måndag, 6 september 2010.

Har en väldigt springig hund just nu, var tvungen att bada honom efter nattpromenaden... Förhoppningsvis sover han gott när han väl slocknar! :P Oooch nu tyckte teven att jag ska sova, alla kanaler dog och blev myrornas krig.. Lika bra det kanske..
Annars har det varit en ganska vanlig måndag, tvätt, promenad med hundar, äta, tvätt (en massa gånger tvätt) och sen varit och ridit! :) Red med Angelica och hennes fina kallblodsvalack idag! Skrittur och det var inte Picasso som var piggast! ;D Hem och kollat på Lite sällskap, fan vilket pinsamt program. Gubben med dubbelnamnet var chill dock!
Gick ner t tågstation och tillbaka nu på kvällsrundan, men inte stod det nåt tåg där inte... Hoppas på samma turen imorn... (Är rätt trött på mitt jobb just nu...) Menmen, får väl se..

Tisdagens att göra är: gå ut med fåren (Scilla&Mitcho), passa skrutthunden (som ligger breve mig i soffan nu, kaaanske att han kan somna snart?) och vara Skruttisvakt/hinderfixare = en stund nere på ARK. :)

Har för övrigt tänkt att vara med på träningstävlingen i dressyr på mârtenslördagen.. Vet dock inte vilka program som ska vara med.. Får kolla upp det! :)

En liten uppdatering blev det iaf! Godnatt! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0