torsdag, 30 september 2010.

Drog mig upp ur sängen strax före tio, duscha&de. Skjutsa älsklings pappa från Volvo t jobbet igen, bilen skulle in på service. Sen upp till stallet där Jeanette, Skruttis och jag flyttade mestadels av grejerna. Och ja, Skruttis var väldigt duktig medhjälpare! :) Hem, bytte om, stan med Annica som även blev med när jag och älsk drog och käkade thaibuffé. Åt nog seriöst 15 vårrullar. :o Och massa annat! Sen hämta jag upp Kajsa så blev de en sista ridtur i Bålgård, känns skapligt konstigt måste jag medge.. Hem, halvdog på sängen, gick ner till Annicas mamma och fikade med dom. :) Sen handla, ner och sa hej till BeäM, hem, åt, sa hej till grannen och Jessi, försökte sova men det lyckades jag ju som vanligt inte med. Så hamnade framför CSI och datorn.. Sikken skräll..

Imorn blire flytta hjärtat till nya stallet, hämta hö och så ska jag jobba, whoooho. Kommer bli sååå kul! :P



Fin tjej.

onsdag, 29 september 2010.

Har varit riktigt jävla seg idag! Vakna vid elva, duscha&så, sminka mig, hitta en gammal Kittybok som jag började läsa. ^^ Sen somna jag och älskling kom hem! Då bestämde vi nånting som jag ser fram emot så jäääävla mycke! :D Iiih! Mamma var här en sväng, sen blev det mat. Potatis, sås och lax! :) Riktigt gott. En sväng till Jössefors på kaffe och sen handla vi. Jag åkte ner och prata med både Petra och BeäM nere på station och sen blev de hem på kaffe med älskling och grannen! :) Kollade på Välkommen åter och åt massa kakor! Stekte köttbullar och diskade lite, sen blev det mera kakor och teve! :)

Nu kommer bilder från ridturen, och dels på två par av örhängena och en bild på tröjan som inhandlades för en vecka sen! ;D


Christine och Jerry, kamerorna i högsta hugg! ;D




Picassorumpa. <3


Löv och uggla! (Ugglan är i silver, blev inge bra med blixten på! :/)


Seriöst typ världens skönaste tröja!

Imorn blire ridtur och flytta lite grejer, annars chill. :)

tisdag, 28 september 2010.

Tragiskt! Var is på rutan när jag sluta jobba förut.. :( Värme tack!
Började dagen med en tur ihop med Christine och Jerry, skitmysig tur! Om man bortser från vissa omständigheter på vägen hem.. Donken en sväng efter stallet, sen hem till Kikki och pallade äpplen. :) Hem, städa badrummet, duscha&gjorde mig iordning, stan. Sminkborttagning inköpt igen! :) Var och la undan stövlarna jag dregglat över länge, var nämligen 10% rabatt efter 18! Var ju tjejkväll på stan idag, lyckas fan alltid vara det när jag jobbar? :P Sen åkte jag hem till mamma och lekte lite med Putt, invigde mammas kaffekokare och peta i lite färg i huvet på henne, hoppas jag inte missa nåt. :O (Färgade utväxten alltså..) Sen hem och placerade röven i den vita bilen istället, ut t Jössefors och åt tacos! Kärlek på tacos, MUMS! Sen köpte jag stövlarna, kärlek på dom också! Hem, låg i soffan och var allmänt opepp på att jobba! Sen blev det jobbet, pratade med Emmely i telefon ett tag å, riktigt längesen! Höjde humöret en aning iaf! Och Lillan och Fjanton orkade också lyssna på mitt gnäll, tack! <3
Blev korv och mos på 7/11 när jag åkte från jobbet, var sjukt hungrig! Och innan jag satte mig här tog jag bort smink, borstade tänderna och var tillochmed så jävla duktig så jag använde tandtråd! :) Tandläkarn sa att jag behövde det.. ^^
Bilder från idag kommer imorn! Dom på tröjan och örhängena kommer också! Kanske kan knäppa ett kort på stövlarna också ifall nån är nyfiken! :)

måndag, 27 september 2010.

Började dagen med att åka upp till stallet och borsta Picasso litegranna. Sen blev jag och Kikki med ner och kollade när Jeanette och Picasso hoppade. :) Åkte och gick ut med en nyklippt liten Scilla och en glad Mitcho. :) Hämtade älskade Putt som jag har saknat som fan! Han blev med mig ner till ARK för att kolla när Kikki red Jerry. :) Busade lite med honom i ridhuset också! :) Längesen jag såg honom så glad, älskade hund! :')
Hem och fixade med lite tvätt, sen blev jag och Putt med och ombesiktade NNO'n. :) Gick galant! Åkte ut t auktion där Putt fick korv av Ewa-Lena, han blev glad! Hem till tvätten, duschade, somna på soffan, gjorde mig iordning och sen kom grannen och Larsen. Kollat på teve och chillat med dom mestadels av dagen! Kollat på Ullared och Lite sällskap. Sen blev det ganska många varv med Jessi och Negerbollen, som vi döpt hennes tuffa bil till! :D Stre lite med BeäM också. :) Nu sitter jag här och ska fan ta och lägga mig inom kort, ska iväg till stallet när jag vaknat och rida en sväng med Kikki och Jerry! <3 Sen får vi se vad dagen bjuder på, antagligen inte så mycket mer än chill innan jobbet.. Vore ju fan överlycklig om tåget inte kom in måste jag säga..

Putt och Skrållan för ett bra tag sen.. :)


söndag, 26 september 2010.

Lördagen bestod av att jag och Kikki passade Elias och kollade när Madde red lektion för Jeanette. :) Fast det regnade och det var inte sååå kul! :P En sväng t Mcdonalds, upp t stallet för att lägga på Jerry täcke. Hem, dusch, stan med Alex och Purjo. Hem, pantade ur min bil, åkte till Dan och Emelie och fick tacos, helt underbart gott! Tack! :D Skjutsa älskling t Age och jag åkte hem. Tröttna på att sitta hemma efter 3 min och gjorde upp att jag skulle bli med Jessi och Emelie ut. :) Städa undan lite, gjorde mig iordning, åkte hem t pappa och lekte med Ossi. Fan vad glad den lilla hunden blev när jag kom, sötnos! :) Pappa var ju inte hemma men det var Marie. :) Hämta Jessi och Emelie och sen blev det tjöt, musik och alkohol. Blev Tiki å. Träffa massa folk och kvällen var helt jävla suverän! Tack alla inblandade!

Idag blev det uppstigning vid två, drog och köpte pizza, åt godis, sov lite, åkte till stallet och red världens underbaraste häst! Iofs blev både hon och Jerry rädda för en shettis som vi mötte på vägen hem, tokar! :) Hem och duscha, sen kom grannen hit med chips och dip, och Jessi kom hit och stolt visade upp sin bil som hon fick i födelsedagspresent! :) Riktigt fin! Sen blev det Alice in Wonderland, dricka, tårta och chips! Vid elva gick grannen ner och la sig, älsk la sig och jag och Jessi drog varvet ett bra tag! :) Riktigt mysig dag idag också, riktigt lyckad helg!
Är tillochmed pepp för veckan som kommer! :D (Märks det att jag är på bra humör? ^^)


Bjuder på en riktigt gammal bild på Picasso och mig! :)

fredag, 24 september 2010.

Mjau.
Passade sötnos-Ossi igår också, mellan 10-16. Vi hann med promenader, bilåking, sova och en massa skoj. Han fick följa med upp till stallet och hälsa på Jerry också. :) Skjutsa hem Sillen som vi hade umgåtts med när jag åkt hem med Ossi å. :) Sen hem, somna på sängen, Larsen och älsk var och handla lite. Blev väckt när maten var klar. Jens är bäst i hela världen. <3 Kollade på teve och jobbade.. Vilket inte var så jävla kul, jobba alltså.

Idag var jag och red lektion på Picasso. <3 Utan stigbyglar hela passet så antagligen har jag träningsvärk imorn! :P Hem och duscha, älsk, Age och jag käkade thaimat hemma hos Age och sen kom Kikki och hämta mig. :) Åkte till Prästängen och satt och tjata lite. :) Fick pizza å, gööött! :D Tack! :) Blev med och tog in hästarna, sen blev det några varv i stan, en sväng in och kolla Rajjens och sen åkte jag hem. :)
Bilder på örhängena och det har jag inte lyckats med än, men det kommer väl det med. ^^

Finaste!

22 september 2010.

Fyfan vad dagarna går fort fram! Tyckte inte alls det var längesen det var maj. :/ Menmen, lön på fredag iaf! :)

Idag hämta jag Ossi vid tio. Vi hann med att leka, sova, gå på promenad, leka med boll, vara och äta och lite till. Älskling var med på några av sakerna å! När Ossi var hemma igen blev det en tur t Challa. Blev 4 par örhängen och en tröja till mig. Älsk köpte, kors i taket, en ny tröja han också. :) Och en maaaaaassa godis fick vi med hem. Milka <3 Tänkte lägga upp bild på tröjan och örhängena imorn, ifall nån ville se. ^^

Nu blire sängen, hämta Ossi vid tio imorn. :)


Är fan tomt här när han inte är här ju. :o

tisdag, 21 september 2010.

Ossi :)

 

Dagen idag har bestått av att jag lekte fotograf när Jeanette&Picasso hoppade en sväng, lekte även fotograf när Kikki red/hoppade Jerry. :) Skjutsa Kajsa t skolan, gick med hundarna, fick mig god mat av Anders, hem, chilla. Jessi svängde förbi en sväng, skjutsa hem henne och hämtade Ossi. :) Jag och Ossi träffa Kikki en sväng, åkte och handla... Lyckades tappa bort bilnyckeln när vi skulle åka därifrån, bilen var upplåst och jag satt i, men hade tappat bort nyckeln... Tog min fem min att hitta den! :( Hem och älskling gjorde ugnspannkaka, jag och Ossi chilla (han sov och jag satt mest). Åt, kolla teve, lekte med hunden. Skjutsade hem hunden och åkte och jobbade. Femvagnars! Yaay. :) Lyckades dock slå huvet i en lucka som gjorde att skallen snurra i typ en timme, bra där! Fixade väntsalen och nu är jag äntligen hemma och ska snart sova! Ska hämta Ossibebisen vid halv tio imorn. :)


måndag, 20 september 2010.

Nu är jag utvilad! Mellan 10-11 timmars sömn inatt. :) Så jävla gött! Har iofs ont i fötterna, skrek nästan till när jag reste mig upp imorse, men vi får hoppas att det går över under dagen. :)
Dagens planer är tvätt, gå med hundarna och passa Ossi. :)

I fredags gick jag faktiskt upp tidigt, var i stallet till nio och jag och Kikki skulle rida på långtur tänkte vi! Men.. Så fort vi kom från gården började det såklart att regna! :P Så efter en bit tyckte vi att vi går hemåt nu, men då slutade det så vi kom fram till att vi skulle fortsätta ändå. En liten stund efter att vi hade fortsatt började det såklart regna igen! :P Fick en mysig tur trots regnet iaf. :) Kan inte förstå hur jag kan vara så otroligt kär i en häst? Hon är fan underbar! :)
Annars så somna jag när jag kom hem i brist på nåt att göra typ.. Så åkte ner och städade på kontoret och lyckades såklart låsa in nyckeln, ellerja, jag gick ut för att hämta en grej, ytterdörren gick igen och inne var mina nycklar! :) Kan även tillägga att jag inte hade värst mycket batteri eller pengar på telefonen.. Älsk kom ner och räddade mig så jag fick låna hans för att ringa till Petra. Hon var snäll och kom och öppnade åt mig! :) Duscha&så, älsk åkte iväg på lan. Jag åkte och köpte mat på Kocki, tog med till pappa och lämnade ner Saaben. Älsk skjutsa hem mig så jag kunde hämta bilen för att åka och ta in hästarna. :) Träffade Madde i stallet å, så stod och stre i bortmot en timme.. Sen åkte jag till Sillen och var med henne, kollade på teve, lekte med Emo och tog nåt varv..


Innan det började regna! :)


Finaste hjärtat. :)

Lördagen började också hyfsat tidigt, var i stallet 10. Red runt Myrom med Kikki och Kajsa, dvs Deli fick följa med ut också. :) Inget regn blev det idag! Så vi hade iallafall tur med vädret. ;D Var ute mellan 1 timme och 1½, riktigt mysig tur de med, med lite krångel&så, men det löste sig jävligt fint ändå. :) Hem och gjorde mig iordning, sen iväg till Kocki för att jobba em. Åkte till Sillen när jag slutade, höll på att somna i hennes soffa vid elva så åkte hem och la mig..


Christine&Jerry, Kajsa&Deli.


Picasso&Jerry :)

Igår, söndag. Snoozade i 1½ timme.. Benny hämtade min bil och fixade däcken, tack! :) Jag åkte ut till älskade Picasso och longerade henne en sväng.. Sen hem, duscha, åkte och jobbade heeela dagen. :) La oss vid elva igår, skapligt gött!

söndag, 19 augusti 2010.

Jag orkar inte skriva nu heller, sjuuuukt trött! Skriver imorn, då lär jag ha tid. :)
Godnatt!

lördag, 18 september 2010.

Kommer bilder&uppdatering imorn när jag hinner, ska jobba 12-21.45 plus att jag ska iväg till stallet och rida hjärtat och försöka hinna rösta också.. Men tänkte iaf nämna att jag och världens finaste grabb har varit tillsammans ett år och elva månader idag! :) dock har jag knappt sett honom på hela dagen, men det tar vi igen nån annan dag.. :)

Nu ska jag sova, är helt slut! Måste ju ha liite krafter imorn iaf.. :P

Älskar dig, bästa!


torsdag, 16 september 2010.

Va och hälsa på Jessi på jobbet inatt efter att jag hade uppdaterat, var rätt kul. :)



Annars idag blev de lite hoppning med finaste Picasso. :) Tycker de gick bra om man tänker på att jag inte har hoppat sen i mars... ^^ Var riktigt kul! Humöret har varit perry hela dan. :) Hem och duscha, sen till auktion och jobba med Kikki. :) Det är i stora hela hur min dag sett ut.
Imorn blire upp och iväg och rida på tur med Kikki och Jerry, sen får vi se vad dagen bjuder på, mat i Jössefors antagligen å. :)
Blev tyvärr inga bilder från idag, blev bortglömt.. Lite trist, kanske kan ta nån imorn :)


onsdag, 15 september 2010.

Måste bara börja med att jag är så jävla lycklig just nu. Omges av människor som fyller dagarna med glädje och skratt, helt underbart! Tack för det! :)

Annars har dagen idag sett ut i princip som dagarna brukar, upp, promenad med fåren, duschade, tandläkarn och 737:- fattigare. Stan för frukost (klockan tre....) som bestod av en ciabatta med tonfiskröra. Drog ett litet varv på stan med Jossan i örat, åkte hem, la mig på soffan och fortsätte stri lite. Jens kom hem, jag somna (skräll?) sen blev det pizzaköp! En Amerikansk pizza med dubbel botten från Shalom, familjepizza... Vi åt ungefär en fjärdedel! :) Kikki kom och åt pizza med oss, men hon hade med en egen! ^^ Myspys. :) Sen blev det teve/slötitting på datorn, och min käre morbror kom förbi. :) Åkte och hämta Alex och skjutsa honom till Jössefors, sen till jobbet. Fick besök av Emma också! Stod och stre bra länge! :)
Nu väl hemma har jag lagt kläderna i tvätten och druckit te och ätit upp det sista av mitt godis.
Imorn blire lektion på älskade Picasso och sen jobba med Kikki på auktion. :) Ska försöka rycka med kameran imorn så blir de förhoppningsvis lite hästbilder... :)

tisdag, 14 september 2010.

Bah, hamnar i svackor med bloggen märker ja! :( Tycker ju egentligen att det är rätt kul..

Är sjukt shoppingsugen kan jag tillägga, var nära på att klicka hem x antal grejer från HM's hemsida nyss.. Men jag var duktig och inte gjorde det. :) Måste ju ändå betala tandläkarn (ska dit imorn.....), köpa nya däck till bilen, besikta och skatta den.. Sen spara ihop lite mera pengar till mina planer för hösten. :)

Har inte gjort så väldigt mycke ovanligt senaste veckan, utan typ stallet, hundarna, jobbat och träffat folk typ. :)

Idag var jag först och agerade lite moraliskt stöd åt Kikki som var nere på ARK med Jerry, sen lite moraliskt stöd åt Jeanette när hon hoppa nere på ARK. :) Gick med hundarna, hem och duscha, blev hämtad av Kikki och så drog vi och käka thaibuffé! Jag seriöst älskar vegetariska vårrullar! Det var sjukt gott! :D Dröla runt lite, köpte nytt puder och en nagelfil. :) Mycket trevlig början på dagen! Lagade mat när älskling kom hem från skolan (suger att han börjat för terminen nu tycker jag. :( ) åt och kollade på teve. Jag frös som fan så täcket var min vän! Åkte och jobba.. Blev överlycklig när jag såg att det bara var ett femvagnars! :) Trevlig personal vare å, så det kunde faktiskt inte börja bättre på jobbet! :) Var hemma vid ett, sa godnatt till bilarna och nu har jag käkat en kall matlåda. Inte att rekommendera! :( Annars drölat runt på internet en sväng.. :)
Har för övrigt ont i magen å, googlade magkatarr och de verkar va de. :/ Men jag är ju ingen läkare, men om jag får gissa så är det det.. ;o Drygt!

Imorn äre stallet, hundarna, tandläkarn och jobb som gäller.. :) Hoppas på 5-vagnars imorn med! (och för övrigt, varför ska det alltid vara x2000-tåg som är inblandade i alla olyckor på sistone?)

måndag, 6 september 2010.

Har en väldigt springig hund just nu, var tvungen att bada honom efter nattpromenaden... Förhoppningsvis sover han gott när han väl slocknar! :P Oooch nu tyckte teven att jag ska sova, alla kanaler dog och blev myrornas krig.. Lika bra det kanske..
Annars har det varit en ganska vanlig måndag, tvätt, promenad med hundar, äta, tvätt (en massa gånger tvätt) och sen varit och ridit! :) Red med Angelica och hennes fina kallblodsvalack idag! Skrittur och det var inte Picasso som var piggast! ;D Hem och kollat på Lite sällskap, fan vilket pinsamt program. Gubben med dubbelnamnet var chill dock!
Gick ner t tågstation och tillbaka nu på kvällsrundan, men inte stod det nåt tåg där inte... Hoppas på samma turen imorn... (Är rätt trött på mitt jobb just nu...) Menmen, får väl se..

Tisdagens att göra är: gå ut med fåren (Scilla&Mitcho), passa skrutthunden (som ligger breve mig i soffan nu, kaaanske att han kan somna snart?) och vara Skruttisvakt/hinderfixare = en stund nere på ARK. :)

Har för övrigt tänkt att vara med på träningstävlingen i dressyr på mârtenslördagen.. Vet dock inte vilka program som ska vara med.. Får kolla upp det! :)

En liten uppdatering blev det iaf! Godnatt! :)

söndag, 5 september 2010.

Bah, har inte sovit bäst kan jag ju säga. :P Atli låg på mina fötter och älskling tog upp hela sängen, runt fem tröttna jag och la mig på soffan och sov istället... Vilket resulterade i att jag fick ont i nacken. :P
Har iaf tvättat bilen, varit i Jössefors och kollat på film, mer än det har det inte blivit.. ;o Var nyss ute på sista rundan med Putt, har faktiskt saknat den lille gubbgrinige vovven! Han är inte perfekt, men han är min lilla stjärna! :) Hoppas dock på att jag får sova bättre inatt.. ^^

Märks vad som händer imorn... Är inte mest sugen på att jobba iaf, så får hoppas jag slipper! Har inte riktigt orken till det just nu..

lördag, 4 september 2010.

Jag avskyr ju hösten, helt klart tråkigaste och mest deprimerande årstiden på heela året! Men, lite kul är det att jag med gott samvete kan gå i mina stövlar igen, och plocka fram halsdukar och vantar! (Var sjukt kallt när vi var ute med Putt nyss, hade gärna haft vantar...)

Onsdagen spenderades med fika med grannen, träffade Alex en sväng och så var jag med Jessi nästan heeela dagen. Riktig mysdag! Umgicks med Jens innan fikat också, för han gick eftermiddag och började typ halv tre.. :) Läste ut nummer 46 i Isfolket också, ellerja, började läsa och läste ut. (Nacken blev bättre över natt till onsdag, tack och lov. Känner dock fortfarande av den, och idag äre lördag..)
Torsdagen blev inte alls som jag hade planerat, fick ett samtal från Kikki som undra om jag kunde hjälpa till på auktion, så jag och älskling åt och jag gjorde mig iordning och åkte till auktion. Så stod i kafeterian där mellan 3-9, sen med Kikki upp till stallet... Åkte därifrån kvart i ett, efter att nåt mindre bra ägde rum.. :/
Fredagen bestod av slöa, fixa bilen (okej, konstatera att jag måste köpa nya däck..) och jobba. Fick städa ett äckligt gammalt loktåg som var 34 minuter sent.. Men vid tolv blev det party hos mig, för Louise, Jessi, Sunniva och Larsen kom och sa hej. :) Sunniva hade bakat bullar som hon hade med, och juice! Lyckaaaaaa!
Idag, lördag, har jag varit på sämsta humöret som går, typ. Mina skor jag vill ha var såklart slut i Karlstad, vilket tyngde ner min dag helt. Personen som älsk köpte nya fälgar av var sjukt dryg och vi träffades typ 2 timmar senare än vad jag och älsk hade räknat med.. Hämtade Putt, åkte till Jössefors, var där ett bra tag, åkte hem, sen kom Sunniva och Larsen hit och kollade på film..
Mene, förlåt för mitt dåliga humör. Men Annica höjde mitt humör och blev hjälte eftersom hon lovade att köpa skorna till mig! Dom fanns nämligen i Köping. :)

Nu blir det sängen, har ingen aning om vad det blir för äventyr imorn!


RSS 2.0