onsdag, 20 oktober 2010.

Den 18 firade jag och min fjant två år tillsammans! <3 Förstår inte hur han orkar med mig, men jag är överlycklig att han gör det. :)

Spenderade 12-19 oktober i Playa de las Americas, på Teneriffa. Helt underbart, +25 alla dagarna! Sjukt mycket högljudda britter dock.. :P

Berättar imorn, är sjukt trött nu! :P

onsdag, 6 oktober 2010.

Ingen lust alls att blogga känner ja. :P Men i brist på annat!
I fredags flyttade Picasso t det nya stället, hämtade hö och så jobbade jag.. I lördags blev de en sväng ner på stan, köpte bland annat strumpor och en ny nyckelring. :) Blev ut med Cissi och Kikki på kvällen. :) Fest hos Alex först! Söndagen blev det rätt slappt med pizza och soffan. Var även och kikade till Picasso lite. :)
Måndags passade jag Ossi, var och red lektion och var och jobbade. När jag vakna på tisdagen kom jag fram till att jag hade fet träningsvärk. Hämtade Marri och Ossi och åkte och kikade när både Kikki och Jeanette red. Hem, hunden somna, jag med. Hem med hund, ut t jössefors, åt mat och sen åkte jag och jobba. Idag vakna jag vid halv ett, fixade lite grejer och åkte och red ihop med Stina vid fyra. Hem och åt, sen har jag färgat Kikkis hår. :)
En liten update iaf!
Imorn ska jag jobba.

lördag, 2 oktober 2010.

Perry helg! Skriver imorn, nu ska jag sooova! :D

RSS 2.0