Trött ..

Fyfan vad trött jag är. Sovit skapligt mycket ändå, somna tidigt.
Gårdagen spenderades med en sväng i Brunskog, tillbaka till stan, träffa Lillzor en sväng, badade, tog med henne hem, åkte och badade med Larsen och Jens, dom är mesar. ;> Drog till stallet en sväng och tog in dom, åkte hem och kollade på ugly betty med jens. :)
Åkte och tog ut hästarna imorse, sen började tvättiden och nu ska jag ner och stoppa i två till maskiner!

Lidköping med världens bästa Josefin imorn, kommer dock sakna ihjäl mig efter älsk..

Ull & keramik : )

Nu äter jag frukost, ska iväg till Brunskog på hantverksmässan en sväng. :) Jens söta mamma är där och säljer :)
Efter det ska jag med Jossan och hennes familj ut med båten :)

Ciao

Nakenbad och underbart sällskap. :)

Jämt kommit hem, varit och jobbat. Fyfan vad sleten jag var, sämst jävla humör. Och när jag väl var klar fick jag inte gå in med grejerna, eftersom det stod ett jävla godståg och blockerade vägen in t station. Sög. Så tog mig en promenix runt det istället. Hämta Jessi när jag var klar, sen hämta vi Jossan. :) Drog och köpte lite mat, sen t Ingestrand för att bada! Jag och Jessi badade iaf, Jossan stog mest och skratta åt oss. :p Tror fan hela värmland hörde skriket när vi doppa oss iaf!!
Älsk var söt och hade köpt godis till mig också såg jag när jag satte mig vid datorn. <3

Nu blire krypa ner i sängen brevid honom och sova en sväng, när jag vaknat blire att hämta Jessi och Jossan igen och dra och sola på Ingestrand. :)

Körde för övrigt nästan på en jävla grävling när vi skulle t Ingestrand också. :o

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA CAROLINE! <3

Måste börja med att säga grattis till min älskade vän Carro <3

Jens skicka ett sms och väckte mig vid tio, kom inte upp förrän kvart i elva dock. :) Hämtade Putt, hämtade Jessi, kom t Jossan och så gick vi ut och gick i 1½ timme, riktigt mys vare! Sen åkte jag till mamma med Putt, stre lite där, kom hem, betalade två räkningar, åt kladdkaka och drack mjölk. :) Nu ska jag snart ut t Västra Sund och hälsa på Lillan och skåningarna.
Blir jobb ikväll!

4 timmars sömn och fullt upp!

Kände att jag får göra som alla andra och skaffa mig en blogg. ;D

Lyckades inte somna igårnatt, vakna halv två så kan ju va därför. ^^ Somna ve 4 och upp ve 8 för att ta ut hästarna, tog sin lilla tid kan jag lova, såg förjävligt ut i boxarna. Sen hem&duscha, upptäckte att rör-gubbarna varit här och bytt termostater i elementen, gett oss nytt typ kranslut (där vattnet rinner ut ni vet) och gett oss ny duschslang + handtag! Ner på stan för att träffa Jessi (: och köpte mig en plattång för 200 spänn och lite hundgodis till älskade Putt som fyller 8 år idag. Tiden går fort. ;o
Drog hem, förberedde maten, drog och köpte nudlar, till Jossan (:, vänta på att hon skulle bli klar, hämtade upp Martina (: och drog till Ingestrand en sväng, sen dumpa Jossan som skulle t Värmskog och Martina följde med hem t mig. :) Laga mat åt mig&Jääns, kolla på teve och satt och stre. Jag&Martina gick ut en sväng med Putt också, sen drog hon hem och jag har slappat med Jääns och fixat det sista i stallet. Åt glass i kvällssolen också, MYS.
Just nu sitter jag och väntar på min älskade kråka, men hon är dryg. :)
Kanske träffa Jossan&Martina sen en sväng också, och om jag är vaken, så ska jag säga hej till min kusin + skåningar när dom äntligen hittat vägen upp till lilla Arvika. :)


RSS 2.0