P

onsdag, 14 april 2010.


Ett år sen typ. :)

Blev upptjatad strax efter nio, och vid halv elva var vi ute med hundarna och efter det åkte vi till Karlstad. :) Första stoppet var Biltema, blev fälgfärg till mig, tvättsvampar och bromsgrejer till älskling. :) Var inne och kikade på Elgiganten en sväng också, kom fram till att jag kanske är lite sugen på ny telefon, hade nog trivts med den samsungen älskling hade förut.. Kom ut därifrån med en varsin glass, Nogger. <3
Tog en sväng till Hööks, prövade en jacka.. :) Och efter en sväng på Hööks drog vi varvet på IKEA, rätt lite med folk, och lika god mat som alltid! :D Kom därifrån med speglar som älsk ska gravera på sen, men det var faktiskt allt vi köpte där.. :) Körde fel, hamna i snutkontroll, körde fel, hamnade till slut rätt, vilket var ÖB i Edsvalla.. :) Ett a4-block, disksvampar, en dricka och tejp! Hittade en outlet i huset brevid där jag köpte mig ett vitt linne för 69 spänn. :)
Bytte till min bil och åkte ut t Jössefors sen. Jens grejade med bromsarna på Boran och jag tvättade Ojen! :D Han blev svart igen! :) Åt mat, drack kaffe och jag halvsov en sväng framför Vänner. :)
Var och lämnade ett däck till nån, gav travisarna mat, och var och tog in hästarna. :) Sen hem och åt kvällsmat och kollat på teve, vilket jag fortfarande gör! Snart börjar NCIS! :D:D

Får se vad det blir imorn.. :)

tisdag, 13 april 2010.

Såpass lång kärleksförklarning som min bil fick nyss har han nog aldrig fått! Avslutade förklarningen med ett godnatt! :) Och nej, jag är inte störd, (inte väldigt iaf) men det blir lite ensamt att jobba ibland!

Igår blev jag väckt av jobbet, fick hoppa in igår = PENGAR! Åkte iväg och gick med hundarna, sen blev det stallet ett bra jävla tag. Camilla bjöd på kaffe och tårta i solväggen uppe vid stallet.. :) Konstaterades att Picasso fortfarande är typ halt, inge bra. :( Träffade även på min kära syster som var i huset och städade.. :)
Annars blev det inte mycket mer innan jobbet, jo, var nere och sökte jobb, men annars inte mer än mat och teve..

Idag kom det tjommar och grejade med ventilationen efter nio nån gång, vilket har resulterat i att jag varit sjukt trött heeeeeeeela dagen, sömn <3. Varit ute med hundarna, ätit, kollat på teve, halvsovit, varit i Jössefors och kollade på teve medans älskling bytte däck på 940'n, vi ska ha den till Karlstad imorn, sen hem, slappa i en kvart och sen jobbet. Piggnade till medan jag väntade på tåget, det var ju helt okej måste jag säga! Hade sällskap av nån fylletant i typ en timme, hon stod och skrek/sjöng/pratade med sig själv på perrongen, hörde henne ända in på tåget. :) Hon hade inte lyckats ta sig nånstans förrän jag slutade heller, då skjutsade taxi henne nånstans, vilket jag tyckte var bra. Hon var lite halvskum.

Imorn blir det som sagt Karlstad en sväng, Biltema och IKEA, ska försöka charma till mig Hööks också. :) Nya bromsbelägg (eller nåt sånt?) till Boran, och mat på IKEA. Nya speglar på IKEA också.. :) Annars hade jag tänkt hålla tummarna för att Picasso är bättre imorn, och så ska jag ge ponnisarna mat och ta in hästarna. :)
Blir nog en bra dag!

söndag, 11 april 2010.

Det blev aldrig att jag tog hästen jag var och kollade på, min ekonomi hade inte funkat med det. Men verkade vara en riktigt trevlig häst när man lärde känna honom! :) Söt men lite hårig efter vintern!

Var med på första gruppen på travskolan, åt, satt hos Jeanette, var och jobbade, var klar tidigt så satt och dröla en timme drygt..
Fredagen så passade jag Elias, Picasso trampade snett på utebanan och blev halt.. :/ Var och åt mat i Jössefors, jobbade. Blev klar lika tidigt så satt och dröla ett tag då med.. Drog några varv och störde mig på en jävla blondin som backade ut från Helmiaparkeringen när hon såg att jag kom. Och inte nog med det, hon stod kvar och såg dum ut ett bra tag innan hon körde in igen också.. Bah, folk!!
Lördag blev det en sväng t stallet, borsta och bytte täcke på Picasso, åkte hem, duscha, träffa Martina och åkte några varv och köpte glass. :) Travskolan, Limit fick ryck och stack iväg i galopp.. Och efter travet blev det en tur med Christine till Ekshärad! Foder till Jerry stod på listan! :) Första stoppet var Konsum i Vikene, färdkost! Sen åkte vi över Sunne och Torsby upp t Ekshärad och vidare t Yggenäs! Fyyfan vilken fin gård! Sjukt sociala hästar också, kom när man ropade! :)
Åkte över Munkfors hem, stannade i Sunne för kebabtallrik! Gott! Lastade av fodret i stallet, hem t Kikki och åt lite mat där med, haha. Drog några varv och sen skjutsade hon hem mig. :) Älskling kom hem jämt efter, han hade ju varit i Göteborg på fotomässa hela dagen.. Jag somnade så fort jag la huvet på kudden ja, haha. :)


Fina Picasso! :) Gammal bild..

Idag blev det en promenad till konsum för att köpa bröd till frukosten, hem, åt, åkte t stallet, Picasso är fortfarande halt.. :( ellerja, mer stel, men ah, oren iaf.. Så åkte hem och duscha, handla, hämtade Atli och åkte ut till Älgå för att äta grillat! :)
Var och lämnade Putt, åkte till stallet, tog in Kastor och Picasso och gjorde iordning maten, Madde gav dom maten efter hon tömkört Deli, och Kikki tog in Jerry efter att ha ridit.. :) Åkte hem och hämtade plånboken, tog ut pengar, åkte till pappa och skrev ut lite papper, och åkte till sist och placerade röven i soffan hos Jeanette! :) Vi anmälde oss till dressyrtävlingen den 13, så nu äre spikat! :)

Nej, nu blire nog fan läsa lite Isfolket och sova sen! :)
Natti!

nattbloggis..

Jag är hungrig, men köket är för långt ifrån soffan..

torsdag, 8 april 2010.

Onsdagen gick åt till att sova alldeles för länge, passa en liten söt Elias och en tur till Challa där det inhandlades mjukisbrallor och skor! Mintgröna Kawasaki! :D Och godis såklart.. (a)
Blev en kaffekopp i Jössefors på vägen hem också.. :) Försökte kolla på teve, men kanalerna försvann ju.. Men som tur var kom dom tillbaka tills NCIS! :D Försökte sova vid tolv men det slutade med att jag sov ungefär vid två, så fem timmars sömn har det blivit i natt! :/
Var i stallet till tjugo över sju imorse, tog ut hästarna&så, blev med ner t ARK och passade Elias och byggde hinder. :) Picasso verkade tycka det var sjukt roligt att hoppa! Blev tillbaka upp t stallet och fixade det sista.
Nu har jag ätit frukost + lunch och lite godis, och om en timme ska jag och kika på Spök! :) Är lite nervös, haha. ^^

Mene, skriver senare om jag hinner, ska sova, t travet, äta och jobba idag också..

update, tisdag.

Det blev cv-skrivning, besök hos pappa och en tur till Granngården med Jeanette under dagen. :) Picasso behövde havre. :p
Sen blev det mat med älsk, slappade under täcket på soffan tills jag skulle jobba. Fick även besök av en viss Josefin, mycket trevligt! Åkte några varv efter jobbet å. Saknad människa! Vi firade faktiskt 1 år förra veckan! ;D
Nu sitter jag här och lyssnar på när älskling snarkar.. Har ingen bok att läsa heller, läste ut den igårnatt :( Suger!

Imorn blire att passa sötnosen Elias en sväng, annars vet jag faktiskt inte. Försöka söka jobb nånstans kanske? Vore nåt! :) Och, vänta på att det blir torsdag! :)

Natti!

tisdag, 6 april 2010.

Gårdagen spenderades mestadels med älskling, var och handla, passade Putt, var i Jössefors.. Och så var jag och Christine ute på tur igår också, red runt Solvik på två halvfjantiga hästar. :) Men dom skötte sig bra ändå tycker ja! :)

Idag vettefan vad det blir, jag har varit vaken i typ en timme hittills iaf, duktig jag! :D Ska ju iaf jobba ikväll, såpass mycket vet jag, men vad som händer innan dess märks. :)

update, söndag.

Ridlektionen förut gick sjukt bra! Så jäävla synd att varken ingen av oss hade kamera med oss!
Var på uteplan, solen sken ju. :) Så jävla nöjd med dagens ridpass! Blev en liten skrittur med Kastor när Picasso var ute i hagen också, älsk följde med och gick och tog en massa kort. :p
Blev hem, sen ut t Älgå för att äta rester av påskmaten, drack kaffe och åt kakor. Sen när vi kom hem så kom Age, Dan och Emelie förbi. Sunniva kom "hem" också. :) Sen åkte dom andra tre och vi kollar slutet av Evan den allsmäktige...

Jag måste verkligen försöka få mig ett sommarjobb i sommar också, annars får jag damp! :(
Har ju lite planer för framtiden iaf.. :) Men för det behövs pengar!


Älskade Kastor. :)

söndag, 5 april 2010.

Grattis Lillan, 19 år idag, stor tjej!

I torsdags passade jag Elias en sväng, var på travet, hade försenad 20årsfest för Sunniva. (Najsnajs!)
Fredag bestod av att kika när Camilla red Picasso första gången, vara hundvakt, äta påskmat och jobba.

Igår var vi på Elmia hela dagen, vädret var verkligen kanon! Dock att åka 450 meter på 40 min var liiite störande, men eftersom vädret var najs så var det lugnt. :) Men, tyckte det var mer värt förra året.. :p

Nu sitter jag här och ska åka till stallet om 30 min, rida Picaaaasso <3 :) Kanske blir en liten tur med Kastor också, får se.. :)
Och, på torsdag ska jag och kika på häst! Samtalet var inte så värst hemskt, trots att jag avskyr att ringa folk jag inte känner.. :o Ska bli kul, får se vad det blir.. :)

RSS 2.0