söndag, 27 mars 2011.

Eh, ja. Sen jag skrev sist, vilket var ett jävla tag sen, så har jag jobbat lite på Verken, fortsatt städat tåget, ridit&så..
Har även köpt mig en ny bil, hämtade hem den den 20, alltså en vecka sen. Det är en mörkgrå Volvo v70 GLT. Kallas just nu för Professorn pga extraljusen. :P Inte fått på toning eller fått in ljudet eller nåt som jag har planerat än, men de kommer. :)
Den 26 har ju alltså varit, dvs att jag och Picasso har lekt cowboy! Men det blev inte så värst cowboyigt, bara lite halft..

Började iaf dagen med att gå upp kvart över 6 å göra mig iordnig och faktiskt fixa kaffe att ta med, det lyckades jag inte med riktigt, för vi hade ingen termos. :( Fixade iordning en aningen grinig häst, tömde boxen, packade in Stina, mig, Skruttis, Madde och Jeanette fick äran att köra. Ställde in PP i en box när vi kom dit å gick in och kollade när Kikki å Jerry red första passet. Gick bra! :D
Åt, dröla å greja innan mitt pass. Men, det red jag inte pga allt krånglade.. Innan sista passet hade vi iaf hämtat dressyrsadeln och det sista passet gick bra! :D Kändes absolut helt okej, men tror det såg bättre ut än det kändes! Tyckte inte att jag hade koll på nånting, men det var väl mestadels för att jag inte var van på det viset vi gjorde.. Hade en väldigt svett och nöjd dam när vi skrittade av, jag var också aningen svett...
Åkte hemåt, Picasso fick komma ut i hagen med Jerryboy uppe på Fallet. Tråkiga pållar att kolla ihopsläpp på. :P Åkte hem, duscha, gjorde mig iordning lite och åt lite. Och så gick såklart proppen så älsk fick komma hem och laga. ^^ Åkte ut till Fallet och hjälpte Daniel att ta in hästarna. :)
PP var inte direkt happyface mot Newton och drölade lite, men vad ska man förvänta sig på ett nytt ställe? :)

Idag har vi flyttat resten av grejerna (allt gick in i min bil + släpet!) med hjälp av Stina och Madde, och Kikki väl uppe på Fallet. :)
Åkte hem, sen ut för att byta till min stereo i bilen, men visade sig att det saknades några kablar. Fick mat i Jössefors och sen åkte jag in till stan och skjutsa Stina till stallet. Hade kvällen där, Kikki joina å. Följde med upp till Fallet å hade kvällen där å.. :)

Nu ska jag snart sova.
Ska försöka lägga in bilder från kameran imorn, tog nämligen kort på mitt fina happyface idag. <3

måndag, 14 mars 2011.

Mja, kan dra snabb uppdatering;
Sålt min älskade älskade bil. Den går numera uppe i Torsby. Letar efter ny, hittar ingen jag vill ha.
Är sjuk för andra gången på två veckor.
Vi har fått ny lägenhet, flyttar in 1 maj! :D
Har fått ett nytt jobb, ska hoppa in när ordinarie är sjuk. Ska sitta i växeln på Volvo. :)
Har världens underbaraste Picasso. <3
Jag och hjärtat följer med Kikki&Jerry på westernkurs, den 26 mars! Samma dag som Hjärter Dam fyller 21. Gammal hest. :)

Ooooch, kan avsluta allt med att jag visst råkade parkera i diket idag. ;)


Förstår inte hur jag lyckas med allt?

 

 


RSS 2.0