hanna <3

Hanna kom hit förut!! Underbart att umgås med henne igen!
Vi åt negerbollar (ja, jag får skriva så.) och rökte vattenpipa. :) Älskling var också med!

Var med Christine och hämtade Jerrys grejer förut, ställde in dom i hö-boxen i stallet. :) Efter det blev det hem en sväng, dänga älskling lite (H) sen blev de en sväng till El-Service och få ny såndära kolsyregrej till sodasteramern, sen till OK och köpa en doftgran, vattenmelon! Sen begav vi oss till Jössefors för att äta mat. :) Kom tillbaka till stan och sen kom som sagt Hanna hit! :D

Skapligt jävla ont i halsen. :(
Imorn blire en ridtur med Sandra, bara skritt med Kastorfjanten iaf, han borde inte bli halt av det.. Isåfall får jag väl gå då! ;) Efter det blir det till travskolan, inte träffat barnen (eller ponnierna) på två veckor! ;o Ska bli kul, hoppas bara vädret är okej. Ska tydligen snöa imöra?


Skrållan och Atli på promenad för ett tag sen. :)

tappsko

Igår var det tisdag, jag var ute en sväng med Mitcho och Skilla, träffade även Gustaf och Hanna en sväng! Sen skulle jag ut till stallet och rida, trodde jag. Men så var inte fallet eftersom Kastor den fjanten hade tappat en sko! Så det blev en promenad med honom istället, han fick gå lös. Han var skitduktig. :) Saknade han nåt enormt uppe i Sundsvall, antagligen bara för att jag inte kunde åka och hälsa på han .. Men mjaja, ska till stallet sen med Christine, hon ska flytta dit Jerrys grejer. Han flyttar in i den fjärde boxen på fredag. :)

Ska snart iväg till Mitcho och Skilla och ta ut dom på en promenad, sen plåga mig igenom en svenskalektion. Har hur jävla ont i halsen som helst så borde ju stanna hemma under en filt hela dagen men.. Skitsamma. :)


sundsvall.

i torsdags, klockan 13.00, begav vi oss iväg i christoffers 940. :) resan upp kändes att gå jävligt snabbt, dock att vi var framme halv nio. hotellet var väl okej så sett, hade nog förväntat mig mer av det. frukosten var jävligt god iaf! ;D
lärde mig faktiskt ganska mycket på kurserna, och kursledarna var sjukt duktiga! fick de tristaste ämnena att bli intressanta. :)
linda och linette är dom enda jag saknar från helgen, trevliga tjejer det där!
resten... ska vi inte prata om, dom kan jag gnälla som fan över! ;)

hemresan var skapligt seg, 4 älgar och ett rådjur. var hemma vid tjugo i nio, kändes jävligt gött vill jag lova!

idag har jag varit och fikat en sväng med älskade carro, sen en sväng på stan. köpte lite nya underkläder, mascara, lösögonfransar och ett par strumpor också! ;D rätt najs. :) fick även ett par bruna stövlar av mamma, skitsnygga! tack mamma. :)
idag flyttade HG in här också! Hoppas han kommer trivas. :) Verkar så just nu, han ligger och sover och är tjock på sin pinne, riktigt söt! men han är läskig!!
jämt nu kollar jag på NCIS och jens gör matte, duktig pojk. :)

imorn funderar jag på att dra till stallet och rida kastor, älskling! ska även gå ut en sväng med mitcho och skilla. :)

Föresten, vilka läser? ;o








































Hans-Gustus, HG,
ny inneboende hemma hos mig och Jens! :)

duktiga duktiga kastor

jag älskar mina två prinsar över allt annat! (jens och kastor alltså ;)
åkte till stallet vid fem (efter en dag med typ bara tvätt på listan) efter en kvart lyckades jag få tag på hästskrället som bara sprang runt, lerhög var han en också. borstade och gjorde iordning, var borta vid banan 18.00 precis, och det var 18.00 jag skulle vara där! perry som fan.
kastor var helt underbart duktig, bara jag som måste få mer muskler och lära mig lite mer.. han börjar faktiskt bli duktig som bara den. :)
sadeln verkar ligga helt okej också, så det är najs! hoppas bara ingen annan jävla tjomme ska rida han när jag är borta i helgen..
sundsvall imorn som sagt, hoppas de blir kul, men är fan lite nervös! :) men men, nu blire sängen, kanske skriver innan jag åker imorn!
blir iaf ner på stan och köpa leggings först iaf..

onsdag

sitter här och väntar på att kunna dricka mitt te.. alldeles för varmt.
dagen består av skola, tvätta, lektion med kastor, mysa med älskling och packa.. ingen aning om vad jag ska packa ner, men lär ju fylla hela väskan. :P

ska torka håret och gnälla på mitt te lite nu, så kanske det svalnar.

höst < /3

Är verkligen höst ute nu, fyfan! :/
Jag gillar bara hösten när jag har fått köpt mig nya mysiga kläder, nya stövlar, vantar, mössor och halsdukar. Då kan hösten vara okej. Brukar alltid bli så deprimerad under hösten, förra året var det faktiskt inte så. Trivdes så jävla bra med allt just då, tyckte ju tillochmed att skolan var okej! Känns inte som att denna hösten är riktigt lika på topp, men ska klara av detta bra ändå! :D Livet brukar kännas så mycket bättre om man tänder lite ljus runt omkring sig (har blivit smittad av emelie och jens!!!) Menmen, har ju iaf Jääns och Kastor som ljuspunkter i höst. :)

Kom iaf hem från jobbet för en stund sen, är helt jävla slut! Fast har iofs varit sleten sen jag var och red förut.. :) åh, älskade häst. Kan inte släppa att jag är satans stolt! Och imornkväll blir det ridlektion, sista som blir innan jag ska till Sundsvall. Hoppas det går bra, och att han trivs med sadeln, för det gjorde jag!!

Skola en sväng imorn, lär få massa skäll. Men äh, orkar inte bry mig just nu..

Mjaja, ska snart krypa ner hos Jääns, som för övrigt är väldigt duktig på att prata i sömnen!

glögg-te <3

mums för te! hjälper ju halsen också, och ni som känner mig vet ju att jag har ont i halsen jävligt ofta!

började denna dagen med att snoza i 40 min, sen upp och stekte ett ägg som blev frukost, och till stallet och ta ut dom små kräken. :) kom hem vid halv tio, somnade om, sov till halv tolv, gjorde en andra frukost, två mackor med stekt ägg och en kopp te! efter det följde jag med carro ut till garpur och gav dom pållarna lunch. :) sen blev det en till tur till kastor, red med sandra och deli. red över 61:an och bort till travbanan och sen tillbaka. jag är så jävla stolt över kastor! (och deli) passerade i alla fall 4 påslagna lastbilar, några som lastade av och på, en som skulle backa och bara slirade.. och kastor var nästan lika jävla lugn som vanligt vid travbanan, helt underbar liten häst. <3 sadeln verkade också för övrigt passa, han verkade trivas med den iaf. :) dock vill jag inte att nån annan än jag och sandra använder den sadeln..... punkt punkt punkt..

har total ångest för skolan också, missade detta jävla blomprovet också, för 3 jävla året i rad. bra melina, lyckat! känner att jag vill bli klar snart och börja jobba på riktigt. :(
på tal om jobb, ska städa detta förbannade tåget idag igen, sååå drygt.. men men, snart blire sundsvall iaf!

nu blire dusch, sen gehås och få skor, sen jössefors och mat vid 6!

hello kitty.

Halloj. Har fått lite klagomål att jag uppdaterar dåligt, jag vet. Men jag trodde inte nån läste ^^

1. Min bil är hemma, dock fortfarande trasig.
2. Kastor är bäst.
3. Jag åker till sundsvall på torsdag, kommer hem på söndag.
4. Jag älskar Jens, 11 månader ihop. <3

Mene, sitter och pratar med Carrokråkan <3 har just gjort rent en av susanns gamla sadlar, ska få låna en av dom till kastor framöver. han behöver en ny.. spörs dock om denna passar, den var lite trång vid manken, men kan gå. :) ren är den iaf!
Var hemma från skolan idag, halsont deluxe (dricker lite te nu, hittade inte tet imorse!!! tur att jens hittar saker jag inte hittar), har börjat med en religionsgrej iaf, duktigt. Varit med Martina en sväng på stan :) Sen bråkat lite med mamma, fått reda på (via facebook ..... ) att jag fått ett nytt kusinbarn! en liten pojke! :) sen varit med älskling, varit hos susann och pratat lite med djuren och henne. ville bra gärna sno med mig rex hem faktiskt.. älskade hund.
sen till kastor och pröva sadel och ge dom mat. ska dit imorn och ta ut dom också. :) blir även en ridtur med sandra!

På torsdag blir det som sagt iväg till Sundsvall med Sandra och Christoffer. Ska faktiskt bli jävligt kul, bo på Scandic med allt betalat. Finns pool och grejer, skapligt najs! Travkurs, får hoppas nånting går in i skallen iaf! :) Jag och sandra hämtade för övrigt jacka och överdragsbyxor på gehås förut. Jag är kär i jackan! imorn blire dit för att kolla skor. :)

Well, dricka upp tet, kolla klart på filmen, sen sova! :D
Natti. :)


Älskade älskade häst, när jag nån gång har nog med pengar ska du bli min på riktigt. <3

RSS 2.0