onsdag, 12 januari 2011.

Idag hade jag ju som sagt bestämt mig för att va frisk! Gick rätt bra, fram tills ikväll nu när jag känner att halsen börjar göra ont igen. :/

Åt frukost&så, mamma kom hit en sväng. Blev med henne och fyllde luft i Escorten, sen blev det en tur till Erikshjälpen, gjorde som sagt 2 fynd, som det står om i förra inlägget!
Gick med vovvarna efter det iaf, och stressade lite till Jössefors för att hämta Sillen. Hon ville bli med till stallet. :) Kom till stallet, kom på att jag hade nycklarna i Naturbruksjackan och dvs att jag inte hade några med mig! Ringde Stina så hon fick komma med sina nycklar. :D
Fixade maten och tog in älskade hjärtat, borstade, och gjorde iordning, hoppade upp och skrittade upp. Sen blev det lektion! Gick helt okej! Vissa stunder skitbra och vissa stunder lite sämre.. :) Blev riktigt sleten, märkte det knappt själv. Kordinationsförmågan dog iaf, så efter en stund avslutade vi. Både jag och Picasso var sletna. :)
Gjorde klart i stallet, skjutsa Sillen t Amigo så hon fick mat, sen åkte vi till Jössefors. Åkte hem och duscha, laga mat, åt, sen till Fallet och tog in dom pållarna.
Jag och Kikki åkte en sväng, sen hem. Romy och Michele-filmen gick på teve så jag satt bänkad! :D Jens tyckte det att det var en typisk Melina-film, jag förstår inte varför? :o Nu kollar jag på Criminal Minds och sen ska jag bänka mig vid min bok igen. :) Den är bra!

Finafina Picasso. Blev bara en bild, dom flesta blev suddiga som bara den. :(

(Jackan som jag köpte idag föresten!)

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0