klippning.

Sitter här och väntar på Anette som ska skjutsa mig till travbanan, ska klippa Linement och Glimt. :) Får se hur det blir, inte klippt på skitlänge nu. ;o Får hoppas att det går bra! :)
Annars vet jag bara att jag ska ta in hästarna idag.. Inte mycket till planer måste jag säga. :p
Kanske drar iväg och solar sen, vore najs. :) Meen.. Orkar jag? Märks..

Ska ta med kameran iaf, ifall det blir några roliga bilder! :P


Saknar knashästen, inte varit där på aslänge..

tuesday.

Idag äre tisdag. Älsk försov sig imorse, Dan ringde vid tio i sex. Då hade jag just drömt att nån hade snott mina hjul och huv till bilen. :( Usch, har drömt massa konstigt om bilen sen dom snodde min stereo.. :( Ledsamt.
Satt framför datorn ett bra tag efter att jag vakna, sen hämta Sandra mig, och vi åkte ner och hämta min kamera som hade kommit t Nöjesbutiken! :D Sen blev det en sväng t Lindex och jag köpte en sminkborste, behöver dock några fler. :) Sen fastna vi i bilkö pga att dom tog bort snövallarna i stan. Satt väl fast i typ en halvtimme iaf! Sen blev det en sväng t donken och köpte lilla menyn. Sandra stanna såklart så vi hade klar uppsikt över den stackars kvaddade RCP'n. :( Sen blev de hem, prata lite med Lillan i telefon. Sen packa jag upp kameran, så kom jens hem. :) Tillsammans med två paket till! Ett med Lips och två micar, till Xboxet. Yaay! :D Dock itne hunnit inviga det än.. :O Micke kom hit en sväng, medans jens satte i sitt nya grafikkort, som låg i det andra paketet! ;D Fick skriva på papper t försäkringsbolaget att jag åkte av vägen... Sen blev det dusch och iväg och hämta Martina vid tåget. :) Vi åkte och handla lite, sen skjutsa jag hem henne och fick mina ögonskuggor hon köpte med! :D Skitnajs var dom! ;D Kanske kan visa nån dag. Har ju faktiskt köpt en ny kamera, så blir nog mer bilder i fortsättningen! :)
Hem, åt, nu kollar jag och älsk på teve, jag ska snart och jobba dock. Hoppas det går bra med nacken på mig! :)

Kanske skriver när jag kommer hem, märks! ;D

karlstad.

Sandra skrev t mig igårkväll och undra om jag ville bli med till Karlstad idag, så de blev ja. :)
Jag gick faktiskt upp halv nio idag! :D Vi åkte vid tio, börja med IKEA, åt mat och köpte lite grejer. Åkte till Hööks, jag köpte mig två par nya ridbrallor och ett par nya strumpor. Sen blev det in till stan, fan vad vi letade parkeringsplats!!!! Hittade en till slut iaf, jag köpte ett par leggings på HM, smink på make up store och ibumetin på apoteket!
Så det blev inte så mycket, men ganska dyrt..
När vi kom hem åkte vi och kikade på v70'n som stod på Volvo. Förlåt lilla bilen. :(
Kom hem, borstade av sista snön på Ojen (eftersom Jens och hans pappa hade tagit det värsta) sen blev det en tur till Lundins för att släppa ut Daniel som hade blivit inlåst! :P Hem, åt mat/tvättade. Nu ska jag nog snart och köpa Vecko Revyn! :D


Förlåt! ._.

diket.

bilen gick rakt i kurvan, rätt ner i diket, in i några träd och stod still.
fick spendera min natt mellan den 25 och 26 på avdelning 10 på sjukhuset. 5 stygn bakom örat, en svullen fotled och skapligt mörbultad. men, jag mår faktiskt bättre än jag trodde jag skulle göra!
Blir nog ingen ridning på ett tag dock. :( Får se när jag orkar och min fot skärper sig lite..

Mjaja.. Är rätt seg, kanske skriver nåt ovettigt imorn. :)

julafton.


Är så jävla nöjd med allt jag fått, tack! :D
Dagen i allmänhet har varit hur mysig och bra som helst, god mat och gott sällskap. Mycket skratt.
Me like. :)

Var och jobba med Martina i Charlottenberg igår, gick skitfort! :) Det var gött!

helg.

haft en trevlig helg. Skönt att de inte blev jobb i torsdags, känner att jag behövde det! Tog ut hästarna i fredas, handlade lite, och sen.. hem en sväng, ut t stallet och red Kastor i 2 timmar med Christine. Iskallt! Red t Myrom - Mötterud - Solvik. Kan säga att dom 12 minus som var räckte gott och väl. :P Skapligt frusen. Kastor var sjukt jobbig dock. Hem, duscha, var i Jössefors och åt. Typ, minns inte faktiskt. :P
Lördag, försov mig för att ta ut ponnisarna. Älsk följde iaf med mig, alla sju var ute till kvart över nio, vaknade fem i. Var klara med allt vid elva, hem och duscha och fixa, åkte och gav dom lunchhö, Erikshjälpen en sväng, till skomakaren och hämtade mammas stövel, sen hem och lagade mat. Kokt potatis, hollandaie(eller nåt i den stilen?)-sås och stekt laxfile. Sjukt gott! Åkte till travskolan och hade julpyssel med barnen. Kul att se dom igen! :) Tog en sväng till stallet och kikade in/utsläpp, hem. Age var här, så ringde jag även hit Hannes som kommit hem från Gbg. :) Age och Hannes drog vid åtta, både jag och älsk höll på att somna.. :P
Ryckte upp oss och åkte till mamma, som inte var hemma. Åkte in på OK och köpte chips och dip! Mumma. Fast Jens åt fan upp hela påsen på 20 min. :( Kollade på film&så. :)
Idag vakna jag tjugo i elva av mig själv, jag är såååå duktig! Åkte till Jössefors och Jens och hans mamma "limmade" ihop två pepparkakshus. :) Åkte hem, bytte om, åkte till stallet och gjorde iordning Picasso för lektion. Red ner till ridhuset, trippade hela vägen ner. Jeanette tyckte det gick bra på lektionen, själv är jag halvnöjd. :)
På hemvägen snöade det som fan och hade hunnit bli mörkt, sjukt kallt! :P Tog in hästarna, sen till travet för att ta in minisarna. :) Åkte hem, åt mat och bytte om, tog en sväng inom Rud och hälsade på Putt när vi var på väg till Jössefors för att göra klar pepparkakshusen. Dom blev faktiskt bra! ;)
Hälsade på Jeanette och Elias på vägen hem, sen kollat på film/tv. Jens ska sova, han ska upp och jobba imorn. Ska se om jag kollar lite mer på teve eller om jag går och lägger mig snart jag också..


Jag älskar dig..

jobb, jobb och lite flyttlass.

Senaste dagarna har som sagt varit jobb, städat tåg, as usual, men har varit i challa tre dagar också. Just precis nu ska jag egentligen vara nere på tåget och städa, men jag har sån jävla tur idag att jag får vara hemma med betalt! Tåget är antagligen för sent för att komma till Arvika utan stannar i Karlstad där det städas. ^^

Har även passat Elias en sväng, varit ute med Scilla och Mitcho, hjälpt mamma packa lådor, kört iväg grejer t huset och lite annat under veckan.
Är typ helt slut, men fick ju ledigt ikväll iaf, jippi! Imornbitti blire att ta ut hästarna, låter jävligt kallt! ;o Ska försöka komma t stallet runt halv åtta iaf. :)
Annars blire inte så mycket imorn, ta in travisarna och ta in hästarna. Annars inga planer, hjälpa mamma att få lite ordning kanske. :)


...

Äta, jobba, sova, äta, jobba, sova... Ungefär så ser dagarna ut jämt nu, klockan är halv tre, borde lägga mig.
Skriver nog nåt inte så vettigt imorn, men men. :)

lördag.

Somna sent igår, men kom hem från jobbet före ett. Råkade ju sitta och prata med Martina i en halvtimme, så hade ju varit klar rätt fort om jag orkat skynda mig. ;)
Va uppe vid åtta och åkte till stallet för att ta ut hästarna. Var hemma till strax efter tio och vid elva åkte jag och hämta Putt. Somna på soffan, vakna av att grannen borrade som fan. Putt blev rädd så vi åkte t mamma och kikade en sväng. :)
Lämnade Putt, släppte av älsk, åkte t stalle och tog av Jerry täcket, sen till travet. Eftersom en tjej inte var där fick jag äran att köra Pontus på genrepet för Luciashowen. Kadrilj ftw. Hade Tilde med mig också. :) Kul att se några av tjejerna igen! Saknar faktiskt travskolan litegranna. :)
Mikaela ville ha skjuts hem, och de fick hon. Men först åkte vi och tog in hästarna, Jeanette kom förbi en sväng också. :)
Kom hem, skakade av hunger, duschade och åt. Nu, två timmar senare har jag äntligen lyckats sminka mig och letat upp kläder. :)
Martina kom jämt hit å! :D

Pepparkakshus senare kanske? Märks. :)


Favoriten.

bränd chokladkola.

Kan ju säga att julgodisbaket gick sååådär. Råkade förstöra två kastruller, bränna all chokladkola och ha en jävligt trevlig eftermiddag!
Lite surt att ge Jossans mamma pengar t nya kastruller, för jag är typ pank. :P
Trevligt vare iaf, det går nog bättre nästa år, eller vad säger ni tjejer? :)

Har ätit mat&så, sovit en sväng, chillar framför teven och nu ska jag snart och jobba. Hoppas de går fort, för jag har ont i nacken och egentligen ingen lust att åka ner och städa tåget..
Men men, imorn blire hästarna morgon och kväll, och antagligen en sväng t travbanan på dagen.. :)

Ska kila t jobbet nu! ;/

pappa. <3

Min pappa har höjt mitt humör ytterligare idag! Fick nämligen en stereo i tidig julklapp, (fick ju iofs den förra i tidig födelsedagspresent..) och ett nytt usb av Mari! Tack! <3 Stereon ser ut precis som den förra, det var nåt liiitet litet som skiljde. Dock att de inte följde med nån fjärrkontroll, men det har jag ju en sen förut...



Började iaf dagen med att gå upp tidigt, kvart över åtta för att va exakt. Var i stallet fem över nio, jag och Kikki red iväg vid halv tio, och jag var på ARK med Kastor vid tio. :) Första gången i ridhuset! Han var pigg och jävligare än vanligt på vägen dit, första minutrarna i ridhuset var han skitstressad men han lugnade sig efter ett tag. Jeanette red honom en sväng, han blev helt genomsvett. Jag hoppade upp en sväng igen och fick han faktiskt till att gå fint, såpass han kan efter att ha haft uppehåll från banan i flera månader.. Var en dressyrhäst i stallet och sen kom två som ställde fram hinderstöd. Bra miljöträning detta. :) Han var pigg på hemvägen, men lugnade sig efter ett tag också, red för en gångs skull över vägen och sprang grusvägen upp t stalle! :)
Åkte och hämta Jessi, hem, upp t Metkroken för att sola, men de fanns bara ett solarium nu tydligen.. Så Jessi fick sola och jag satt och stre. :) Åkte hem, duscha, sen till skolan och blev fotad av Annica. Vet inte om korten blev så bra men, får hoppas de! :)
Hem, åt, packade paket! Så kom pappa och Mari förbi med stereo + usb. Jag och älsk åkte t Ljudgaragen och köpte adapter eller vafan det heter, eftersom kablarna i bilen var trasiga.. Sen hem, plocka iordning.
Åkte t Jössefors där älsks pappa fyllde år. Åt tacos, tårta och muffins. Sjuuuukt gott. Var där några timmar, kom hem strax efter tio, kom in, kolla teve. Kände mig sjukt paranoid och gick ut och flyttade bilen in till gården, dock inte min parkering, men de brukar inte stå nån där.. :)
Nu kollar jag på NCIS (ja, skräll!) och är inte riktigt lika paranoid längre! :)

Imorn blire godis-bak med Jossan&Jessi, ska och handla vid elva. Sen jobba kväll. Ska träffa mamma en sväng också.. :)

:(

Glädjen var fan inte långvarig förut, kom ut till bilen och fick se att nån snott min stereo, kablarna och mitt usb...
Har grinat/varit sjukt förbannad/nära på att explodera typ hela dagen. Enda gången idag jag varit glad och inte tänkt på det var när jag var och red hos Emma. :)
Red ett New Foreststo som heter Felicia, hon var sjukt lik Kastor i gången/tempot. Riktigt söt tjej. Blev även kär i en av hundarna, Tassa. Mys-hund!
Hittade inte hem från Koppom, ellerja, missade att svänga mot Arvika och hamnade i Flogned iställe. Bra där. Var fan rädd när jag körde genom en mörk jävla skog. Handla, åkte hem, fixa mat.
Dan och Toffel kom förbi en sväng, jag och älsk bakade pepparkakor. Sen bakade jag muffins. Choklad. Dom blev riktigt goda.
Nu kollar jag på NCIS och surar fortfarande över den där förbannade jävla stereon. Dom hade väl iaf kunnat lämna usb't?! Nu måste jag köpa nytt, och det har jag faktiskt ingen jävla lust med.

Imorn blire lektion med Kastor, mer vet ja inte..
Kommer bild på Felicia nån annan dag, när jag orkar lägga in kort.


Från mitt "muffinsdamp".


frukost.

Sitter här och äter frukost, ska alldeles strax till skolan.
Efter skolan blire hem till Emma i Koppom, ska rida! :) Har sett fram emot de i flera dagar. :P
Ska försöka ta lite bilder och uppdatera ikväll :)

Pöss pårrä

elias.

Vaknade till liv vid halv elva när Jeanette ringde, hade dock varit vaken en stund! Åk frukost, spillde sylt på soffan, satte mig i en krånglande bil och åkte till stallet.
Passade en gnällig liten Elias, söt sådan dock. Så var mest ute och gick medans Jeanette red. Gick en sväng till travponnysarna, sen tillbaka till ridklubben. Fan vad skumt det känns att gå med barnvagn!
Lasttränade Kastor när vi kom tillbaka, tredje försöket var han inne på. :) Och han ska vara svårlastad? Tjenare.
Red en sväng också, tränade lite på att han skulle flytta sig för vikten, men de funkade tydligen bara åt höger. Fick lägga till myyyyycket skänkel för vänster, men de gick de också. Trots några protester!
Kom tillbaka t stallet och pratade med Madde en stund. :) Åkte hem, och nu sitter jag här och fryser som fan! :/
Jens åkte jämt för att skölja av bilen.. Han gnällde över att den var lerig. (Jag är oskyldig!)

Idag vettefan vad det blir? Mat, träffa mamma, jobba. Låter som en ganska trist dag ändå.. Känner mest för att sova!


Älskade häst. <3

trist ..


13 HAR DU:

Ett förhållande: Ja
En bästa vän: Ja
Haft ett seriöst förhållande: Ja
Dejtat en av dina bästa kompisar: Det blev visst så. <3
Blivit kär vid första ögonkastet: Ja
Fått ditt hjärta krossat: Ja
Haft ett one night stand: Ja
Skrikit åt en lärare: Nja. Vet inte så noga.
Kysst någon och sedan ångrat dig: Nja
Ljugit för dina föräldrar om vart du är: Näe.
Några smycken som kostat över 1000 kr: Tror inte det?
Snusat: Nån gång.
Rökt: Ja

12 DAGENS:

Klädsel: Underkläder, strumpor, pyjamasbrallor, linne.
Låt: Enda jag lyssnat på idag är typ Volbeat.
Vill ha: Kal Kastor.
Sjuka: Träningsvärk som fan och förkyld!
Drog: Jääns
Saknad: Att ha på mig jeans. ^^
Köp: Spagetti!
Godis: Coops blockchoklad som skulle vara till muffinsen..
attityd: Trött
Tanke när du såg dig i spegeln i morse: "Såg ju piggare ut än jag trodde."


11 FÖRSTA:
Bil: Ojen <3 Volvo 740. :U
Kärlek: Mjaru..
Husdjur: Katt
Semester: Västkusten kanske? Annars Danmark.
Jobb: Urbans frukt och blommor!
Köpta skiva: Ingen aning.
Piercing: Öron, annars tunga.
Konsert: Mora-Träsk på Gammelvala I guess!
Fylla: Rena Rama Natta för längesen..

10 SISTA:
Personen som sms:ade dig: Hannes
Personen som du kramade: Jessica!
Peronen som ringde dig: Mamma.
Personen som du ringde: Som svarade? Sandra.
Personen du sa 'jag älskar dig' till: Jääns. <3
Alkoholdrycken: Öl, eller xider?
Bilfärd: Hem från Jössefors!
Filmen du såg: Brüno.
Gången du grät: Minns faktiskt inte. (Kändes bra att skriva! :D)
Måltiden: Blockchoklad -> Macka -> Melon -> Spagetti och falukorv.

9 SKULLE DU:
Våga hoppa fallskärm: Kanske det kanske!
Våga hoppa bungyjump: För mesig för det!
Dejta någon med väldigt mycket tattueringar: Ja
Kalla dig själv lycklig: Ja
Hellre ta bilden än vara med på den: Beror på sminket och håret!
Kunna gråta över en kille: Ja
Kunna gråta över en tjej: Ja
Ljuga för någon: Näe
Kunna springa 50mil: Orkar inte springa alls.


8 VAD:

Gör du just nu: Sitter u soffan och kollar på 2½ men.
Ska du göra imorgon: Passa Elias, rida Kastor?, hjälpa mamma med datorn, baka pepparkakor?! :D och jobba. :(
Säger du till dig själv när allt känns svårt: Blä.
Har du med dig in på bion: Massa choklad och MER.
Är det för färg på dina byxor: Babyblå.
Är det för väder hos dig just nu: Typ, inget.
Är det första du lägger märke till hos det motsatta könet: Det mesta.
Skulle du göra om du vann på lotto: Köpa en nyare bil, och hest!

7 SAKER DU HAR PÅ DIG:

1. Trosor
2. BH
3. Örhänge
4. Pyjamasbrallor
5. Linne
6. -
7. -


6 BLANDAT:
Är du blyg inför det motsatta könet: Näe, tror jag inte.
Har någon bertättat en hemlighet för dig den här veckan: Näe
Använder du huvtröjor: Ja
Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar: Ja
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta: Beror på personligheten.

5 VAL:

Solnedgång eller soluppgång: Säger väl soluppgång, för den ser jag nästan aldrig. Men tror nedgången är finare.
Sommar eller vinter: Sommar!!!
Vilken ålder har varit bäst hittills: När man var liten.
Sova på sida, mage eller rygg: Vänstersida! Eller rygg.
Kramar eller kyssar: Båda


ncis.

I väntan på mitt älskade NCIS kollar jag på Without a trace, helt okej faktiskt!
Tror dock jag har feber, känner mig helt död! :(
Borde färga håret igen också, får fan bli innan jul iaf. :) Undrar om nån har tid att göra det på mig? ^^
Ser fan fram emot julafton, kul att få lite grejer! :) Önskar mig ju fortfarande Kastor mest av allt dock, och det lär ju inte hända.. :P Men men. :)

Trala.. En halvtimme tills NCIS börjar nu! :)

Skriver imorn, läs då! ;)

måndag.

Detta blir mitt 100 inlägg! ;)
Var att nere på ridklubben förut, Picasso gick finare än vanligt för Jeanette och Elias sov under heeela tiden, svår barnpassning där! ;) När vi kom tillbaka t stallet testade vi att transportträna Kastor. Tog de stegvis, och på under en halvtimme var hela hästen inne i transporten! Blir nog lite mer träning imorn, duktiga lilla hästen. :) Så stolt! Imorn får det nog ta och bli en ridtur!
Kom hem, halvsov ett tag, så kom världens snyggaste Jessi och hälsade på en sväng! Har ju tvättat typ hela dagen också, men åkte iaf t travbanan och lasta in hö innan vi åkte till Jössefors och åt. :) Kom hem, sen somna jag fan en gång t, nu har jag just käkat en macka och kollar på Ullared. <3
Morgan på lagret är ju sjukt roande, vilken människa! <3

Har sån jäävla träningsvärk från igår, har även fått huvudvärk nu känner jag. Men träningsvärken är fan värst, orkar knappt röra på mig!!! Ryggen, magen och benen, helt slut i hela kroppen! Men men, ibland ska de kännas att man lever! ;)


Världens finaste och mest underbara häst. <3

regn.

Blää, gillar fan inte att vakna upp till regn. Det suuuuger. Men idag var jag faktiskt så duktig att jag gick upp i såpass tid så att jag hann duscha innan skolan. WHOHO. det brukar jag aldrig orka på måndagar.. Blev dock tio min sen till lektionen, men tror det gick bra ändå! Fick tillbaka en liten uppsats med VG på, me happy. :)
Blir inge Karlstad med Sandra idag, de krocka med att jag lovat att passa Elias en sväng! Så de blir att stanna var i stan. Ska till stallet och möta upp Jeanette och Elias snart, sen ner t ridklubben en sväng, sen hem och tvätta. Och nån gång under dagen blir det nog pepparkaksbak med älsk också! :D
Annars vet jag inte, en sväng ut t Rud och en sväng t Jössefors kanske? :)


helg.


Kal Kastor. Bild från i torsdags, skrittur med Christine.. :)

Lördagen började med att vi försov oss. Drog på lite smink och satte upp håret, åkte t Erikshjälpen, men hittade inget! :/ Åkte hem och bytte bil t Boran istället, eftersom vi misstänkte att lilla Ojen hade ett löst hjul. (Vilket han hade, tur att han fick stanna hemma lördagen iaf! ;) Åkte t Gunnarskog och hämta Annica, sa hej till katterna och sånt också. :) Åkte till Challa, låg som högst 50 på vägen dit, slask och halkigt som satan. Annica hittade massa julklappar iaf, vilket jag tyckte var kul! Hittade även skor åt kvinnan i fråga. :P
Kom hem, bytte om, åkte och tog in hästarna. :) Sen hem och åt, duschade, sen kom Jessi och Jossan hit, en timme senare än avtalat! ;) Hade en jävligt kul kväll med brudarna, blev nog lite mycket alkohol tror jag.. :P

Söndag bestod av wake-up-call av Jeanette vid halv ett! Blev att ja ringde upp lite senare, och gjorde upp att hon hämtar mig, så åker vi t stallet. :) Fixade Picasso och drog ner till ARK, lilla ridhuset. Gick skitbra! Koncentrerade oss på att få Picasso att jobba rätt, och jag kan säga att både jag och hästen var skapligt svetta efteråt! Fick beröm av Jeanette, hon tycker jag har utvecklats jävligt mycke sen jag började rida för henne! Kul att höra, höjde humöret för resten av dagen! :D
Kom iaf hem från stallet, jag och älskling tog en promenad i det blåsiga kalla Sverige bort till travbanan, alldeles i onödan. :P Hade tänkt lägga in lite hö från transporten in i höboxen, men fick inte upp transportjäveln! :P Så fick knalla tillbaka, handlade lite och gick hem och fixade mat. Potatisgratäng och rökt skinka, sjuuuukt gott! MUMS! Sen somnade jag, för nån kom och la på mig ett täcke. ;o Sov jävligt gott i flera timmar, sen har vi kollat på teve och ätit godis, pommes, macka som sandra kom hit med och har även proppat i oss lite pepparkaksdeg! Så nu måste vi baka pepparkakor nån dag! ;)


jessi och jossan. <3

jag älskar er tjejer! <3

nu blire ut! :)


friday.

Korta drag, allt jag orkar skriva;
Stallet, ridhuset, passa Elias, hem, duscha, sova, äta, städa i Rud (kylskåp, frys och ett skåp), hem, smink, hämta Jossan&Jessi, köpcetnret i Challa två timmar, hem.
Fyfan vad jag är trött i huvet av allt sjungande nu. ;)

Imorn blire upp skapligt tidigt, sen iväg t köpcentret med Annica, julklappsletning! :) Kvällen blire nog ut!

Pöss!


kal kastor. <3


Förtrollad skog. ;)

Dagen började med en ridtur på världens finaste häst, Kastor. <3 Fick skjuts av Christine till stallet, så det blev en halkig skrittur på typ en timme med henne och Jerry. :) Väntade i stallet och hjälpte Madde lite, väntade på Jeanette och Elias. Skulle nämligen passa lillen när Jeanette red. :) Gick en sväng på grusvägen, sen tilbaka till stallet och kikade på när Jeanette red. Fick även samtal från min chef som undrade om jag kunde gå ner och bära lite grejer på tågstationen.. Undrade även om ja ville jobba i Charlottenberg, men sa att jag kunde va vikarie bara.. Men fixade såatt Martina fick jobbet iaf!
Åkte t Jössefors en sväng efter "jobbet", sen hämtade vi Larsen. Åkte hem, åt, duscha, så kom Ida hit! :) Jens åkte och sen åkte Larsen. Efter de sluta teven att fungera och lampan i trapphuset också.. :p Sunniva och Emelie kom efter ett tag, har pratat som fan och färgat håret på Sunniva. :) Ida åkte hem, hon skulle upp tidigt, så när älsk kom hem kollade vi på några avsnitt av Mysteriet på Greveholm! :)

Imorn blire t stallet vid tio, sen vettefan faktiskt! ;D Får väl se vad som händer.. :)

IKEA med mamma!

Anförandet på svenskan gick faktiskt bättre än förväntat, för att inte ha gått igenom det alls! Råkade dock säga "dretäckligt" och det fick jag tydligen inte! ;)
Gjorde upp med Emma att jag följer med henne hem på onsdag också! Ska bli jävligt kul! :) Tror dock det skulle regna :( Nåt att se fram emot! :D

Mamma var drygt seg innan vi skulle hämta bilen, så somnade en sväng. Åkte iaf till Erikshjälpen först, hittade inget tyvärr. :( Sen åkte vi och hämta bilen i Högvalta och så brummade vi iväg i Viton! Skumt att köra så stor bil, men det gick rätt bra efter ett tag! :) Hamnade på en liten klädloppis i Kil först, hittade ett par pumps!!! :D Skitsnygga, bruna, med snörning bak. :) 50:-, alldeles lagomt! ;) Sen vidare till en annan loppis, var typ mest skräp.. Och dyrt! Efter den brummade vi iaf iväg till Karlstad! IKEA var nästa stopp! Kollade igenom lite snabbt, sen gick vi och åt. Strips, bearnaise-sås, ratatouille och kyckligfile! Jävligt gott måste jag säga, åt Mandelkaka till efterrätt också! Tack mamma! :D För mig blev de iaf inhandlat några julgranskulor som jag tänkte hänga i fönstret, en skum liten ögonmask i gele typ, söt iaf! Lite köksgrejer, godis och bearnaise-sås på burk! ;D Mamma köpte två sängar (fan vad vi har krånglat med dom idag!!!), julgranskulor, tre gardinstänger, julklapp till mig och älskling (ja, jag vet vad det är! :D), lite lådor, en såndära gelemask, ooooch... Sen kommer jag inte ihåg nåt mer. ^^
Hämtade Viton, fick inte upp bakdörrarna först så fick ringa Christine :P men lastade in resten sen iaf. Åkte hem, mellanlanda på Shell och köpte dricka och lussekatter, sen vidare t huset i Rud, ringde älsk, bärde upp sängarna på övervåningen. Lämnade bilen i Solvik och åkte hem!
Har kollat på NCIS och nu kollar vi på 2½ men. :)
Nu blire lussekatt och sen sova! :D

Förhoppningsvis blire rida Kastor imorn, annars blire färga håret på Sunniva och umgås med henne, Emelie och Ida! Perry väl. :) Får se om jag orkar baka muffins tills dess också..


Miss my baby! <3

dagens planer.

Sitter här med turban! Kläder och smink är faktiskt redan på, duktig jag. Har varit och mockat och fixat åt travponnierna, sen hem och skynda mig att duscha och äta lite. Nu ska jag snart iväg till skolan och ha ett anförande om HG! Hade tänkt att ta med han till skolan, men det är alldeles för kallt ute :( Lite synd, för det hade varit en kul grej!
Resten av dagen lär spenderas på IKEA med min älskade söta mamma. Hon ska köpa nya sängar! Och lär väl köpa en jävla massa annat också.. Om jag känner henne rätt.
Kommer typ inte få träffa älskling på hela dagen, hoppas han är söt och plockar undan här inne, ser fan förjävligt ut (a) (PIK!!!)

Saknar Kastorplutten också, får fan åka dit en sväng sen känner ja.. Lilla hästen.. :)

Well, time for school.
Skriver nog mer ikväll!


Hans-Gustus!

time stood still.

Time stood still, den låten har satt sig på hjärnan nåt rejält! Iofs var det det sista jag hörde i musikväg, kan va det.. Sitter här jämt nu och kan inte somna, låg och funderade och vred mig och funderade lite till i över en timme förut. Kom fram till att jag lär inte somna ändå, så jag pallrade mig till soffan med en filt och älsklings student-tröja för att inte frysa ihjäl.
Jobbet var jävligt chill idag faktiskt, gick av tåget tre min över tolv. Sjukt lättstädat och inget krånglade idag, helt jävla otroligt! Kom hem, älsk hade inte somnat, prata lite med honom, sen somnade han och jag låg där och funderade! Men men, åt upp mina sista godisbitar nyss, vet inte riktigt vad jag ska hitta på jämt nu, orkar inte gå och göra en macka, men jag är hungrig som fan.. Attans.


Saknar Kastor också, får försöka åka och säga hej till han imorn iaf, och hoppas på att han får skor.. Ska försöka rida på torsdag isåfall, han lär ju vara piggelin efter att ha stått 2½ vecka, men vafan. ;D

Usch, känns jävligt jobbigt med jul nu för tiden, när inte mormor är med längre. :( Och detta året ska jag fira jul i mormors hus, utan mormor. Önskar att du inte försvann den där natten den sommaren, för det blev väldigt tomt. :( Saknar dig mormor, men nu har du iaf inte ont. <3

stängt!

Bah, åkte till Charlottenberg idag istället, skulle ju till en hästbutik som sålde ut typ allt. Men skiten var ju bara öppen tor-lör. Så det sög ju lite, men vi åkte till köpcentret och köpte julklappar istället.. Blev endel iaf! ;D Snart klar med dom. :) Sen en sväng till Jössefors, somna på soffan, åt mat, drack kaffe, åkte hem. Ätit godis och kollat på teve och nu ska jag byta om och kila iväg och jobba!
Imorn blire mocka åt travisarna, hem och duscha, skola, sen IKEA med mamma!

Nej, nu får jag ta och kila, kanske skriver senare! :)

RSS 2.0